Új hozzászólás Aktív témák
-
tomzero
csendes tag
válasz
Dollface #574 üzenetére
Még mindig látszódik a logo, de jóval halványabban mint akkor.
Azóta viszont nem sokat ment a tv, tehát még mindig remélem, hogy el fog múlni teljesen.
Nem tudom egyáltalán mi lenne a jó, ha sokat járatnám, vagy keveset, vagy nagy kontraszttal vagy inkább kevéssel.
Az a véleményem, ha valaki sokat tv-zik, akkor szerintem nem lehet ezt elkerülni, vagy azt nem értem, hogy én hol ronthattam el...
Ahogy észrevettem pl. az rtlklub mindig cserélgeti a logo helyét, de az m1-en mindig ugyanott van. Nálam egyértelmüen látszódik a hd és az élő felirat is,úgyhogy kb. 15-20x 90 percről van szó, ami sztem elég kevésEttől függetlenül a tv szuper, baromi szép képe van és nálam az a ciripelő hang sem jelentkezik, mint másoknál.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest