- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
balint107
aktív tag
Messze a legszebb, akkor nem láttál te még egy Crysis 2 Maldo HD modot. XD... Annak milyen gépigénye van. Egy GTX 650-el is ment 40-60 FPS között.
Képek itt:
[link]Video itt:
[link]A videora számold rá a youtube pusztító képminőség romboló erejét
Nekem volt GTX 650-em 660 om is és szépen futott rajtuk. Lehet jobban mint az alap DX11-es patchelt változat.
A Felbontásról annyit, hogy attól függ mekkora monitoron játszol. Volt 19 colos monitorom azon olyan lehetett az 1360*768, mint a 27 coloson a full HD. Szóval ha nagy monitoron játszol, hiába Full HD vagy afölött ugyanúgy megköveteli az élsimitást, mint kisebben a kisebb felbontásba. Most 21,5 colos monitorom van Full HD-t tud. Ezen mág korrekt éles a kép, bár játékoknál így is elkél egy FXAA minimum vagy még több is. Most akinek 25 27 colos képernyője van annál nem sokat jelent a magas felbontás, ennél csak rosszabb lenne a helyzet. Szóval a nagy felbontás akkor kell, ha nagy képernyőn játszol, különben kis képernyőn a kis felbontás is szinte ugyanazt adja. És mindkét esetben kell valamennyi élsimitás is, vagy legalábbis látszik a mosottság.
[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
Eszem ágában sincs 970-re cserélni a 290-es Radeonomat. Főleg, hogy utána még fizessek 40K a G-syncért, hogy pár hónappal előbb kaphassam meg, mint az AMD gyakorlatilag plusszköltség nélküli megoldását. Szóval lehet, van aki erról álmodozik, és dobálja a Radeonját, de hogy mindenki az erős túlzás
-
Zyrius
aktív tag
Nézd meg az NVidia demo videót.
Nem vagy Nvidia fan de úgy tűnik ez nem csak marketing duma és végre eltűnnek a fel fel villódzó pixelek, amik eléggé lehúzták a valóság érzetet, már ha lehet ilyenről beszélni egy játéknál de azt hiszem lehet, mert végső soron ez a cél.
értelme? = 1https://StellarGear.eu - amatőr csillagászat és asztrofotós bugdácsolások
-
stratova
veterán
Elvileg olyan játékokban, ahol a motor nem teszi lehetővé az élsimítást (és driverből sem lehet erőltetni) szebb képet eredményez, alacsonyabb fps-ért cserébe. Mondjuk valószínűleg az én szememet pl egy 21.5"-os monitoron nem zavarná az élsimítás nélküli 1080p, a 47-es TV-n már inkább. Aztán kinek mi.
Pár régebbi topik downsampling (Nvidia, AMD) kapcsán és az nvidia jelenlegi megoldásának részletezése.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Én kivárom mert úgyis olcsóbb lesz. GTX 770-et is kivártam, mondjuk tervbe se volt, egyszer csak jött egy olyan akció, hogy instant megvettem, és még éppen elbírja a gép a tudását sztem. A GTX 970/980 keményebb vállalkozás lesz mert ahhoz már tényleg mindent le kellesz cserélni, csak a HDD/SSD fogja azt a kört "túlélni"
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
Sinesol
veterán
Pesze ez igaz. De egyszerűen ha megnézed az Amd termékpalettát, egyszerűen semmi szükség nincs uj termékre, a 285x valószinű nemsokkal marad majd el a 290-től. Nyers erőben nagyon ottvannak a kártyáik, ráadásul low level api-k mellett hihetetlen nagy elönyük van/lesz. Az Amd jelenleg nagyon kényelmes helyzetben van.
Nvidia sincs lemaradva nyers erőben, de en ugy latom a technikai hianyosságok miatt ők rá voltak kenyszeritve a fejlesztésre. Egyszerűen a top kategoriaban sokba kerülnek nekik azok az átnevezett quadro-k, nem is tudjak annyira olcson adni öket, oké hogy amugyis tulárazzák a dolgokat, de ez csak a dolog egyik fele.
Muszaj volt fejleszteniük, hogy gazdasagosan tudjanak gyartani és hogy az uj api-k támogatását értelmesen megoldják.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest