Aktív témák

• Oliverda

félisten

Elég későn sikerült ideáig eljutni azt kell mondjam. ;] Bár most már legalább tudom az okát.

Amúgy nem gondoltam volna, hogy pont egy a kenyerét különböző informatikai weboldalakkal kereső ember nem tudja elképzelni, hogy az említett oldalaknak milyen szerepük és jelentőségük van. :U

Gondolom az nem újdonság ha azt mondom, hogy mostanság mindkét site az online szocializálódás melegágya. A lájkolással pedig (nagyon leegyszerűsítve) talán egy kicsit jobban megismerhetjük éppen aktuális ismerőseink ízlését és véleményét bizonyos dolgokról. Emellett ma már szinte kivétel nélkül előszeretettel használják a különböző cégek mindkét site-ot marketing célokra (is). Például legutóbb a fészbukkról értesültem leghamarabb arról, hogy kijött a legújabb Catalyst vagy hogy éppen megjelent a WD legújabb kütyüje, vagy hogy a Corsair akármilyen játékok hirdet. Szvsz egyre nagyobb hírforrás is lesz mindkettő. Tehát hogy egy már ismerős szlogennel éljek aki kimarad az lemarad.

Van egy ismerősöm aki szintén hasonlóan óckodott a fészbukktól de aztán különböző marketinges kötelezettségekből regisztrált és azóta már ő is átlátja, hogy mire jó a lájkolás. :)

P.S.: Az iwiw tényleg sz@r.

Aktív témák