- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Dell notebook topic
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Zero
addikt
válasz
sompetike #2268 üzenetére
a bolti garanciával jobbára (tehát még egyszer: jobbára, ejtsd: van kivétel, de elvétve) az a baj, h ha visszaviszed a telefont (bármilyen problémával), az alapkoncepció az, h te vagy a hibás/hülye. ez a kiindulás, a rajtvonal - innen lehet futni a köröket.
hiába fagyasztod csonttá a mobilod, vagy mutatod meg a halott példányt, ők előbb szeretik megnézni, mert nem ám hogy te jobban tudd, mi a diagnózis. ha netán kiderül, h még telepítgettél is rá ezt-azt, akkor szokott jönni az ááá-hhhááá, nalátod h elbasztad, hm, hm mér' nem hoztad be, ezt nem szabad otthon, stb..
azonnali csere /még ha elméletben jogosult is lennél rá/ nagyjából kizárt ami érthető, tekintve, h nekik ez nagyobb érvágás
az meg, h a nokiához küldik szervizelni, illúzió..szerk. mindemelett én is vásároltam már "boltigaris" készüléket, nem is egyszer.
szerk2. és az egyik helyen ki is cserélték a (magától!) behalt kijelzőt probléma nélkül - miután egy Szent István királyt ábrázoló színes papírrajzot átnyújtottam nekik
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged