- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
-
PROHARDVER!
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
huntenseN
tag
Üdv emberek!
Először is, köszönöm a múltkori kérdéseimre a korrekt válaszokat, sikerült meggyőznötök, hogy ez a telefon kell nekem!
Komolyan mondom, ha nem látom, nem hiszem el, hogy milyen jó kis készülék ez, ennyi pénzért..
Sokáig volt i4s-em, amit imádtam, de leváltottam egy BlackBerry-re, amit már kevésbé.
Hát, ha mérlegelek, hogy az 520 ára töredéke az iPhone-nak, akkor bizony azt kell mondjam, hogy a Lumiát még az i4s-nél is jobban imádom.
Nagyon egyben van, bitang jól néz ki ez a letisztult forma, és amennyire nem tetszettek anno az első WP7-es telók, hát ez a WP8 odab@sz.
Legnagyobb kérdés számomra a zenelejátszás volt, mert eléggé audiofilnek tartom magam, és úgy hallottam, hogy zenében nem jeleskedik a készülék, ennek ellenére pozitívan csalódtam, teljesen rendben van, jók a hangok egy normális fülessel.
Na tehát aki abban a cipőben van mint én, hogy korrekt telefont szeretne ócsóér', az ne habozzon, ne vegyen androidos csodát, ezt vegye! Akár még iPhone után is!Lenne viszont néhány kérdésem, amikre még nem kaptam biztos választ:
1. A WP 8.1 miben lesz más, milyen újításokat hoz, illletve 520-ra elérhető lesz?
2. Létezik jobb böngésző és zenelejátszó, mint a gyári? Ha igen, miben jobbak?
3. Kapcsolatoknál a "Mind" alatt, mutatja a facebook profilképem, pedig beállítottam a szűrést, hogy ne rakja be az fb kontaktokat. Ki tudom ezt venni, hogy ne mutassa a profilképem? Egyelőre nem találtam ilyen opciót.Ennyi lenne, bocs a hosszú hsz-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkedvezőbb árú WP8-as finn okostelefon már most is a Lumia 520, és akkor még a szolgáltatói akciókba be sem került. És majdnem mindent tud.
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- AKCIÓ! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest