- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celeborn
tag
Helló!
Írtad, hogy a PH általi beállításokat alkalmaztad. Ez azt jelenti, hogy 60-as kontrasztot állítottál be? Mindezt a THX sémán belül? Csak azért kérdem, mert most megint filmet néztünk a TV-n (az uccsó 3 Dr. House) és totál fakó és sötét volt a kép. Ezek után ide ültem a gépemhez, hogy megnézzem, tényleg ilyen-e a kép, de gépen teljesen szép. Nem értem, pedig játék (x360) közben TV-n is nagyon szép a kép.
-
Celeborn
tag
Szóval neked sem ciripel. Ez csak megerősítette bennem, hogy helyesen döntöttem az este, amikor írtam a szervíznek, hogy kérném a cserét. Kíváncsian várom, hogy mi lesz ebből. Remélem, legalább nem erősebben ciripelőt kapok helyette.
Egyébként nekem nem tűnt fel ilyen remegés, úgyhogy ehhez nem tudok hozzászólni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3201, 100% Akkumulátor
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest