Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- ASUS notebook topic
- Apple MacBook
- Gaming notebook topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zambozoli
aktív tag
Szia!
Őszintén szólva nem is néztem a gyártási időt, simán kikapcsoltam a fejpakolást miután végeztem a költöztetéssel. Érdekes ha leállítom sem növekszik a száma pedig akkor ki kellene raknia a parkolóba!
Vagy a leállításkorit nem számolja?A gyártási időt megnézem este. Most már rohadt kíváncsi vagyok, hogy mi van. Majdnem 50 ropit fizettem érte.
-
rsf
senior tag
A belinkelt zyxel mappában még a 2.77-es transmission van.
A jó link: ftp://ftp.zyxel-tech.de/NSA310/4.40/zypkg/
Innen kell letölteni a (web_prefix és a ZYPKGS) állományt és bemásolni a NAS/admin/zy-pkgs/ mappájába
ezt szerintem ftp -vel a legegyszerűbb elérni.
Igazából a legújabb mappából érdemes dolgozni az általam belinkelt az 2013.11.25.-ei.
Ezután a csomagok frissítésekor már az összes fentlévő csomag elérhető lesz.
Sőt amelyik csomagból újabb verzió jött mint amilyen fel van telepítve azoknál szólni fog a NAS!
Nálam szólt, hogy a Transmissionból és a Smart-ból is van újabb verzió.
Én igy raktam fel a Transmission 2.82 -őt.
Sok sikert.
Üdv. -
szuszinho
őstag
Pénteken beüzemelt 1T RED 1026 parkolásnál jár. Én is átállítottam, remélem jó lesz.
-
hzcs
senior tag
most, hogy már megszülettek a tesztek jó eredménnyel, és veszik, mint a cukrot, jöhet a "selejt"gyártás, és így többet lehet belőle eladni
-
zambozoli
aktív tag
Szasztok!
Fejpakolásügyben erre varjatok gombot:
Vinyó: WD40EFRX zsír új, bontatlan csomagból!
Teljes üzemidő: 380 óra
Fejpakolások száma: 2220, de ezt 48 óra alatt csinálta meg, amíg felraktam mindent, tehát állandóan dolgozott a vinyó.
2 nap után leállítottam a fejpakolást azóta az érték nem változott.
Ja és a HDD-n ott virít nagy bötűvel, hogy "ready for NAS"! -
Joshi
titán
válasz
Anonymus23 #6187 üzenetére
Akkor valószínűleg nem WD Green-ed van.
-
Doky1988
senior tag
Egy kérésem lenne.
Valaki lenne olyan rendi hogy csinálna nekem a webadmin beállítási lehetőségekről screenshotokat? Kíváncsi lennék miket tudSehol nem találtam menüpontokról képet magyarul.
Köszi
-
8nemesis8
veterán
-
Tonyk
veterán
válasz
8nemesis8 #6180 üzenetére
De ez nem kőbevésett szám. Vagy bejön vagy nem. Előbb lesz "badsectoros", vagy csapágyas, minthogy ezt a számot elérje normál körölmények között. De, igen a greennél ezt valóban elbaltázták, rádobtak még egyet az amúgy sem fényes sorozatra. (Aztán pesze lehet, hogy a redem hamarabb döglik meg mint egy green...
)
Green-nél jött elő ez a mánia hogy majd spórólnak vele ~0.5-1W-ot.
A red szériát eleve hosszabb üzemre tervezték állítólag. Majd meglátjuk mi lesz belőle.
Egyáltalán nem voltam WD rajongó, csak a mostani szegényes kínálatban akkor már inkább ez (vagy a black, de az meg még drágább). Kár a Samsungért, nagy kár.... -
8nemesis8
veterán
Az még rosszabb.
Konkrétan elősegítik, hogy ne bírja ki?
Ha nem állítom át, akkor nálam 4 év alatt eléri ezt.
RED-nél mennyire lehet marketing az, hogy a korábbi WD-k 300 000-res értékét 600,000-re növelték!?
Így viszont, akkor ugye ennyi parkolással is 8 év, ami meg már nem lenne rossz. -
Joshi
titán
válasz
8nemesis8 #6176 üzenetére
Ha megnézed akkor a kikapcsolás előtti érték 105299 volt ami időben a 11:53-kor volt. Miután kikapcsoltam parkolgatást már 105343-nál járt ami 13:51-kor volt. Durván 2 óra alatt 44-szer tette parkba a fejet.
Kíváncsi leszek hogy mit csinál a vinyó. Mindenekelőtt megpróbálok másolni rá mert mostanában ez is gond volt. -
Tonyk
veterán
-
Joshi
titán
funpgk -i idle3-tools-0.9.1-arm-0.txz paranccsal telepítem az Idle3-toolsot de valami elérési utat kellene megadnom mert így nem találja.
-
8nemesis8
veterán
Szerintem Red-re is ki lehet adni, vagy rosszul gondolom?
Pláne ha nálad disable.
Ezt te állítottad át?WD30EFRX-re állítgatták.
Ez alapján szerintem én is kikapcsolhatom. -
8nemesis8
veterán
Köszi! A link kellett csak, linuxban otthonosan mozgok valamennyire.
Köszi!Nálam ezt írja ki:
Idle3 timer set to 80 (0x50)Korábban írtad: [link]
Nálad disable-n van, ami 3720 lenne?Nálam vajon miért és honnan ez a 80-as érték?
A hexadecimális 0x50 is 80, tehát nem 8. Nem értem. Gyári bontatlan darab amit kaptam, mégis más mint nálatok mondjuk? -
Tonyk
veterán
válasz
8nemesis8 #6156 üzenetére
wget https://www.dropbox.com/s/oshb8ndc4hsect4/idle3-tools-0.9.1-arm-0.txz
a letöltött fájlt átnevezed erre: idle3-tools-0.9.1-arm-0.txz
funpgk -i idle3-tools-0.9.1-arm-0.txz
utána pedig kiadod ezt a parancsot:
idle3ctl -g /dev/sdx ahol az x a wd helye a nasban (fdisk -l -el meg tudod nézni, bár 310 esetében ez csak egy lehet: sda ; nsa32x esetében sda vagy sdb)
pl.: idle3ctl -g /dev/sdb Így megmondja mennyin van jelenleg.
-
SteveL
aktív tag
FFP kell hozzá. Három sor az egész:
wget https://www.dropbox.com/s/oshb8ndc4hsect4/idle3-tools-0.9.1-arm-0.txz
funpkg -i idle3-tools-0.9.1-arm-0.txz
idle3ctl -s 138 /dev/sda
Valaki azt írta itt, hogy a wget-tel nem sikerült a letöltés, akkor böngészőben töltsd le a txz fájlt, másold fel a NAS-ra, és ott futtasd a funpkg-t.
Szerk.:
A fenti angol leírásban az is benne van, hogyan kell lekérdezni az aktuális fejpakolgatási értéket.
Nyilván 320-as esetén csak az átállítandó merevlemez legyen a kütyüben a biztonság kedvéért. -
hzcs
senior tag
sry, akkor rosszul tudtam
-
8nemesis8
veterán
válasz
jozsi252 #6142 üzenetére
Hát igen én messze vagyok.
Ehhez viszont azt tudom ajánlani, hogy bele kell írni a crontab-ba és időzítve lehet indítani, leállítani, amikor csak szeretnéd!
Lakótársam is játszik napi 8-10 órát is, sokszor fps is, de ha le van korlátozva és a net szolgáltatód normálisan biztosítja a sávszélességet, akkor is korrekt pingek maradnak...Somatom:Eddig mindig CD-ről használtam, ha kellett így nem tudom pendrivenál miben tér el, ha kell úgy is utánanézek
-
8nemesis8
veterán
Én is ezt nézem, anandtech teszt alapján disable-re van állítva.
"For NAS applications, it is better to leave it in the default state of head parking being disabled."
Mi van, ha az a darab még olyan volt, de későbbiek már nem? Ez nem lehet?
Nincs kedvem kiszedni ezért a NAS-ból, de úgy gondolom ki kell.
Ha csak nincs FFP-hez valami kis csomag! -
nezo11
csendes tag
Sziasztok,
Egy NAS310 hálózati meghatót próbálok elérhetővé tenni az interneten ZTE ZXV10 H201L routeren keresztül (T-Home), de nem sikerül.
Beállítottam Port Forwarding-ot (NAS IP címét beállítottam, többi beállítást hagytam alapon).
Létrehoztam egy application-t itt: Port Forwarding ( Application List ). Itt az alábbi beállításokat használtam: WAN Connection: Internet; LAN Host IP Address: NAS fix IP címe.
Valami ötlet? -
Joshi
titán
Nálam a Load_Cycle_Count 105299-en van és a vinyó több mint 1 éves. Ez milyen értéknek számít?
A vinyó 2TB-os WD green
-
Gelmi
tag
Akkor meg is van ez : wdidle3_1_05.zip
Kicsomagolás után természetesen nem indul win 7 64 bit alól
Na meg gondolom a 310-ből át kell tenni a szgépbe a HDD-T
Egy részletes leírást tudna valaki adni hogy is megy a fej parkoltatás átállítása ?
Vagy egy linknek is örülnék a témával kapcsolatban -
jozsi252
veterán
válasz
8nemesis8 #6136 üzenetére
Budapest környéki vagyok, Pesten dolgozok, szóval jó lenne ha esetleg találnék egy Pesti PH-s kollégát aki segítene ebben. Mármint nem magát a NAS-t akarom kikapcsolni, hanem simán időzíteni a TM-et, hogy pl du 5 és éjfél között ne fusson egyetlen 1 torrent sem.
Játék miatt az a baj be zavar ha már van nethasználat. -
hzcs
senior tag
Hogy lehet nektek 900, meg afölötti load cycle, amikor elvileg disableden van alapból, gyárilag?
Tévedtem, ezen a linken is írják, hogy 8 másodperc volt. Hirensen nem láttam, de egy 1 megás progi helyett nem szívesen töltök le 1 cd méretű programcsomagot
Nem emlékszem mennyire, de ha jól tudom, 5 perc volt a maximum, vagy disabled, de ha jól emlékszem akkor 3 perc körülire raktam. -
8nemesis8
veterán
Akkor jó, nálam is 30perc, nem tudom még lehet fentebb veszem.
Amikor 0-volt defaultban és nem tudom hogyan, akkor pörgött iszonyat. 1 hétig ment úgy, mert nem láttam és nem néztem smart értékeket, akkor felment 900-ig, azóta pár nap alatt alig változott 30-40, bár lehet ez is sok, azt nem tudom!hzcs: Hiren's boot-ban nincs benne?
Nekem rémlik, mintha lenne, abból meg van boot cd vagy boot pendrive is dögivel a neten!
Azt hol látod, hogy 7 másodperc volt? Mennyire lőtted be végül? -
8nemesis8
veterán
Az nagyon jó érték!
Állítottál rajta vagy csak gyári állapotában bedobtad a NAS-ba?
NAS-nál az energiatakarékosság nálad hogyan néz ki?jozsi252: Merre vagy helyileg?
Amúgy a NAS szerintem arra való, hogy 24/7ben mennyen. Felesleg kapcsolgatni, mert a hdd-nek sem tesz túl jót szerintem, ha naponta akár többször is kapcsolgatva van, de ez csak tippem.
Időpontra kérhetsz egyébként kikapcsolást vagy újraindítást.
WOL-al fel lehet ébreszteni, tehát nem kell fizikailag sem kapcsolgatni ha nem akarod.
Egyébként meg ha a torrentet korlátozod amikor otthon vagy és dolgozol az is lehet megoldás. Ha nem foglalod a teljes sávszélességet le, attól még lehet jó a net! -
Gelmi
tag
Köszönöm a válaszokat !
Akkor meg nyugodtam -
jozsi252
veterán
Illetve azt még elfelejtettem hogyha esetleg van HD Sentineled akkor ott is meg tudod oldani hogy ez a szám szépen lecsökkenjen. Én január végén vettem egy 2 terás Seagete HDD-t, és azóta összvissz 827 alkalommal parkoltatta a fejet. HD Sentinelen belül a teljesítményt maxra fel kell húzni, és meg is van oldva. De ahogy a többiek is írták, a WD-nek van saját progija is erre.
-
hzcs
senior tag
válasz
jozsi252 #6129 üzenetére
A wd oldalán van egy kis progi, azzal be lehet állítani, mennyi idő alatt térjen ki parkolni a fej. Nálam a wd10 és wd20ears-nél ha jól emlékszem 7 mp volt, elég magasak is a jelenlegi értékek, ezt most megnöveltem kb 2-3 percre (nem emlékszem mennyire).
Somatom: igen, én is úgy csináltam, ahogy a kolléga írta. -
Gelmi
tag
Kb 1 hónapja vásárolt WD20EFRX -nél a S.M.A.R.T. -nál van egy ilyen sor :
Load_Cycle_Count
Ez mit takar
a nyers érték 1704ez sok vagy elfogadható
-
dzsonesz
tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdés...
A napokban érdekes hibára lettem figyelmes, a nas többszöri "pittyegő" hang kiadása után, sys led villog és újraindul. Mi lehet a gond? Már ha valaki találkozott hasonlóval.üdv
-
-
jozsi252
veterán
válasz
#79335424 #6116 üzenetére
Nos igen. Torrent miatt úgy sem fogja leállítani a winyót, mert ugye folyamatosan van használva. Akkor praktikus mindenképp a winyóra rakni az FFP-t, és onnan futtatni.
8nemesis8 Ez teljesen jó megoldás, hogy hálózati meghajtóként látom a NAS-t, belehúzom a filet, és be is rakja. Ez mind szép és jó, már csak az egész megvalósítása nehézkes kicsit
. Próbálok keresni olyat aki megtenné hogy 1x megmutatja hogy kell megcsinálni ezt az egészet, aztán utána már menni fog nekem is. Vagy rá szánom magam, aztán leírások alapján megcsinálom.
Amúgy a NAS mindenképp hálózati meghajtóként van csatlakoztatva nem? Tehát ha fent van az FFP ha nincs, akkor is mindenképp meg fog jelenni a számítógépen belül mint 1 meghajtó nem? Tehát ha odahúzok valamit, akkor az fel is másolódik a NAS-ra?
A TM-t amúgy lehet konfigolni hogy mikor fusson illetve mikor ne? Mert emiatt is akarnák mindenképp NAS-t venni, mert beállítom hogy amikor dolgozok akkor nyugodtan mehet, aztán az a 30-40W semmiség, amikor meg itthon vagyok, akkor meg leáll magától. Nem szívesen hagynám itt a gépem 0-24h-be hogy menjen. Ezért is lenne praktikus ez a NAS. Meg ugye aki a hálózatra csatlakozik, bármikor tud másolni a NAS-ra, akár képeket, vagy bármi mást.
-
8nemesis8
veterán
válasz
jozsi252 #6115 üzenetére
Kliennsel igen vagy a NASon egy mappába tolod és azt figyeli a TM.
A NAS mappáját vagy ftpvel eléred vagy felcsatolod, mint hálózati meghajtó és ott lesz, mintha egy partíció lenne!Somatom: Én szerintem nem kavarom.
A letöltések egy lekorlátozott lehetőség.
Aki torrentezik és most erre utalt a kérdés is, annak mindenképpen TM ajánlott -
törölt tag
válasz
jozsi252 #6115 üzenetére
Alapból a NAS energiakezelése leállítja a merevlemezt, ha x ideig nincs használatban. Nálam ez működik, mert nincs FFP és nem torrentezek. Az FFP telepítésnél két megoldás is lehetséges. A pendrive -os és a belső merevlemezes. A merevlemezes (vagyis az FFP oda van telepítve) mindenben jobb, nincs bedugva pendrive, de a NAS semmiképpen sem fogja leállítani a merevlemezt, mivel az FFP miatt az állandóan használva van. Az más kérdés, hogy a torrent miatt ennek egyébként se lenne jelentősége, mert az is ugyanúgy használja a merevlemezt.
A Pendrive -ról futó FFP esetén elvileg lenne lehetőség a vinyó leállítására. De ezt még eddig senki sem erősítette meg. Ez a hozzám hasonlóaknak lenne hasznos, akik nem torrenteznek, a NAS nincs állandó használatban és az FFP mondjuk a Midnight Commander miatt kéne, mert a gyári fájlkezelő, az..... -
jozsi252
veterán
válasz
#79335424 #6109 üzenetére
Köszönöm a felvilágosítást! Szóval akkor mindenképpen érdemes felrakni, ezt a környezetet, hogyha újabb normálisan konfigolható Transmission-t akarok futtatni. Lenne még 2 kérdésem most így látatlanba.
- FFP hogy fusson, akkor gondolom non stop benne kell lennie a NAS-ba?
- Másik kérdésem, hogy az FFP-t csak parancsokkal lehet fel telepíteni? Ha ez fel van telepítve, akkor gondolom a TM-et is csak azzal lehet konfigolni, beállítani mindent rajta?8nemesis8
Így hogy TM-et is akarom normálisan futtatni, így kénytelen leszek fel telepíteni. Amúgy a torrent kliensbe rakása történhez weben keresztül, paranccsal, illetve úgy is hogy a win 7-en belül van 1 adott mappa, amibe ha behúzok 1 torrent filet, akkor autómatán el is indul?
Köszöntem segítségeteket
-
Joshi
titán
Visszaraktam a 4.60-as drivert de ugyan az a helyzet, amikor másolok gondolkozik a NAS és ilyenkor felpörög a ventillátor aztán egy idő után dobja a hibaüzenetet. Próbáltam notebookról is ami wifin csatlakozik de ugyan az a helyzet ráadásul a két gép különböző oprendszert használ(win7, win8.1). Nem tudom mire vélni a dolgot, eddig semmi gondom nem volt a NAS-al.
-
-
Joshi
titán
Üdv. Van egy NSA320-am és mostanában elkezdett sz@rakodni hálózati másolásoknál. A hibajelenség az hogy a másolandó állomány megáll olyan hibaüzenettel hogy "szüntesse meg a másolásvédettséget" és ilyenkor ezerrel teker a proci. Szétkaptam a NAS-ot és kivettem a vinyót majd újra beraktam hátha nem érintkezik rendesen. Az egyik állományt sikerült rámásolnom de aztán megint elkezdte. Most a legfrissebb V4.62(AFO.0) van fenn de úgy emlékszem hogy az egyel régebbinél ilyen probléma nem volt. Vissza lehet rakni régebbi firmware-t?
-
törölt tag
válasz
jozsi252 #6107 üzenetére
Válasszuk külön az FFP -t! A gyári NAS konfigurálásához nem szükséges a linux parancsok ismerete. Soha nem tanítottak nekem számítástechnikát és az első NAS -om ennek elődje, a 210 -es (még megvan, üzemel rendesen). Szerintem kis utánaolvasással és a gyári CD -vel a beüzemelés, beállítás egyáltalán nem nagy cucc. A gyári torrentkliens max10 torrentet tud és elég fapados (ez még nekem is feltűnt, pedig nem szoktam torrentezni). Vannak gyári -extra csomagok, hogy csak az foglaljon memóriát, amire Neked szükséged van. Ezek telepítése is eccerű. Ezek között is megtalálható a TM, csak az a gond, hogy egy régebbi verzió és azóta volt pár frissítés.
Az FFP -t (Fonz Fun Plug) úgy képzeld el, mint egy külön futtatási környezet, amit először fel kell telepíteni, majd ez alá a kompatibilis alkalmazásokat. Ez egy jóval szélesebb kör, mint a gyári-extra csomagoké. Ebben is megtalálható a TM, csak az új verzió. Az itteni leírásoknak köszönhetően ehhez sem feltétlenül szükséges a linux parancsok, a linux fájlkezelés és egyáltalán a linux alapjainak ismerete. De nekem az a véleményem, hogy érdemes rájuk szánni pár órát. Én évekkel ezelőtt, a Puppy linux kapcsán ismerkedtem velük és nagyon nem bántam meg. Ezer helyen köszönnek vissza. A routerben, az összes Androidos készülékben, stb. Korábban volt itt linkelve egy okító anyag. Kevesebb biztos, hogy nem leszel tőle. -
Doky1988
senior tag
Üdv.
Mivel ti látom jócskán benne vagytok ebbe uccsó kérdésem.
NSA310 vagy WD Mybook Live?
WD Mybook Liveon azért gondolkodtam mert nagyon sokan dicsérik, debian fut rajta és van alapból shell is, és nem kell széthaxolni, meg dicsérik h elég csendes..
Van valakinek erről véleménye? Nem akartam másik fórumot keresni ez miatt, úgyérzem itt profi tapasztalt és segítőkész emberekkel vagyok körülvéve
-
jozsi252
veterán
válasz
8nemesis8 #6106 üzenetére
Na akkor bőven el fog bírni annyi torrentet amennyit szeretnék majd futtatni. A fő gond, ami igazából nagyon nagy gond, az a NAS konfigurálása lenne. Alapból van rajta valami torrent kliens, vagy mindenképp érdemes Transmission-t felrakni rá?
Az a baj hogy parancsok, illetve minden téren teljesen analfabéta vagyok ehhez. Hogy pl ez az ffp mihez kell, vagy ez pontosan mi, ami a cím leírásába is benne van, ésatöbbi. Olvastam ugyebár a logoutos írást is, ami által ide találtam, de nehézkesnek találnám így saját kútfőből a teljesen konfigurálást ennek a NAS-nak.
-
8nemesis8
veterán
válasz
jozsi252 #6105 üzenetére
Igaz nekem csak a kisebb 310-es van, de ha ez elvisz most 140 futót torrent úgy, hogy memória 33%on van, akkor 320-at még többet.
Úgy gondolom, hogy Synology a hozzá adott szoftverek miatt is lehet, hogy drágább!
Szerintem túlárazott a Zyxelhez képest!Persze csakis Linux disztribúciót osztok vissza! Ez fontos!
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Most már tényleg elhatároztam hogy NAS-t szeretnék venni itthonra. 2 gép van a hálózaton, illetve DLNA-n csatlakozok a tv-vel a routerra. Összvissz ennyi lenne kiszolgálva.
ZyXEL NSA-320-at néztem ki. Olvasgatva a topicot látom hogy pl Tonyk fórumtársnak is ilyen NAS van. Olvasgatva pár hozzászólásod, nem lehet rossz NAS, attól függetlenül hogy nem 50-60k-ba kerül. Az lenne a fő kérdésem hogy a torrentet mennyire bírja?
Kell esetleg attól tartani hogy 30-40 torrent megakasztja a procit pl? Mert pl a Synology DS112J-t is nézegettem, és ott pl nagyon panaszkodnak a 128MB RAM-ra, hogy nagyon kevés. Viszont a ZyXEL-be 512MB RAM van pl.Szóval ez lenne a fő kérdésem hogy mennyi torrentet képest stabilan futtatni ez a NAS? Átlagosnak mondható, 40/3-as netem van.
Köszönöm előre is a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Opel topik
- Óra topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- TCL LCD és LED TV-k
- SkyShowtime
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Intel Pentium Gold G5420T Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest