Hirdetés
Aktív témák
-
Oliverda
félisten
Elég későn sikerült ideáig eljutni azt kell mondjam.
Bár most már legalább tudom az okát.
Amúgy nem gondoltam volna, hogy pont egy a kenyerét különböző informatikai weboldalakkal kereső ember nem tudja elképzelni, hogy az említett oldalaknak milyen szerepük és jelentőségük van.
Gondolom az nem újdonság ha azt mondom, hogy mostanság mindkét site az online szocializálódás melegágya. A lájkolással pedig (nagyon leegyszerűsítve) talán egy kicsit jobban megismerhetjük éppen aktuális ismerőseink ízlését és véleményét bizonyos dolgokról. Emellett ma már szinte kivétel nélkül előszeretettel használják a különböző cégek mindkét site-ot marketing célokra (is). Például legutóbb a fészbukkról értesültem leghamarabb arról, hogy kijött a legújabb Catalyst vagy hogy éppen megjelent a WD legújabb kütyüje, vagy hogy a Corsair akármilyen játékok hirdet. Szvsz egyre nagyobb hírforrás is lesz mindkettő. Tehát hogy egy már ismerős szlogennel éljek aki kimarad az lemarad.
Van egy ismerősöm aki szintén hasonlóan óckodott a fészbukktól de aztán különböző marketinges kötelezettségekből regisztrált és azóta már ő is átlátja, hogy mire jó a lájkolás.
P.S.: Az iwiw tényleg sz@r.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 16" MacBook Pro / M1 Pro - Silver / 512GB SSD / 16GB RAM
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X, 3070Ti + Garancia
- Eladó Makulátlan 16" MacBook Pro M1 Pro 16/1TB (10/16) Dobozában, ajándék tokkal.
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó. Csatlakozók: 4db HDMI, LAN, 3db USB, ANT-TV, VGA, AV T
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest