-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Zeki
nagyúr
Húbazmegdenagyaszád!
Egy senki vagy rvvr400-hoz képest!Ha ő azt mondja JOGOSAN BASZKI! hogy a kártya szar, akkor szar! HAMISÍTVÁNY!
Úgyhogy a mellényed ne döngesd!Az orosz csóka tesztelt, nem csak thankset nyomott:
Заказывала 2 флешки, 64 гб и 128 гб. Пришли. После проверки оказалось, что обе они на 8 гб. Продавец вернул деньги, оставив товар у меняazaz 8 gigása voltak a kártyák 64 meg 128GB helyett.
-
RVR400
veterán
Talán 1000 fölötti rendelésszámnál tudom, hogy mi hogyan működik, de köszönöm a kedves szavaidat, anélkül, hogy utána néztél volna, hogy a hozzászólásaim nagy része mely topicokban keletkezett.
Veled ellentétben én 1 Ft-ot sem hagyok állni 1 hónapig szar cuccokban, hogy utána még viaskodjak is az eladóval akár hetekig is, esetleg még veszítsek is pénzt az árfolyamváltozás miatt. Ha Neked ez megéri, és jó hobbi, akkor csináld, de az emberek 99%-ának ez csak kellemetlenséget okoz, hogy Te miért élvezed, azt inkább nem akarom tudni.
-
RVR400
veterán
Segítek leírom még egyszer, és utoljára: elég, ha pár darab értékelés van, ami szerint csak 8 GB-os a kártya, onnantól kezdve nincs miről beszélni.
Természetesen rendelhetsz Magadnak raklapszámra, eladhatod, mint a fentebb említett kolléga is, de másoknak ne ajánlgasd ezt a szart! Köszönöm mindenki nevében!
(#6661) syler123 : Nem lősz mellé, onnan 100%-os a jósági és minőségi arány. Persze drágább 2-3 dollárral, mint a fos kártyások.
-
RVR400
veterán
Nagyon örülünk, de amit linkeltél, egyértelműen nem 64 GB-os. Elég csak 2-3 ember véleménye, akik ténylegesen letesztelték, mert a többiek csak berkaták, leformázták, látták a 64 GB-ot kiírva, másoltak rá néhány adatot, és leadták az értékelést. Aztán mikor már több mint 8 GB adat került rá, akkor jöttek rá, hogy valami nem jó, mert hibázik, de onnantól kezdve, hogy leadtad az értékelést, már bukta. Egy H2TESTW 1 óra alatt egyértelmű választ ad. Tehát én is felhívom a figyelmedet rá, hogy NE REKLÁMOZZ HAMIS KÁRTYÁT! Szerintem.
-
trebrona
nagyúr
Nagyon el vagy tévedve, de nem baj. Aki írta a 8 gigát, vette a fáradtságot és letesztelte. Hülyeségeket beszélsz, rendelj magadnak olcsó, hamis kártyát, de ne ajánlgasd másoknak. Amennyiben megrendelted, teszt programmal megbizonyosodtál arról, hogy valóban nem kamu a kapacitás, abban az esetben bátran ajánld a terméket! Tudod, okos ember a más kárán tanul...
Hozzászólásod második részére csak annyit, hogy Xiaomi telefont használok, úgyhogy engem nem kell győzködnöd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- GyŰJTŐKNEK Új Bontatlan Fóliás/iPad 6th. 32GB Cellular/
- Új Teclast T60 plus táblagép
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest