- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Memóriakártya topic
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoltwader45
aktív tag
Üdv! Pár napja vagyok boldog tulaj, már kezdem belakni a kicsit. Érdeklődnék, hogy miképpen tudnám felrakni a 8.1-et. Ha valaki leírná 1 osztályos módon nagyon
lennék. Előre is köszi.
-
x1port
addikt
válasz
nagypasztor #21996 üzenetére
Nokia Care kicseréli kb 1 óra alatt.
Visszaállítják a gyári állapotot szóval marad a garancia.
Árat azt sajnos nem tudok.
10 körül tippelem. -
Des1gnR
őstag
válasz
nagypasztor #21996 üzenetére
Ha cseréli is, a javítás leglább 3 hét T-n keresztül. Egy Nokia szervízbe sztm megcsinálják 7-10k-ért. Szóval én inkább megrendelném angliából. Péntekre vagy legkésőbb hétfőre itt is van.
-
nagypasztor
tag
Üdv!
A húgom elejtette a telefont és azt szeretném kérdezni, hogy van-e valakinek tapasztalata, hogy a T-s szerviz mennyiért cseréli benne a digitizert? Megrendelném kínából is a cuccot hozzá, mert nem nagy dolog cserélni, csak félek, hogy egy hónapig nem érkezik meg az alkatrész. Köszi a válaszokat!
-
Des1gnR
őstag
Sziasztok!
Az egyik ismerősömnél is feldobta a frissítést, elkezdte frissíteni, de közben lemerült a telefon mert nem figyelt. Feltette töltőre és már régóta mennek a fogaskerekek. Mit lehet ilyenkor tenni? -
celeron
senior tag
Srácok! Ez a WP 8.1 eddig egyszerűen fergeteges, nagyon elégedett vagyok vele. Viszont az normális hogy az akksi úgy hogy a telefon már huzamosabb ideig nyugalmi állapotban van (~2 órája), 15%-ot is képes merülni óránként?
-
-
Humbucker
senior tag
Nem tudja valaki mi az a Root call Blocker app??
-
Blyan
félisten
Amúgy mi a baj a xbox music alkalmazással?
-
szdavid16
csendes tag
Sziasztok. Frissítették már a zenelejátszót? Mert így katasztrofális... Úgy tudtam hogy tegnap (kedden) frissítik.
-
szabogab
csendes tag
Még annyit, hogy ha négy ilyen program is készült ezzel a lehetőséggel, akkor nem csak nekem jutott eszembe.
Más: olvastam valaki régebbi bejegyzését, ahol azt írta le, hogy a sok kapcsolgatástól tönkre ment a kapcsolója!
Megint más: azt kéne inkább firtatni, hogy négy különböző program hogy okozhatja ugyan azt a hibát? Talán valamelyik nekem fent lévő programmal akad össze?! Más is írt egyszer erről, emlékszem. Azt tény, ha letörlöm bármelyiket, vagy csak nem azzal zárok le, megszűnik a melegedés! -
szabogab
csendes tag
válasz
Воланд #21972 üzenetére
Erről az a véleményem, hogy a mechanikus kapcsoló hamarább tönkremegy, mint az érintés. Amellett nagyon szerettem, ha egy üzenet elolvasása után nem kell az asztalon fekvő telefont kézbe venni, csak megérinteni. Hasonlóan jó a dupla koppos élesztés. Ezelőtt egy C7-es Nokiám volt, amire szintén letöltöttem ilyen kényelmi programot, de az ettől nem merült le!
-
Clemi
veterán
-
-
szabogab
csendes tag
[link] Erről valakinek véleménye?
-
-
m1lan
őstag
válasz
x1port #21922 üzenetére
Nekem van, hogy ki sem csöng 8.1 óta... Anyám leordította a fejemet, hogy miért nem vettem fel a telefont. Mondom neki, hogy fel volt hangosítva és ki volt téve az asztal sarkára, engem tuti nem hívott. Nézem: nem fogadott hívás. Nézem a hangerőt, tényleg fel volt hangosítva. Megcsörgettem vezetékesről kicsöngött. Odatettem magam elé az asztalra, pechemre utána megint hívtak, és felvillant a kijelző, bejött a hívás, de hang nem jött ki rajta.
Az Xperia U legalább mindig kicsöngött, még ha felvenni nem is lehetett
-
x1port
addikt
válasz
Namelesske #21964 üzenetére
Ezek szerint az 520 veszett gyors a négyzeten
-
Blyan
félisten
válasz
FireKeeper #21962 üzenetére
Ettől függetlenül én használtam egymás mellett egy Omnia W-t és az 520-at és az előbbi animációi folyamatosabbak és általános programindulásai pedig minimum egálban voltak az 520-szal.
-
x1port
addikt
válasz
Namelesske #21960 üzenetére
Durván 2x több a memória is benne
-
papesz5
tag
adatok áttelepítése 3/19 27 %
-
papesz5
tag
válasz
westcoastog #21946 üzenetére
a fogaskerék az dolgozik rendesen,de ilyen sokáig?valami van a kerekek közt,homok a gépezetben
-
papesz5
tag
válasz
westcoastog #21944 üzenetére
2 órája csinálja,de 8.0 még mindig
regisztráltam is,letöltötte a marketről amit kellett,azóta csak csinálja -
papesz5
tag
Most frissíti magát negyedszerre 8.1 -re,de sehol semmi,csak a hely fogy a telefonon
-
BandD
tag
Sziasztok!
Akkor újra nekifutok, hátha senki nem olvasta
:
Feleségemnek vásárolnék alap Nokia Lumia telefont (ez lenne az első okos telefonja), az 520-as a kiszemelt áldozat
Érdemes várni az 520-as utódjára (530 rocks?). Mit gondoltok? Nem sürgős a dolog, tehát tudnánk várni egy pár hónapot. De ha mondjuk a memória mérete úgysem növekedne, akkor az előd is jó választás lehet.Hivatalos 8.1 update mikor várható illetve van-e nég olyan probléma, hogy az 'ideiglenes fájlok' sok helyet foglalnak?
Köszönöm a válaszokat
-
papesz5
tag
Regisztráltam,letöltöttem.Most frissítettem,csinált ezt,meg azt,de semmi változás.Szoftver : Windows Phone 8.0
-
x1port
addikt
Mondjuk ez mind igaz.
Csak más dolog egy új rendszert még jobbra csiszolni vagy felcsiszolni olyanra mint az előző volt.
Igazából semmi bajom ezzel a 8.1-el.
A "kijelző bekapcsolása üzenetek érkezésekor" tiltásának lehetesőségével én be is fogtam apofám.
Viszont tényleg eléggé lassú lett.Érezhetőbben.
Sajnos ezzel az egyetlen előnyét vesztette el az 520.De bízok a végleges verzióban.
Mondjuk egy dátum jó lenne hozzá -
szabogab
csendes tag
Szeretnék egy olyan képernyő lezáró programot, ami nem meríti fokozottan a telefont! Először a System Tiles-el próbálkoztam, utána a Quick Controls következett. Később lecseréltem a Lock Screen-re, majd most legutóbb a One Touch Lockscreen-re. Bármelyik programot használtam, ha kiteszem a csempére a lezáró ikont és azzal zárok képernyőt,-ennek ugye nem kell kiemelni az előnyét,-melegedni kezd a telo a kamera környékén! Ezt az arcomhoz téve szoktam tesztelni, és sajnos az esetek többségében így van.
-
x1port
addikt
Ha a messengeren jön valami üzenet és lehúzom az értesítési sávot akkor duplán jelenik meg a szöveg.
Nálatok is ? -
tévelygő
aktív tag
válasz
Dika22 #21923 üzenetére
NSU 4.1.0. visszaállítás menete (ahogy Én csináltam)
1.Telefon kikapcsolása
2. NSU indítása
3."Eszközöm nem indul újra" gomb használata
4.Windows Phone 8 eszköz helyreállítása: Folytatás választása
5.Várakozás a készülék csatlakozásra üzenet megjelenik
6. Most csatlakoztasd a telefont a gépre, a telefon automatikusan bekapcsol
7.Kövesd a program utasításait -
x1port
addikt
válasz
Lacus_84 #21924 üzenetére
Ha józan paraszti ésszel közelítjük meg a dolgot akkor a végleges verziónak jobbank kell lennie mint a fejlesztőinek.
Viszont a Mikroszoftosék remek csapatát nézve akik kiadtak most egy rosszabb és érthetetlenebb rendszert mint a 8 -as volt már semmin sem csodálkozhatunk.
Olyan dolgokat csesztek el benne ami számomra érthetetlen.
Mint ha a felhasználó elijesztése lenne a céluk nem az elégedettség növelése.Szóval én is várom a véglegest de szerény véleményme szerint kb ez marad mint a mostani.
Ez az együtt lehet vele élni kategória és nem a hű de szeretem ! -
Lacus_84
senior tag
válasz
confuser #21912 üzenetére
Nyilván nem számítottam 100%-ig biztos információkra, mert ilyen jelenleg nincs, majd a gyakorlatban kiderül minden. Mivel én még sosem használtam korábban fejlesztői verziós frissítést (és most sem tervezem), gondoltam biztos vannak olyanok, akiknek vannak ilyen téren tapasztalatai, összehasonlítási alapjuk. Mármint ami a két verzió közti különbségeket, javításokat, javulásokat illeti. Peace.
-
x1port
addikt
Fm rádió hallgatása közben nem jelzi a bejövő hívást.
Illetve a telefon le volt némítva de a rádióadás folyamatosan ment. El sem halkult. -
tévelygő
aktív tag
Én is visszaállítottam a 8.0-át a gyors merülés miatt. NSU-t használtam.
Sajnos olyan problémába ütköztem,hogy a biztonsági mentés visszaállítását nem tudtam beállítani, mert az első bejelentkezésnél nem tudtam frissíteni a mobilnetről. Később már miután bejelentkeztem a wifi-vel, már nem ajánlotta fel a rendszer .HR után sem. Tehát manuálisan kell újra belaknom a rendszert. -
confuser
senior tag
válasz
Lacus_84 #21902 üzenetére
50-50%. Vagy igen, vagy nem
Viccet félretéve, ugye nem számítottál ennél pontosabb esélylatolgatásra a fórumban? Mégis honnan a búbánatból tudjuk előre? Rakjuk keresztbe az ujjainkat, ha fekete macskát látunk az úton keresztbe menni, forduljunk meg háromszor és köpjük szemközt a macskát, fogdossuk az utcai bronzszobrok lógó alkatrészeit, és reméljük a legjobbakat. Mást úgyse tehetünk.
/Lehet, hogy egy-két mondást nem pontosan idéztem, de mentségemre legyen mondva, középiskolában az óra második felében már sosem tudtam figyeltem, sietni kellett a buszra
./
-
rafileo
csendes tag
válasz
Taviszorny #21890 üzenetére
Nekem is ilyen gondom volt. Rádugott telóval szerencsétlenkedtem vele. Majd a Vezérlőpult-Hardver és hang-Eszköz konfigurálása menüsorra menve elindult a Hibák keresése majd kis idő után kiírta hogy probléma volt az illesztőprogrammal és hogy nem tudott minden hibát kijavítani de azóta hála istennek működik. Néha-néha még szaraxik de ugyanezzel a megoldással újból megjavul. Remélem összejön.
-
AMD Power
titán
Nagyon jó az 520 ezzel a 8.1-el.
-
Papix
tag
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy a feleségem átküldött egy hangfelvételt BT-on és sehol nem találom. Se a telóban se
a memória kártyán. Wav a file. Hol keressem?Előre is köszönöm a válaszokat
-
Lall
veterán
válasz
x1port #21900 üzenetére
Én 920-on nem tapasztaltam. Apróbb röccenések vannak (pl. IE-n ha tabot zárok be), de alapvetően még folyamatosabb is picit, mint a 8 (lehet az új animációk miatt látom annak). Gondolom csiszolnak még rajta ezt-azt, és valószínű javítják az 512-es készülékeknél ezt a homscreen betöltést, de csodát nem hiszem, hogy várni kéne.
m1lan: Ugyan már, mi mindent megtett ugyan így a Samsung, LG, vagy Sony droid vonalon mégis viszik, mint a cukrot. Amúgy ez csak az én véleményem és nem mondtam, hogy nem javítják, de olyan óriási csodát nem kell várni. Meg kell majd lesni a hamarosan érkező 630-at, abban is 512 RAM van.
Blyan: Én nem tapasztaltam, pedig használtam a 625-öt is.
-
Lacus_84
senior tag
Mik az esélyei annak, hogy mire a szolgáltatókhoz kerül a 8.1, megszűnnek ezek a bugok, és normálisan optimalizálva lesz az 520-ra is?
-
m1lan
őstag
De a Microsoft nem teheti meg, hogy a legjobban fogyó Lumiát így elb*sszák... Nekik pont az lenne az érdekük, hogy megtartsák a felhasználókat meg újakat szerezzenek. Egy csalódott L520 tulaj miért venne készülékváltáskor megint WP-t?
(Most hogy kiléptem az IE-ből, a Játékok meg a Zene csempe is újratöltődött, nem csak a Fényképek)
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkedvezőbb árú WP8-as finn okostelefon már most is a Lumia 520, és akkor még a szolgáltatói akciókba be sem került. És majdnem mindent tud.
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Napelem
- World of Tanks - MMO
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nintendo Switch
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Memóriakártya topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest