Hirdetés
- Spórolós lett az új HBM-rokon, ami nem lassabb, csak okosabb
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- iPad topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
nota bene
csendes tag
válasz
F2-boarder
üzenetére
Köszönöm a segítségedet! Én jómagam régi Panasonic használó vagyok. Jelenleg egy Panasonic TX-28LB10PM CRT TV-t (monitort) használok, amit egyedi beméréssel kaptam anno 8 éve a Panától. Az elvárásom mondössze annyi, hogy a TV amit vennék ezt verje meg képminőségben. Ehhez a képminőséghez csak a plazmák állnak közel, más technológia meg sem közelíti. Sajnos az idő a 16:9 képarány és a digitális vétel miatt eljárt felette, így bármennyire élvezem még ma is, váltanom kell.
Maradnék a márkánál, és a 42G20-at szerettem volna venni, különösen, hogy az elmúlt hetekben padlóra került az ára. Eddig azonban sajnos 2 db 42G20-at vittem vissza 72 órás csere keretében. Az első esetében a színprofil beállításokat nem jegyezte meg az elektronika, a másik esetben panelhiba volt, ami csak hosszan nézegetés után vehető észre. Pechem volt, csak erre tudok gondolni. A boltokban nagyon kevés 42G20-as maradt, és ezek egy része "visszaragasztott" csomagolású.
Hétfőn megyek a Panasonichoz, és kénytelen leszek egy G30-ast venni, bár az árkülönbözet miatt nem ezt szeretnék. Nagy a kísértés, mert a G30 mai áráért 3D-s GT20-ast is lehet venni. Adok még pár nap gondolkodási időt magamnak, lehet, hogy GT20-as lesz?
Ismételten köszönöm, hogy válaszoltál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Drón topik
- Ford topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi