- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
- 

Oliverda félisten Elég későn sikerült ideáig eljutni azt kell mondjam. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) Bár most már legalább tudom az okát. Bár most már legalább tudom az okát.Amúgy nem gondoltam volna, hogy pont egy a kenyerét különböző informatikai weboldalakkal kereső ember nem tudja elképzelni, hogy az említett oldalaknak milyen szerepük és jelentőségük van.  Gondolom az nem újdonság ha azt mondom, hogy mostanság mindkét site az online szocializálódás melegágya. A lájkolással pedig (nagyon leegyszerűsítve) talán egy kicsit jobban megismerhetjük éppen aktuális ismerőseink ízlését és véleményét bizonyos dolgokról. Emellett ma már szinte kivétel nélkül előszeretettel használják a különböző cégek mindkét site-ot marketing célokra (is). Például legutóbb a fészbukkról értesültem leghamarabb arról, hogy kijött a legújabb Catalyst vagy hogy éppen megjelent a WD legújabb kütyüje, vagy hogy a Corsair akármilyen játékok hirdet. Szvsz egyre nagyobb hírforrás is lesz mindkettő. Tehát hogy egy már ismerős szlogennel éljek aki kimarad az lemarad. Van egy ismerősöm aki szintén hasonlóan óckodott a fészbukktól de aztán különböző marketinges kötelezettségekből regisztrált és azóta már ő is átlátja, hogy mire jó a lájkolás.  P.S.: Az iwiw tényleg sz@r. 
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Elemlámpa, zseblámpa
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Macbook Pro 2019 // i7 // 16/512GB // Számla+Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) Bár most már legalább tudom az okát.
 Bár most már legalább tudom az okát.