Aktív témák
-
Blindness
csendes tag
válasz
Sk8erPeter #245 üzenetére
Úgy gondolom, hogy én álláspontomat érvekkel támasztottam alá, így nem teljesen világos mi szükség volt erre az alacsony színvonalú arrogáns üzenetre, főleg azt is figyelembe véve, hogy te ezen topicban már többször alulmaradtál a vitában, és súlyos inkompetenciát mutattál alapvető érvelésmenetek és az ahhoz felhasznált eszközök (pl. irónia) interpretálásában. Ennél fogva e felsőbbrendűnek mutatkozó, valójában azonban igen alantas megjegyzést nem igazán tartom helyénvalónak.
@Jim Tonic: Te üzenetre ugyanez érvényesül. Mellesleg két évvel ezelőtti felmérés szerint az intelligencia hányadosom 128, melyet hajlandó vagyok bizonyítani is, ha állod a teszt költségeit. Feltételezve tehát, hogy az IWIW felhasználói a társadalomból véletlenszerűen kerülnek ki az átlagos IQ 100 körül mozog, melyet a 128 az én matematikai ismereteim szerint semmilyen módon nem ront.
@PazsitZ: Jogos, teljesen. Sajnos az én életkorom rétegére az ilyen viselkedés jellemző, de úgy gondolom, hogy ez nem az én felelősségem.
Furcsa egyébként, hogy az emberek milyen szélsőségesen reagálnak az övékétől eltérő véleményekre. Sóhaj...
Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest