Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celeborn
tag
Helló!
Írtad, hogy a PH általi beállításokat alkalmaztad. Ez azt jelenti, hogy 60-as kontrasztot állítottál be? Mindezt a THX sémán belül? Csak azért kérdem, mert most megint filmet néztünk a TV-n (az uccsó 3 Dr. House) és totál fakó és sötét volt a kép. Ezek után ide ültem a gépemhez, hogy megnézzem, tényleg ilyen-e a kép, de gépen teljesen szép. Nem értem, pedig játék (x360) közben TV-n is nagyon szép a kép.
-
Celeborn
tag
Szóval neked sem ciripel. Ez csak megerősítette bennem, hogy helyesen döntöttem az este, amikor írtam a szervíznek, hogy kérném a cserét. Kíváncsian várom, hogy mi lesz ebből. Remélem, legalább nem erősebben ciripelőt kapok helyette.

Egyébként nekem nem tűnt fel ilyen remegés, úgyhogy ehhez nem tudok hozzászólni.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Autós topik
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 4500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 500GB Nvme
- Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest