Hirdetés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomzero
csendes tag
válasz
Dollface
üzenetére
Még mindig látszódik a logo, de jóval halványabban mint akkor.
Azóta viszont nem sokat ment a tv, tehát még mindig remélem, hogy el fog múlni teljesen.
Nem tudom egyáltalán mi lenne a jó, ha sokat járatnám, vagy keveset, vagy nagy kontraszttal vagy inkább kevéssel.
Az a véleményem, ha valaki sokat tv-zik, akkor szerintem nem lehet ezt elkerülni, vagy azt nem értem, hogy én hol ronthattam el...
Ahogy észrevettem pl. az rtlklub mindig cserélgeti a logo helyét, de az m1-en mindig ugyanott van. Nálam egyértelmüen látszódik a hd és az élő felirat is,úgyhogy kb. 15-20x 90 percről van szó, ami sztem elég kevés
Ettől függetlenül a tv szuper, baromi szép képe van és nálam az a ciripelő hang sem jelentkezik, mint másoknál.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851, 100% Akksi
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest