- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Memóriakártya topic
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melack
veterán
válasz
westcoastog #20299 üzenetére
Ez most ennyire égető hiba? Nálunk az asztali telefonokon +1 óra van. 4 perc nem a világ, főleg ha siet. Sose fogsz elkésni...
-
westcoastog
veterán
4 percet siet az óra a telefonon, hogyan tudnám rábírni hogy magától szinkronizálja le a pontos időt?
Automatikus beállításon van... -
válasz
westcoastog #20294 üzenetére
Én 1520-at akartam.
-
westcoastog
veterán
válasz
x1port #20293 üzenetére
Nem lenézésképpen, ha lenne lé 1020-at vettem volna.
Csak ha beviszem nokia care-be ott is legközelebb több mint 1 hónap múlva fogok járni.
Ha meg beviszem t-mobilba képesek lesznek újrarakni a szoftvert.Ha tudnám hogyan csináljak pormentes helységet itthon akkor nekiállok most, nem nagy kaland, ki kell cserélni a ragasztót a digitizer alatt.
-
x1port
addikt
válasz
westcoastog #20291 üzenetére
Szerintem vidd be a Nokia Care -be.Az a biztos.
A belépőszint pedig nem lenézés volt.
Pláne ,hogy nekem is ez vanSzerk. : por és páramentes helyet.
-
westcoastog
veterán
válasz
Lacus_84 #20288 üzenetére
Mint írtam, az üveg felület a közvetlenül mellette lévő fekete kerettől emelkedik ki, tehát a képen piros nyíllal megjelölt fekete keretre van ráragasztva a digitizer üveg, és onnan emelkedik ki a tetején..
Itt egy videó, hm ki lehet szedni a digitizer üveget a műanyag keretből, csak hát ha itthon csinálnám tele menne porral az egész, vagy bepárásított fürdőszobában?
(#20289) x1port
Szar ügy hogy csak belépőszintet engedhetek meg magamnak egyelőre. -
x1port
addikt
válasz
westcoastog #20287 üzenetére
Sajnos tényleg érződik az 520 nál a belépőszint .
-
Lacus_84
senior tag
válasz
westcoastog #20285 üzenetére
Biztos, hogy a kijelző enged el, nem a hátlap illeszkedik rosszul? Mert az enyém ilyen, a bal felső sarokban nyöszörög is kicsit.
-
westcoastog
veterán
válasz
x1port #20286 üzenetére
Ó nagyon fasza.
Bár csavarhúzókészletem van itthon, meg kétoldali ragasztószalag.
De akkor is, bssza meg hát nekem ne engedjen el.
Na most bajt megelőzendő, vagy beadom t-mobilba, vagy ha 10.-én megyek pestre akkor a metróból kiszállok az arany jánosi nokia care-nél..
Lassan 100k alatt nem fogok telefont venni, bár még ott sem garantált a hibátlanság. Ennél még a gyári hátlapok is szarul vannak öntve, és billeg bennük a telefon. -
x1port
addikt
válasz
westcoastog #20285 üzenetére
Az a ragasztás lesz pedig.
Nekem anno nagyon rég valami alcatelnél volt ilyen.
Ilyen 2 oldalas ragasztó maszlagba van belenyomva.Ha garis és nagyon zavar vidd vissza.
Engem anno csak azért zavart mert amikor elengedte és párásabb idő volt kint akkor bepárásodott a kijelző alatt. -
westcoastog
veterán
Volna egy olyan észrevételem, hogy a kijelző teteje az illesztésnél, kiszokott emelkedni a fekete keret síkjából, mintha elengedne a ragasztás a kijelző teteje alatt, mert egy kicsit kiemelkedik, majd visszatudom nyomni a keretbe a kijelzőt, letapad, majd egy idő után újra mintha elengedne és feljebb emelkedne...
Képen bejelöltem hol...
Nem vészes, csak mégis, nem szeretném ha mindenhol elengedne a kijelző és elkezdene leválni a cuccról, bár nem tudom mivel van rögzítve. -
-
nobiand
aktív tag
-
x1port
addikt
válasz
zsoltek #20277 üzenetére
Szerintem nem jól olvastad amit anno írtam mert nem hőbörgés volt.
Fuss neki újra.De azok közül amiket felvetettem mik is kerülnek bele a 8.1 be ?!
Mert eddig amiket írnak semmi eget rengető változás.Kivéve persze az UI.
Arra vannak ígéretek.
És azt fenntarom,hogy ez a sok csicsa a teljesítmény rovására fog menni.
A kérdés az ,hogy mennyire...
Na ezért tartok tőle.
Mert ha egy kalap fos az egész nem fogunk tudni visszajönni Blackre. -
kopogo
tag
Egy is hír [link]
Április végén érkezhet meg a telefonokra a Windows Phone 8.1
-
x1port
addikt
válasz
littlelion21 #20267 üzenetére
Szvsz nem normális ha szabadszemmel látni.
Ott valami gebasz van.
Az egy infravörös érzékelő nem led.
Igaz többen jelezték már hogy látják világítani.
Én akkor sem látom ha kiesik a szemem. -
zsoltek
aktív tag
válasz
littlelion21 #20269 üzenetére
Duplakopp zsebben nem oldódik fel, értesítések nem világítják ki a kijelzőt. Ezért pislákol folyamatosan a szenzor
-
nicu71
addikt
válasz
littlelion21 #20267 üzenetére
más is írta,most már én is kivi vagyok/állitolag ha fényképezed másik mobillal,akkor látszik igazán.
és tényleg,ha a 920-al vizslatom az 520-t villodzó fény jelenik meg,ám szabadszemmel nem látom.
-
littlelion21
addikt
Az normális hogy a proximity sensor nagyon halvány sárgás-piros színnel villog? Töksötétben vehető észre, ha lezárom, akkor villan fel a legerősebben.
-
Sygnus
tag
[link]
Érdemes kipróbálni , nekem jobban bevált mint a gyári. -
catroot
veterán
Az aprod.hu oldalon most komolyan nem lehet gepelni IE alatt? Belebokok a kereses szovegdobozba es nem jelenik meg a beirando szoveg.
-
netpeti98
addikt
-
Nálam a nokia camera fényképezés után újraindul a telefon. Nem tudom miért van ez a hiba.
-
Amalgam
aktív tag
Szerintetek, ha a 8.1-nél tényleg lesz percenkénti csempe frissités, megjelennek e végre az óra csempék?
-
m1lan
őstag
-
kalozhun100
őstag
Ma frissült a infó+extra opció, de én nem látok semmi változást.
-
confuser
senior tag
válasz
KunEmber #20245 üzenetére
A pontot tényleg lehagytam, de mentségemre legyen mondva, mobilról írtam, és a hsz eküldése után észrevettem, csak már nem akartam szerkeszteni. A vessző szerintem sem kell. De azért egy egyszeri hiba és egy sorozatos hiba (ami helytelen szabályismeretre utal) nem összehasonlítható.
-
catroot
veterán
Fényképezés közben volt egy restartom, ráadásul egyik képemet sem mentette el (holott 3-4-et csináltam, aztán indult újra).
Másnál fordult ilyesmi elő?
-
KunEmber
senior tag
válasz
old rocker #20221 üzenetére
Sokat gondolkodtam rajta, de szerintem nem kell a vessző
-
Buster17
addikt
Hali!
Valaki megtenné nekem, hogy letölti a World at Arms játékot játszik vele 5 percet, majd letörli és utána megint letöri és megnézni, hogy az elejtől kezdődik a játék vagy folytatja a régi állást?
2 hónapos állásomat nem merem letesztelniKöszi
-
Devas
őstag
válasz
westcoastog #20240 üzenetére
Rossz időjárást választottál a fényképezéshez
Nem tudom nekem miért nem mutatta a többit. Enter-t kell ütni a képek között? Betallóztam és beillesztettem őket szép sorban. Nem nagyon értek az ilyen PH dolgokhoz.
-
Devas
őstag
válasz
westcoastog #20237 üzenetére
1 hsz-be próbáltam először, de csak az első kép jelent meg
Örülök hogy tetszenekMacroban elég szép képeket lő, de a tájképek kicsit színszegénynek tüntek.
-
Devas
őstag
[ Módosította: #40993792 ]
-
Amalgam
aktív tag
Szeretnék feltenni egy körkérdést: kinek milyen szinű Lumia 520-a van?
Az enyém fekete.
-
Írországból való Three ie függőt kilehet valamilyen úton módon függetleníteni vagy használni valahogy telenoros kártyával?
-
old rocker
veterán
-
m1lan
őstag
válasz
kopapy #20219 üzenetére
Ennek a "nagy tesója" ugyanilyen low-end lesz. Az 525 legalábbis csak RAM-ban lett jobb, és az 530-tól sem nagyon szabad olyan hű de nagy extrákat elvárni, elvégre ez a legalja kategória. A 620 lenne/lett volna számodra az ideális, igaz abban TFT kijelző van és csak 3,8" de legalább ClearBlack, plusz van előlapi kamerája és ledje is.
-
kopapy
tag
Kaptam egy céges 520-at, használom egy ideje. Előtte egy 800-ast használtam, most azt a privát dolgaimra tettem félre.
Olvastam itt is, hogy hiányzik egy-két dolog belőle. Valószínűleg a siker miatt lesz ennek egy nagy tesója 4"-os kijelzővel (egy jobbal), előlapi kamerával és leddel. Nekem spec csak a led hiányzik, azt használtam a 800-ason is időnként.
Eddig az 520-al semmi bajom sincs. A kijelző tükröződik rettenetesen, de azt egy matt fóliával megoldottam, így mondhatom, hogy a mindennapi használatra teljesen megfelel. Nem érzem az akkut sem haloványnak, aki tutira akar menni másnap az egy mai okostelefont úgyis töltőre rak éjszakára. Folyamatos wifi, buluetooth, e-mail forgalom mellett ami miatt a kijelző is dolgozik rendesen estére sokszor negyed vagy fél töltésen van az akku használattól függően. Igaz nem játszom vele és nem használok sok pusht igénylő appot.
Hétköznapi okostelefon használatra szerintem tökéletesen megfelel. Ha vennem kéne, lehet, hogy rászánnék egy kiscsivel többet egy jobb kijelzőért és ledért, de a méret és a kialakítás szerintem teljesen rendben van, ebben az árkategóriában nem hiszem, hogy jobbat lehet találni.Szerk:
A kijelző: a 800-asé szemre is jobb. Napi használatban azonban egyáltalán nem rossz, nem zavaró, kivéve a tükröződést, ami megoldható. A 800-as kijelzője jobb, de ez csak akkor észlelhető ha közvetlenül ez után megnézem valamiért. Nyilván vannak visiblefil (audiofil megfelelőjeként gondoltam) userek akik csak egy kijelzőt nézve is azonnal tudják, hogy "na ez sokkal rosszabb, mint az xy kijelzője", de az átlag tulaj szerintem ezzel a kijelzővel is eléldegél. Akinek maximális közeli igényei vannak az úgyis a 100-120k+ kategóriában vásárol.
-
Namelesske
addikt
válasz
tothjozsi96 #20215 üzenetére
Az akadozást nem ismeri, ha egy ugyan ilyen Androidoshoz mérjük.
-
old rocker
veterán
válasz
tothjozsi96 #20215 üzenetére
Meg. Egy hibája van, sajnos qrvajó kis telefon, ezért vigyázni kell vele.
-
tothjozsi96
addikt
Heló!
Ez a telefon akadozik?
Megéri ilyent venni használtan?
Üdv! -
almoska84
tag
válasz
x1port #20164 üzenetére
" Vonalasról vagyok . '
Amúgy nem értem , miért ez a veszekedés . Mondjuk tény , hogy 2014-ben dolgokat jobban is meg lehetne oldani , de : manapság az ember mielött vesz valamit , szerintem utánanéz . És telókból is , platformokból is van választék bőven . Úgyhogy , ha valakinek nem tetszik , lehet váltani . Én személy szerint maximálisan elégedett vagyok , mind kinézetileg , mind felhasználhatóság szempontjából a Lumia 520-al .
-
sfefe
addikt
Sziasztok!
Allitgattam ma a telot frissitettem stb.
Az lenne a kerdesem, hogy amikor az autoban levo kihangositoval "osszekotottem" BT-n a telot es amikor hivnak a telefonon a beallitott zene szol de az auto kihangositon meg vmi alap csengetes vagy vmi hasonlo, ezen lehet valahogy allitani? Az ezelotti telefon ( 3110c ) amikor osszevolt kapcsolva az autos kihangositoval akkor a kihangositon a telefonon beallitott zene szolt de most vmiert nem.....
Ja masik kerdesem meg a bongeszovel kapcsolatos..
Nemreg kerdeztem, hogy lehet e ezeken a telokon bongeszos jatekot jatszani akkor vki azt irta, hogy persze lehet.De ker hozza flash playert, ami a wp-re meg nincs?
koszi a segitseget
-
CJ3
senior tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy vannak játékaim xap formátum de hiába teszem bárhova nem látja a Lumia 520...Hogyan lehet telepíteni a játékokat alkalmazásokat milyen mappába vagy hova tegyem őket?
-
Namelesske
addikt
Legalább lehet feketét kapni
Venni fogok majd egy tartalékot meg egy fehéret is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkedvezőbb árú WP8-as finn okostelefon már most is a Lumia 520, és akkor még a szolgáltatói akciókba be sem került. És majdnem mindent tud.
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest