- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fujifilm X
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Apple MacBook
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
nota bene
csendes tag
A napokban szántam rá magam egy TX-P42G20E vásárlására, tudva, hogy a héten volt a készlet kiárusítása a 2010-es modelleknek. Az ok: az egyik szomszéd közel egy éve használja, nem ciripel, nincs RTL beégés, jó képminőség, bár napokat szenvedett a beállítással az elején. (Fogalma nincs mit mennyi ideig nézett eddig.)
Sajnos elbuktam a vásárlást, ma elrendelték előlem az összes elérhető Panasonic raktári darabot. Azt, hogy mennyiért, meg sem írom, mert nem akarom, hogy rajtam kívül másokat is megüssön a guta. (Boltokban még van, de azok a "régi" árakon.)
Azt mondja a Pana, hogy márciusban (elvileg a jövő héttől) jön a G30-as sorozat, várjam meg, áprilisban biztosan lesz 42"-os G30. Tudja valaki, hogy mennyivel lesz jobb a TX-P42G30 mint a 20-as???
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A6 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest