Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- OLED TV topic
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
deicide
veterán
válasz
John Fowler #75 üzenetére
Egyszer, ha lesz kis időm, összehozom logoutra...
-
deicide
veterán
válasz
HairyPlotter #68 üzenetére
Ahogy Male irja, a Superspeed Ramdisk-el, feltelepited és semmi okosság, ő majd fogja mondani, hogy van unmanaged memory-d, kb 750mb, akarod-e használni...
-
deicide
veterán
válasz
John Fowler #61 üzenetére
Én SSD kímélésből (és mivel 32bites xp-t használok) a 4GB ramom windows által nem látott részére hoztam létre ramdisk-et, és oda irányítottam a tempet és a pagefile-t is, így tényleg csak a rendszerfile-ok olvasása történik a rendszerpartíción.
-
deicide
veterán
válasz
Dr. Akula #42 üzenetére
De mint már irtam, rendszernek használva is fényévekkel jobb, mint bármelyik vinyóm volt eddig, a lag pedig engem szerencsére elkerült.
Ezen a képen a bal oldali mérés az 1TB samsung vinyómé, a jobb oldali a jelenleg rendszernek használt SSD-é, Te melyiket választanád rendszernek?
-
deicide
veterán
Én személyes okokból hiányolom a 2-3db-os RAID-es nagyon olcsó SSD-ket a tesztből, már csak azért is, mert jobb megítélése lenne és nem biztos el lenne maradva a samsung F1eitől. Legalábbis saját méréseim alapján (SSD vs HDD másolás), ugyanazon partícióra másoláskor nagyságrendekkel jobb, mint a HDD...
ui: nem mellékesen a 3db 30GB-s SSD kevesebb mint 60k-ba került és 500/280 írás/olvasást tud tesztek szerint, raid pedig szinte mindegyik mai alaplapon van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3540M I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest