Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Pánik a memóriapiacon
- Harmadjára is bevásárolná magát az AI-ba az Intel?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
-
John Fowler
tag
Őszintén szólva nem másolok napi rendszerességgel többtíz gigát, de ha mégis, akkor azt mindig a háttérben csinálom, és közben másra is használom a gépet. Szóval legtöbbször igazából azt se tudom mikor végzett a másolással.
De egyébként teljesen igazad van: kinek mi a fontos.
-
greeneye166
aktív tag
Na igen ez a naplózásos dolog, amit nem nagyon ismerek, de max csak valami ilyen plusz írogatást tartottam elképzelhetőnek én is. Úgy ahogy leírta viszont ez nekem nem következett egyértelműen.
Ha seed közben tényleg machinálgatja a fileokat vagy azokhoz fűzöget infókat egy adott helyen, akkor tényleg megeheti az SSD vinyót, Így már érthető a dolog.
Köszönöm a válaszodat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital Purple 1TB / 1000 GB HDD 3,5" WD10PURX ÚJ, 0 üzemórás eladó!
- ÚJ! BONTATLAN! SEAGATE 1TB külső,ADATA Külső 1TB HDD
- Western Digital WD Purple 2TB - WD20PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- Számlával, Garanciával! Samsung 860 PRO 2.5 256GB
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus CM 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi