- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Memóriakártya topic
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
na szóval, a második nap alapján úgy fest, nem igaz, hogy a duplakopp nem fogyaszt szinte semmit, vagy másképp használjuk a telefont.
duplakopp aktív:
- éjszaka 9%-ot merült a teló repcsis módban
- reggeltől idáig kb 30-40 percet telefonáltam
- wifi reggeltől be van kapcsolva, 15p-enként szinkronizál
- tegnap ilyenkor kb 85%-on állt az aksi
- este 10-re 35%-ig merültduplakopp nélkül:
- éjszaka 0%-ot merült repcsis módban
- reggeltől idáig kb 30-40 percet telefonáltam
- wifi reggeltől be van kapcsolva, 15p-enként szinkronizál
- most délelőtt 99%-on áll az aksi
- este 10-ig amberrel olyan 60% környékére merült -
x1port
addikt
Van olyan beállítási lehetőség,hogy amikor csatlakoztatom PC-hez USB kábellel akkor ne kezdje el tölteni a telefont?
Mert így teljesen felborul az akku statisztikám ( nem tudom pontosan,hogy hány órája megy egy töltéssel mert kinullázza ) -
válasz
marko1337 #18596 üzenetére
Meg, de esélyesen akadni fog (edit: ja, és a hang nem jön át). Mivel gyakorlatilag csak a remote desktop funkcióval tudsz filmet nézni, de az nálam legalábbis wifin keresztül akadozik (bár én nem akarom így használni). A beépített mpc-hc távirányító a pc-n futó szoftvert irányítja, azaz ott is játssza le a filmet.
-
marko1337
csendes tag
Akinek fent van a PC remote PRO változata, megmondaná,hogy a gépen lévő filmeket meg lehet e nézni Anélkül,hogy a telefonra másolnám? Ha igen megvenném,mert ez a funkció megérné azt a kis pénzt
-
Zsadi
őstag
Kapcsolatokat ki lehet exportálni/menti valahogy a beállított képekkel?
Most akárhogy szinkronizálom a beállított fiókkal, csak a név és a tel.szám megy át. -
Tin
veterán
válasz
consono #18591 üzenetére
na ha így veszed, akkor nekem az 56%-hoz olyan 18 óra bekapcsolt állapot, wifivel, 4 mailbox szinkron 15 percenként, és 2-2.5 óra telefonálás, kis netezés. duplakopp aktív.
viszont, ugyanez az amberrel duplakopp nélkül estére csak 65-70%-ig merült.
most holnap megpróbálok még egy duplakoppos napot, aztán egy duplakopp nélkülit, és meglátjuk.
-
Kryczek
aktív tag
válasz
kevincrank #18493 üzenetére
ekkora baromságot sem írtak még ide be....
-
consono
nagyúr
válasz
Lalikiraly #18568 üzenetére
Nálam 56% 16:41 telt el a töltőről levéve, duplakopp bekapcsolva, 2 mailbox szinkronizálása (1 push, 1 óránként), folyamatosan bekapcsolt wifi és BT (~ 1 óra BT-s kihangosítón), 10-15 perc telefon, némi netezés, reddit, stb.
-
válasz
westcoastog #18588 üzenetére
Énis így tettem
Na szóval akkor várjuk ezt az új facebook messengert. Nem is értem amúgy, mert azt írják hogy a 8.1 ben valami facebook blue nevű app lesz. Ez most egy külön app lesz vagy leváltja a gyári beépítettet? kíváncsian várom! Hogy mit tudtak összeütni...
-
confuser
senior tag
válasz
Giovan! #18576 üzenetére
Fake bizony, több sebből is vérzik. A 920-asé még hihetőbb, de abban is vannak csúnya bakik.
Viszont az 520-as videó elején lévő zenét az istennek sem sikerült felismertetnem shazammal. Ha sikerülne, könnyen lehet hogy nem is tetszene, de kíváncsi vagyok az egész számra. Valakinek nincs ötlete?
-
westcoastog
veterán
válasz
Lalikiraly #18587 üzenetére
Nekem is fent volt a független szoftveren, töröltem egyből.
-
Srácok mi ez a zinio app? úgynézem valami rss olvasó féleség.
mert újrahúztam a telót full és megjelent... -
Tin
veterán
válasz
cattus #18579 üzenetére
na, ezt a sysapp pushert kerestem, én valami mást találtam tegnap. most befrissítettem, kíváncsi vagyok így az üzemidőre...
az amberrel hasonló körülmények között 30-40%-ot, a black-el így az első napi teszt alapján 60% körül merült.
a különbség annyi, hogy a duplakopp be van kapcsolva, a használat amúgy ugyanaz.
-
-
Tegnap nyomtam egy HRt a telón. Újra beállítottam mindent. Jött is kétszer 9 frissítés. Black es természetesen. Viszont az érintésnél nem jelenik meg nálam a windows gomb rezgéskikapcsolás. Nem használom a funkciót de fura...
-
Giovan!
addikt
Ezt látta már valaki? http://winmagazin.blog.hu/2014/02/24/windows_8_1_bemutato_lumia_920-on_es_520-on Remélem ez valami korai verzió,mert 520ason szinte meghal a rendszer...
-
djdaniel
senior tag
Sziasztok!
Ma vettem a telefont még elég új nekem.
Hogy kell rajta szoftver frissíteni ? lehet nokia pc suite-al, mint pl ; c5-03-on ? nokia honlapján csak wifi-vel írja
Illetve térképet hogyan tudok rá tenni ? -
bogiabambaa
csendes tag
-
flashpointer
őstag
Nektek a Gchat működik normálisan? Néha nem jönnek meg az üzenetek beszélgetés közben, vagy sokkal később jönnek meg (percek vagy órák) , vagy nem küldi el mikor azt írta elküldte.
-
válasz
Lalikiraly #18568 üzenetére
Az a baj, hogy túl gyorsan szólsz hozzá...
-
Már 69. Na ennyire merül. Ez kicsit durva nem?
Hopp már 68... Miez visszaszámlálás?
-
Na az üzenet óta már 70% on van...
-
Én 8 órája vettem le a töltőről. Minimális netezés mobilneten plusz néhány face üzenet. Dupla kopp kikapcsolva. És most 72% nál járunk...
-
A hétvégén próbáltam ki párommal. Mindkettőnknek 520 van black el. Tök azonos beállítások. Kivéve nálam repülő és állandó takarékos üzemmód és így is sokkal jobban merült az én telóm. Jah még a dupla kopp is kivolt kapcsolva...
-
-
sagit
veterán
Nem tudom Win7 alatt webkamerának és mikrofonnak használni a telefont skypehoz?
-
x1port
addikt
Feltettem a védőfóliát de rá 10 percre le is vettem.
Totálisan megbolondult tőle a telefon.
Össze-vissza lépkedett hol előre hol hátra.Azon sem csodálkozom ha valami köze lenne a gyors merülésekhez is.
-
marko1337
csendes tag
Valahol láttam egy appot amivel meg lehet változtatni a csempék színét,de nem találom. Tippje valakinek?
-
HuMarc
veterán
Nekem az Angry Birds-ök, a Cut the Rope-ok, a Dark Lands, a Where's my ....? játékok mind megvannak, ilyen ingyenes akció keretében letöltve, kipróbáltam, ha letörlöm őket, feltehetem újra ingyen. (mert most már fizetősek).
Mondjuk most láttam a Kickstarteres Dark Lands projektet, remélem, hogy az nekem is "járni fog", hisz én elvileg fizettem érte.
-
Lall
veterán
válasz
Viktor0610 #18545 üzenetére
Itt meg nem így megy.
-
-
NGA
addikt
válasz
Viktor0610 #18542 üzenetére
Miért kellene megvenni? Ha ingyenes volt és letöltötted, akkor amikor pénzes lesz akkor is bármikor letöltheted ingyen.
-
-
Tin
veterán
válasz
foxymaci #18515 üzenetére
mindenesetre fura. nekem most nincs fent még semmi app csak az email fiókok, minden ugyanúgy van beállítva mint előtte, és volt HR.
az aksi teljesen ugyanolyan használat mellett most áll 66%-on, estére szokott eddig merülni.
remélem a duplakopp csinálja, nincs kedvem megint újra mindent beállítgatni
-
ketele69
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy a Balck szoftverfrissítésekor hány MB-ot tölt le?
-
kaliber
aktív tag
Autós üzemmódot próbálta már valaki?
Most próbálgattam (wayteq x920) lehetett párosítani a telefonkönyvet átmásolni és amikor bekapcsolom a wayteq-et akkor a telefon érzékeli és megkérdezi, hogy bekapcsolja-e az autós módot.
Egyetlen bajom van vele, hogy működjön a funkció a BT-nek állandóan bekapcsolva kell hogy legyen nálam meg alapon ki van kapcsolva. -
Kajla5
aktív tag
Ha vettem egy programot a piac téren, akkor az elvileg midig megmarad nekem nem?
Ha csinálok egy gyári visszaállítást, vagy lecserélem egy másik WP-s telefonra a mostani telefont, akkor is vissza tudom rakni? -
-
lorinho
tag
Baromi idegesítőek ezek a rejtélyes merülések.
Egyet gondol a mobil és 20-30%-ot zuhan. barátnőmnek meg olyat csinál hogy felébred és a teló kikapcsolásig merült. 90% egy éjszaka alatt! És nem egyszer fordult elő! Amennyire szerethető ez a teló, annyi baj van vele!
-
jimhun
senior tag
válasz
x1port #18514 üzenetére
Egyszeru, a Onedriveban ramesz a kepre majd megosztas, majd get link, majd ott ahova az email van irva azt a kis teglalapot lenyitod es ott a copy link to clipboard vagyis a linket kimasolja a vagolapra.
igy nez ki
https://onedrive.live.com/redir?resid=C0FFA95ED2214970!6329&authkey=!AOJ7xM_7J51zq_A&v=3&ithint=photo,.png -
Clemi
veterán
válasz
kezman #18519 üzenetére
A képletedben csak az a baj, hogy bármikor belefuthatsz egy szarul megírt programba, ami miatt pár óra alatt lenullázódik az akku és csak azt veszed észre, hogy a telefon ki van kapcsolva. Na pont ez ellen használom az akku monitorozó program gyors merülés riasztás funkcióját, így legalább tuti nem ér meglepetés. Speciel én az Insider Pro-t használom (nem mellesleg mert kivált egy rakás egyéb spéci programot) és eddig soha nem volt semmilyen rejtélyes gyors merülésem. Az viszont tény, hogy az akku vezérlő áramkör nem kis csúszással adja át az operációs rendszernek a történéseket, sokszor egy órával később jelennek meg a merülési szintek a diagramon. Ezért fordul elő olyan, hogy a task szerint már rég nem fut semmi, de az akku meg merül. Miért is? Na ilyenkor érdemes átgondolni, hogy az elmúlt órákban milyen programok is futottak. Ha meg nem marad abba a merülés, egy újraindítás segíteni szokott, nem beszélve a háttérben futás letiltásáról, ami bár tudom nem minden programnál működik, de azokat én kukázni szoktam. Ha nem akarom valamiről, hogy fusson a háttérben, akkor az kussoljon és kész. Érdemes néha ebben a részben a speciális menüpontba benézni, van ott néhány érdekes bejegyzés.
-
kezman
őstag
Már én is leírtam ez irányú tapasztalataimat, aksi programot nem használok egy ideje és meg kell mondjam(lekopogom) az óta megszűntek ezek az anomáliák, használtam insidert, Battery-t, meg nem tudom még mit nem, egy darabig ok volt, semmi merülés és hirtelen este levettem töltőről reggelre halott volt, még jó hogy nem kellett mennem dolgozni mert nagy szarba lettem volna, én nem mondom hogy az aksi app a hibás de hogy valamelyik másik appal nem komálják egymást az tuti, kidríteni nincs időm meg energiám, inkább nem használom, most nyugi van
-
Zsadi
őstag
válasz
x1port #18421 üzenetére
Angry Birds leszedése után is előjött ez az érdekes merülés.
