- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Dell notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Androidos tablet topic
- Projektor topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
Új hozzászólás Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
válasz
John Fowler
üzenetére
"Legvégén pedig teljesen más:
Az intel által írt tesztre, amiben mit ad isten, egy intel termék a csúcstartó, azért nem tenném fel az életem. Nem mondom, hogy az eredmények hamisak; pusztán annyit, hogy érzésem szerint relatíve kis erőfeszítésbe kerül olyan termék készítése ami a saját teszteken kiválóan teljesít."nem érdemes egy SSD+tesztprogram viszonyát mondjuk egy VGA+játék/benchmark kombinációjához hasonlítani, mert az SSD-t csak firmware szinten _lehetne_ ráoptimalizálni egy programra, de ez eléggé valószínűtlen. egyébként az IPEAK és az IOMeter is jópár éves tesztprogramok és ezek a legmegbízhatóbbak (ellentétben a mark és társaival).
-
Dr. Akula
félisten
válasz
John Fowler
üzenetére
A #46-ban van HDTune teszt is, az is ugyanazt hozza ki mint az iometer. Véletlen? Nem hinném.
-
Male
nagyúr
válasz
John Fowler
üzenetére
"Az ugyanis ritkán tűnik fel, hogy egy DVD-nyi fotót az egyik vinyóról a másikra téve ez a művelet most 4 vagy 8 percig tartott, de az nagyon nem mindegy, hogy a win 25, vagy 40 másodperc alatt bootol be, vagy hogy az Airborne 15, vagy 30 másodperc alatt tölti vissza a mentett állást."
Kinek mi a fontos. Pl a boot idő nem izgat, felőlem percekig is indulhat (úgyis még én is bootlok
), de a másolás nagyon is fontos (vagy épp több olvasás-kevés írás... mondjuk egy nyers AVI-ból a hangsáv kimentése...), mivel sokkal gyakrabban másolgatok a gépen sok adatot, mint ahányszor elindítom...
Így az rohadtul nem mindegy számomra hogy 5 vagy 10 percig bámulom a csíkot egy másolásnál, az viszont hidegen hagy, hogy egy mentett állás betöltésénél 5 másodperccel többet kell e várnom, vagy éppen a win 20 másodperccel gyorsabban indul el. Másnak meg persze pont ezek a lényegesek... ugyhogy ezt így általánosságban nem kéne kijelenteni. -
deicide
veterán
válasz
John Fowler
üzenetére
Én SSD kímélésből (és mivel 32bites xp-t használok) a 4GB ramom windows által nem látott részére hoztam létre ramdisk-et, és oda irányítottam a tempet és a pagefile-t is, így tényleg csak a rendszerfile-ok olvasása történik a rendszerpartíción.
Új hozzászólás Aktív témák
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- Western Digital Black 500GB 3,5"-os hdd-k (
- 160 giga sata Hitachi Deskstar HDS721616PLA380
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

), de a másolás nagyon is fontos (vagy épp több olvasás-kevés írás... mondjuk egy nyers AVI-ból a hangsáv kimentése...), mivel sokkal gyakrabban másolgatok a gépen sok adatot, mint ahányszor elindítom...