Tegnap néztem épp, el kezdett 23%-al merülni óránként az akksi statisztikája szerint.
Semmi nem futott a háttérben a telefon szerint.
Wifi kikapcsolás, átrakom repülő módba, és ismét szépen 1-2% mutatott pár percen belül.
Valami a wifi körül lesz érzésem szerint, csak nem látom mi történik a háttérben... -
x1port
addikt
Lehet hogy tufa vagyok de ha meg szeretnék osztani valakivel egy one drive -ban lévő dolgomat akkor annak az elérési linkjét ki tudom valahogy másolni ?
-
Tim82
félisten
válasz
kevincrank #18493 üzenetére
A többiek már elmondtak mindent.
-
Ubul86
őstag
kicsit off, de google drive-ot össze lehet -e kapcsolni a skydrive(one drive)-val? bár program látom van telefonra, de az letölti a file-t, jó lenne a telefonban online szerkeszteni szintén, ha erre van lehetőség
-
confuser
senior tag
válasz
kevincrank #18496 üzenetére
Veled valami komolyan nincs rendben bro. Válaszolsz egy 14000rel ezelőtti hszre, aztán beírod mégegyszer ugyanazt, majd erre saját magadnak válaszolva írsz valami tök mással kapcsolatban. Hétfő reggel?
-
miqlas
őstag
válasz
kevincrank #18495 üzenetére
... húúú de nyomatékosan adja elõ itt valaki a kvázi „hülyeséget”
Mint a legtöbbünk itt, én is a telón keresztül frissítettem, és minden flottul ment, ráadásul a helyén maradtak az appok is ...
-
juve600
nagyúr
üdv
Dupla koppos ébresztés
ezt hol lehet bekapcsolni ???
-
Tin
veterán
válasz
foxymaci #18492 üzenetére
na erre a csodálatos akku időre kíváncsi leszek.
tegnap felraktam a black-et, rögtön felrakás után HR, nem volt backup, tehát tök szűz rendszer, újra beállítottam a mailfiókjaimat, visszaállítottam mindent ugyanúgy ahogy volt, és nem raktam fel semmi utólagos appot. ja, a duplakoppot bekapcsoltam.
lefekvés előtt húztam le töltőről, repülős mód be. reggelre 91%-on volt. az amberrel maradt 100%.
most meglátom, hogy produkál napközben, ugyanúgy, ugyanabban a környezetben.
-
Zoli133
addikt
válasz
kevincrank #18495 üzenetére
"nem szabad telefonon keresztül frissíteni a készüléket!" - Ez eg ykicsit erős kijelentés, indoklás nélkül. Pláne mivel itt is bőven sokan vannak akiknél semmi baj nem lett a frissítéssel, sőt talán 1-2 ember van akinél valami nem lett OK, de HR azt is megodlja, akkor minek szórakozzak a géppel?
-
Namelesske
addikt
válasz
realee #18494 üzenetére
Az SMS alkalmazásban ha onlinera állítod magad, akkor minden facebook chat üzenetet megkapsz értesítéssel.
(#18495) kevincrank
"Akinek valami baja van a Lumia telefonnak a szoftverjével annak most leírom, hogy nem szabad telefonon keresztül frissíteni a készüléket!!!!! "
2014-van helló. Azokkal van baj akik nem tudnak mértéket tartani az alkalmazások telepítésével, és minden szart fennhagynak minden dzsunka fejlesztőtől. Azok meg is érdemlik hogy állandóan format C: nekik az élet.
Windows-t is akkor telepítek amikor kirohad alóla a hardver. Nehogy már ne lehessen felrakni.
Egy szervizben elmegy a tiszta telepítés, de egy jól bejáratott belakott beállított bekalibrált akkus rendszert nehogy már egy frissítés miatt kukázzak.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkedvezőbb árú WP8-as finn okostelefon már most is a Lumia 520, és akkor még a szolgáltatói akciókba be sem került. És majdnem mindent tud.
- Medence topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Napelem
- World of Tanks - MMO
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nintendo Switch
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Memóriakártya topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest