- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Elérhetők a Micron HBM4 memóriájának mintái
-
PROHARDVER!
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tonyk
veterán
2.81 + curl-os script elég kell, hogy legyen. Nálam nem villog a sys led. Akkor villogott, ha a sciptet a NAS indításakor akartam futtatni. -> Ne tedd be a /ffp/start alá, és nem fog boot-kor elindulni. Kézzel kell elindítani majd, de az max 10 másodperc.:
nohup /bin/sh /ffp/tm/ncore.sh &
disown -h %1 -
rolio1
tag
Hello
Nekem is ugyanezek a gondok vannak az *core-ral, ha az [ITT] leírt megoldást választottam, villogott a sys lámpa. Ezt is olvastam már másnál, de ez akkor így normális?
A TM 2.81-es
Elolvastam a kapcsolódó postokat, de még mindig nem tiszta hogy melyik a 100%-os megoldás. -
SteveL
aktív tag
Sajnos nálam soha nem is szűnt meg a probléma. De egyszer csak megjavítják... Másban nem nagyon bízhatok, mert a routolás nálam effektívee nem működik, a curl-os szkript meg nem szimpatikus (milyen már, hogy 20 mp-ként zaklatjuk a trackert, ha jól értelmezem). De ez az egyéni véleményem, ne bántsatok.
-
tigrici
tag
válasz
adnoctum18 #4194 üzenetére
próbáld meg róvidebre átnevezni, pl: S02E01.
-
adnoctum18
senior tag
válasz
tigrici #4193 üzenetére
Archer.2009.S02E01.720p.HDTV.x264-CTU.mkv
Archer.2009.S02E01.720p.HDTV.x264-CTU.srtÍgy néz ki egy video és a hozzá tartozó felirat. Az Ipaden ugyan ezekkel a beállításokkal megy a felirat is, szal szerintem nem a fájlnevekkel van a gond.
Ehhez tartozó log
Ezek után a metadata keresgélés van, feliratról nincs szó a logban.A szerver rendesen működik, lejátssza a filmeket és a streameket is.
-
tigrici
tag
válasz
adnoctum18 #4191 üzenetére
A film és a felirat teljesen megegyezik?A szerver rendesen müködik? Serviio.log mit mutat?
-
Gelmi
tag
Sziasztok
Elolvasgattam, hogy kinél hogy működik az ncore .
Ezzel kapcsolatban leírnám én is a tapasztalataimat .
Kb 1 hete a 2.81 TM et használom előtte 2.80 volt de azzal sem volt gondom .
Ha a programok közül töltök le valamit nálam 50%ban bepirosodik . Ez mitől van nem tudom .
Filmekkel még ilyen soha nem fordult elő . 383 torrentet seedelek vissza felé . Az 1,5 terrás hdd félig sincs .
Igaz ha letöltök valamit a feltöltési sebességet egyből vissza veszem 50 kb/m re.
Ezzel kímélem a nas om ! Az ncornak meg mindegy mert náluk a hit’n’run a lényeg .
Szóval nem muszáj a teljes sávszélességet kihasználni a vissza osztásnál .
És ez így belejátszik a TM stabilitásába is . -
adnoctum18
senior tag
válasz
adnoctum18 #4184 üzenetére
Próbálkoztam a feliratok UTF-8ra konvertálásával notepad++al, de semmi eredmény.
A Serviio logokban változatlanul nem látszik semmi az srt kódolására vonatkozóan.
-
Tonyk
veterán
válasz
mobilizmo #4187 üzenetére
A torrentfájlok kellenek. (/ffp/tm/.transmission-daemon/torrents/)
Úgy mintha gépen csinálnád, úgy folytatod a seedelést. Berakod őked a torrentkliensbe (vagy bedobod a megfigyelt könyvtár alá őket), ügyelve, hogy a letöltési útvonal a meglévő letöltött állományokra mutasson és akkor nem kezdi el letöltneni őket, hanem elkezdi szépen a hash-t ellenőrinzi, ha ok, beállítja seed-be. Next.Én viszont nem eröltetném a 2.77-et a 2.81 -el szemben, ha már fenn az ffp....
-
mobilizmo
addikt
Sziasztok!
Szeretnék egy reset-et csinálni. Két okból. Egyrészt kíváncsi vagyok akkor megjelenik-e a TM a program csomagok között. Másrészt korábban próbáltam rTorrent-et telepíteni, (optware, screen, php), sajnos nem tudtam működőképes állapotba hozni, sőt azóta van egy sárga LED-em, bár látszólag minden jól működik (kivéve, hogy gyári TM nem hajlandó megjelenni a program csomagok között). Kérdésem, hogy TM-ből mit és honnan kellene lementenem, hogy újratelepítés után folytathassam a seed-elést. Értelemszerűen a HDD-re telepített ffp-n van. Lehet, hogy az egész ffp mappa lesz a legcélszerűbb? Ha esetleg megjelenik a TM a gyári programcsomagok között, arra is meg lehet oldani az átrakást?
Előre is köszi a segítséget.
-
adnoctum18
senior tag
válasz
adnoctum18 #4183 üzenetére
De ez valószínűleg magára az xml fájlra vonatkozik, nem a feliratok kódolására...
A NASon lévő logban mutatja, hogy milyen fájlokat indexelt be, de egy feliratfájl sincs köztük csak maguk a videók.
-
adnoctum18
senior tag
válasz
tigrici #4182 üzenetére
A log4j.xml fájlban ezt látom:
ppender name="FILE" class="org.apache.log4j.RollingFileAppender">
<param name="Threshold" value="DEBUG"/>
<param name="Append" value="true" />
<param name="File" value="${serviio.home}/log/serviio.log" />
<param name="MaxFileSize" value="500KB" />
<param name="MaxBackupIndex" value="5" />
<param name="Encoding" value="UTF-8" />Tehát gondolom UTF-8-at. Máshol nem találtam a kódolásra utalást, se a NASon futó szerver logjában, se a gépen a kliensében.
-
tigrici
tag
válasz
adnoctum18 #4181 üzenetére
milyen karakter kodolást használ a kliens?Log-ban megtudod nézni.
-
adnoctum18
senior tag
válasz
adnoctum18 #4161 üzenetére
Ezt megoldottam, fut a console.
Viszont feliratokat nem akar kezelni egyáltalán. A Delivery fülön bepipáltam mindhárom opciót, és a preferred languaget hun-ra tettem.
-
Sopijani
csendes tag
Sziasztok.
Ha felrakom a programcsomagból a TM-et, akkor nem lesz elérhető a letöltés alkalmazás? -
FefeeX
veterán
-
SteveL
aktív tag
Mennyi különböző tapasztalat...
Majd csak megy nálam is egyszer.
-
Tonyk
veterán
"Nem, ezek nem megoldások, csak kerülőutak, trükkök, amik vagy beválnak, vagy nem"
Senki nem mondta, hogy nem az! Persze hogy kerülőút, amíg a németek adott átjárója meg nem javul(t).
"Van aki az admin felületét nem éri el, nálam az ment, de eltűnt a hálózatról. Csak IP címmel tudtam elérni. Szóval ez nem megoldás."
Ha volt ip, akkor nem tűnt el a hálózatról. Ha a nevén nem volt elérhető, akkor a DNS (vagy netbios) környéken nézz szét hogy miért nem oldja fel a nevet.
"Mert ha be is sikerül állítani a routerben, az teljesen oké, hogy a netes forgalmamat egy vadidegen gépen keresztül nyomatom?"
Tudod Te hogy a netes forgalmad hány vadideged "gépen" / átjárón keresztül megy át? Sőt ha egy csomag egy úton nem jut el a címzetthez, akkor millió másik úton el tud odáig jutni. Tehát akaratlanul is mehetnek a csomagjaid a világ másik vége felé még akkor is ha az a szomszédban van.
"Csak nem a prism egyik szerveréé a beírt IP cím?"
De, és pont arra kíváncsiák, mennyi ponrót töltesz le az ncoreról... Erősen paranoiás ez már.
Szúr már be azt a scriptet, amit használnál az ncorra.
Az ncore fóruma meg hagy ne legyen már etalon, mert az hogy a 13 éves Veér Pistike mit nem tud otthon megoldani a 7-es informatika órákon tanultakból kiindulva nem sokat oszt és szoroz. Elég csak elolvasni az ottani hozzászólások 1%-át és máris világos lesz a dörgés, hogy mire érdemes odafigyelni és mire nem.
-
Syl
nagyúr
Nem, ezek nem megoldások, csak kerülőutak, trükkök, amik vagy beválnak, vagy nem.
Ha beleolvasol az n*ore fórumába a script sokaknak megakasztja a NAS-t. Van aki az admin felületét nem éri el, nálam az ment, de eltűnt a hálózatról. Csak IP címmel tudtam elérni. Szóval ez nem megoldás.
A static routing szintén gázos. Mert ha be is sikerül állítani a routerben, az teljesen oké, hogy a netes forgalmamat egy vadidegen gépen keresztül nyomatom? Csak nem a prism egyik szerveréé a beírt IP cím?
Persze tekinthetjük ezt úgy is, hogy mivel nálad hibátlan a cucc, ezért az egész világon semmi gond az enkórral. -
Tonyk
veterán
"Semmilyen megoldás nincs!"
Ez a magad részére jelentsd ki, ne így a nagyvilágba, mert ez nagyon nem igaz.
"- A script végett egy nap után elérhetetlen a helyi hálón a NAS"
Nálam amióta "gumi nélkül" gond volt az ncorral futott a script és nem volt ilyen problémám. Tökéletes volt mindvégig.
De biztosan én csináltam valamit rosszul..."- A static routingot a t-home-os modem/routerben nem sikerült beállítanom."
Ez megint csak rád igaz, nem pedig általánosságban.
Ergó, gondok vannak nálad azt nem azt jelenti hogy nincs megoldás, mert van, csak épp neked nem sikerült alkamazni. Másoknak (többségnek) meg igen.
-
Syl
nagyúr
Semmilyen megoldás nincs! Pár napig jó az n*ore, majd utána napokig sz*raxik.
- Transmissiont lecseréltem 2.81-re
- A script végett egy nap után elérhetetlen a helyi hálón a NAS
- A static routingot a t-home-os modem/routerben nem sikerült beállítanom.
Most is. A transmissionban látszólag minden oké, ám ha belépek az n*ore aktivitás oldalára, fele cuccom stopped. -
SteveL
aktív tag
-
Tonyk
veterán
Mert a TM más eljárást használ, mint a utorrent 2.x az állapotának lejelentéséhez. (Egyébként a utorrent 3-as verziójától is gondok vannak.)
Nagyon egyszerű dolgod van, több lehetőség is kínálkozik:
- Lecseréled a 2.77 Transmissiont a 2.81-re és/vagy
- futtatod a nas-on a curl-os scriptet és/vagy
- kiroutolsz két címet a routeren"Azt is tudom, hogy vannak próbálkozások a hiba elkerülésére."
Ha tudod, akkor meg kellett volna csinálni
. Egyébként nem próbálkozások, vannak hanem megoldások.
-
SteveL
aktív tag
Nem jól fogalmaztam, stabilnak stabil, csak a trackert nem szereti. Értem én, hogy ez nem a kliens hibája, de akkor miért megy folyamatosan az uTorrent 2.2.1-en? 2.81 van fent, és az ncore-on stoppednak van jelenleg jelölve a futó torrent, a szokásos hibaüzenet a Web interface-en.
Azt is tudom, hogy vannak próbálkozások a hiba elkerülésére.
-
Tonyk
veterán
Nem tudom milyen stabilitásról beszélsz, de nálam jó fél éve nincs gond a TM stabilitásával. Atomstabil. Az hogy az ncore jó két hónapig szarakodott (nálam 1 hete jó (Digi) ) az egy dolog. Erre a problámara két megoldás is volt, amit le is írtunk itt a fórumon.
+1 : A transmission 2.81 verzióban javítottottak az annouance problémán. Azt kell használni nem a gyári 2.77-et....
-
adnoctum18
senior tag
válasz
adnoctum18 #4157 üzenetére
Egészen pontosan így néz ki:
Serviio 1.2.1, Win7 64 bit
A NASon fut
Megnéztem a http://192.168.2.2:23423/rest/application segítségével is
A vmoptions ilyen
Ez a hibaüzenet
A log -
mobilizmo
addikt
Na igen.
Ezért szerettem volna rtorrentet ráhegeszteni. Én korábban jó két évig használtam router/usb hdd párosításon. Talán egy kicsit erőforrás igényesebb, mint TM, de ha routeren elfutott itt is eldöcögne. Viszont a frontend (rutorrent) sokkal felhasználó barátabb, pluginezhető és maga az rtorrent is sokkal jobb stabilabb, nekem érzésre jobban seedelt, stb. Sajnos az én nem létező linux-os tudásom kevés volt ahhoz, hogy nsa320-ra is felrakjam. Érdeklődés hiányában, sajnos segítséget sem kaptam innen. -
adnoctum18
senior tag
válasz
tigrici #4156 üzenetére
Feltettem az 1.2.1-et (a függőségei megegyeznek az 1.2 követelményeivel ahogy nézem), viszont a console nem indul el se a .bat-al se az .exevel. Kompatibilitási módban sem, valamint a rendszergazdai jogosultságok se hatják meg. Most egyelőre itt vagyok. Lehet, hogy felteszem az 1.2-t, hátha annál elindul a console.
-
tigrici
tag
válasz
adnoctum18 #4154 üzenetére
Azt már előrébb is irtam hogy a gépre csak a konzol kell.A serviió log fájlban nézd meg milyen karakter kodolást használ.Asc-II vagy UTF-8 ?Viszont az ékezetekkel nem birkozik meg.Nálam eddig minden feliratot vitt.Bár nem sok van belőlük.Az 1.2 -öt azt felraktam abban tudok segiteni.
-
SteveL
aktív tag
Beüzemeltem a NAS-320-at. Eddig minden rendben, de az uTorrent 2.2.1 stabilitását meg sem közelíti a Transmission (igen, főleg az nc-n, de máshol is).
-
adnoctum18
senior tag
válasz
adnoctum18 #4153 üzenetére
Viszont feliratokat ez se kezel normálisan, legalábbis az 1.1-es verzió.
Fel tudom frissíteni valahogy ezt 1.2.1-esre? Érdemes egyáltalán? Vagy az a gond, hogy .mkv fájloknál alapból nem működik jól az .srt felirat?
-
adnoctum18
senior tag
válasz
adnoctum18 #4152 üzenetére
Közben megoldódni látszik a dolog, a titok szerintem az, hogy csak a Serviio klienst kell a gépre telepíteni, a szervert nem.
Legalábbis nálam így most eléri a NASt normálisan, igaz baromi lassan indexeli a fájlokat, de legalább van valami.
Köszönöm a segítséget!
-
adnoctum18
senior tag
válasz
tigrici #4151 üzenetére
Megcsináltam ezt, notepad++-al beírtam a vmoptionsba a sort, mcvel pedig a serviio.sh-ba szintén. Vista kompatibilitási módban elindult a ServiioConsole.exe (simán win7 64 bit alatt csak a .bat-al indul nekem), látja a 192.168.2.2-n az eszközt és mégse tudok beírni normális elérési utat (add path), mert vagy eléteszi, hogy C:, vagy nem csinál semmit. A console és a NASon lévő kliens verziója is 1.1.
Hogyan tovább? -
tigrici
tag
válasz
adnoctum18 #4148 üzenetére
elöször is a konzol " ServiioConsole.exe.vmoptions " ban meg kell adni a nas Ip cimét.
" -Dserviio.remoteHost=192.168.0.xxx "
A nason pedig:
Edit / FFP / opt / serviio / bin / serviio.sh és keresse meg a vonal kezdete "JAVA_OPTS", és váltani
A végére a távoli konzol miatt
" -Dserviio:remoteHost=( Nas IP ) " -
mobilizmo
addikt
Sziasztok!
Esetleg van valakinek ötlete, hogy nekem miért nem jelent meg a programcsomagok között ezidáig a TM?
Az ffp-s változat hiba nélkül működik, most frissítettem 2.81-re, tehát nem szükség, csak érdekelne mi lehet az oka. A kérdéseket megelőzve, legfrissebb FW van fent és igen már frissítettem jó néhányszor a programcsomagokat, amióta valaki először írta, hogy benne van a TM is. -
spiky03
veterán
Nálam pl azért van azon is, mert ugye van élet a NAS előtt is.
És amik rajta voltak torrentek azok rajta maradtak, helyem meg még van a laptopon, így nem töröltem őket, és ugye a laptopot meg használom azért, amikor otthon vagyok, így nyugodhat futhat a torrent is közben. engem nem zavar.De oda már nem szedek le semmit sem, csak a NAS-ra.
Meg mint írtam, már nem megy este is a laptop csak addig amíg le nem fekszem és használatban van, mert estére már kikapcsolom.Nah nálam ezért van rajta még. Remélem azért kielégítő válasz volt?
-
adnoctum18
senior tag
Valaki be tudna nekem irni, hogy milyen eleresi utat hasznal a NASon tarolt mediahoz a Serviio consoleban?
Meg mindig itt vagyok meglove, ra kene venni a Serviiot, hogy kozvetlenul a NASrol dolgozzon. Nem lehet alapertelmezett mappakat megadni neki valami config fajlban, hogy ott keresse a cuccokat? Geprol szepen beindexeli a dolgokat, csak akkor kell neki futas kozben a laptop, hogy konvertalni tudjon, ami nem elegans.
-
tigrici
tag
válasz
adnoctum18 #4113 üzenetére
Ez azért van mert a a gépre feltetted a klienst is,Valójában a Nasra kell a klienst telepiteni a gépre pedig csak a konzolt.
-
gboszi
senior tag
Soha nem értettem minek a laptopra torrent ha van nas? Nekem az egyik fő ok a media tárolás mellett, hogy kiváltsam a laptopot...
-
törölt tag
Hmmm... Akkor én e-unuch vagyok. Kirúgtak. Segítettem vkinek egy másik topikban és kaptam tőle "köszönömként" egy meghívót. Beregeltem, körülnéztem, ennyi. Aztán jött a mél, hogy X ideig nem léptem be, csá. Pióca nem akartam lenni, másra az itthoni net alkalmatlan, az irodaira meg nem akartam torrentet. Ez a "csá" ilyenkor örihari a részükről, vagyis ha valamikor használni szeretném, akkor új meghívó, másik nick, másik IP?
-
spiky03
veterán
Én 1483. vagyok.
Jelenleg 202 torrent fut a NAS-ról és 354 a laptopról.
De a laptop már csak akkor megy amikor itthon vagyok, valamint este kikapcsolom, csak a NAS megy non-stop, persze akad itt is szünet, amikor a csodálatos TP-Link router úgy gondolja magát, hogy most eldobja a netet. -
shteer
titán
válasz
Avicularia #4130 üzenetére
Jo is lenne 10Mbit
UPC fp25, szoval 1,5Mbit fel ami garantalt 0,5-ot jelent
seedben all mondjuk ~850GB
-
shteer
titán
válasz
Avicularia #4128 üzenetére
135 torrenttel 11xx.
-
Tonyk
veterán
2.81-es Transmissionban az egyik lényeges javítás ami a magra jó lehet (bár tegnap nálam jó volt a script nélkül is (először próbáltam ki nélküle)):
Better handling of announce errors returned by some trackers
-
Tonyk
veterán
Kérdésben a válasz.. :
"Either disable the IP address whitelist or add your address to it.
If you're editing settings.json, see the 'rpc-whitelist' and 'rpc-whitelist-enabled' entries."Szerkesztd a settings.json-ban (/ffp/tm/.transmission-daemon/settings.json) a "rpc-whitelist": sort.
pl.: ha a belső hálód a 192.168.1.x -es taromtányban van:
"rpc-whitelist": "192.168.1.*",
"rpc-whitelist-enabled": true, -
Gelmi
tag
Sziasztok !
Egy kis segítséget kérek !
Sikeresen frissítettem a legújabb Transmission-ra .
Erre : Transmission-2.81-arm-1.txzA gondom az hogy most nem tudok fellépni sehogy a Tm kezelő felületére
Ezt írja ki :
403: Forbidden
Unauthorized IP Address.
Either disable the IP address whitelist or add your address to it.
If you're editing settings.json, see the 'rpc-whitelist' and 'rpc-whitelist-enabled' entries.
If you're still using ACLs, use a whitelist instead. See the transmission-daemon manpage for details.Pedig a Tm biztosan megy mert a torrent oldalakra a vissza osztások működnek .
Hogyan tudok újra fellépni a Tm felületére ???
Minden segítséget előre is köszönök !
-
rolio1
tag
Hello mindenkinek
Egy észrevétel: a firmware frissítés után (4.51) a programcsomagok között találtam Transmission-t, ezt feltelepítve azonnal hiba nélkül működik.
Viszont a leírás szerint kezdtem el telepíteni, pendrive-ra, és mivel közben ez félbemaradt a fent említett miatt, van egy gondom. A putty nem lép be SSH-n, connection:refused. Jól gondolom, hogy az SSH kulcsot a pen-re menti, és mivel az most nincs bedugva, ezért nem tudja beolvasni?
Vagy mi lehet a gond?Segítséget köszönöm!
-
Syl
nagyúr
válasz
Avicularia #4116 üzenetére
Szerencsére rövid idő után kizöldült
201 torrent? Huh. Igazi "nagyker" vagy
-
rolio1
tag
Sziasztok!
Új NSA-310, a leírás alapján próbálom felrakni rá a TM-et, amikor az alkalmazásokat kellene telepíteni, elakadok.
Skipping /i-data/md0/admin/nsa/: Invalid package filename -->ezt kapom...A fórumban nem találtam megoldást rá...A segítséget előre is köszönöm!Szuper leírás, a user volt a hibás!
-
adnoctum18
senior tag
válasz
adnoctum18 #4112 üzenetére
Na közben képbe kerültem a dolgokkal.
A Serviio kliens telepítésével a gépre is került egy Serviio server és ezen át akarja lejátszani a nemrég beindexelt fájlokat a NASról.
Nekem az kellene, hogy a NASra telepített Serviio server menjen és onnan játssza le közvetlenül a fájlokat, gondolom ehhez viszont kellene valami normális elérési út.
-
adnoctum18
senior tag
válasz
adnoctum18 #4108 üzenetére
Végzett, de nem mutat semmit a mappákban.
A howtoban közvetlenül a NAS elérési útjait adja meg, viszont amikor megpróbálom beírni ugyanígy, akkor a nálam C:-t elé teszi, tehát a saját gépen akarná megkeresni.
Az enyém most így néz ki, szépen meg is kereste a fájlokat, a TVn viszont üresek a mappák. Mit tegyek?
-
SteveL
aktív tag
Megrendeltem a NAS-320-at, és a zöld 3 TB-os WD merevlemezt.
Remélem pénteken megjönnek.
-
tigrici
tag
válasz
adnoctum18 #4088 üzenetére
A serviio az megjeleniti a feliratokat ,viszont a file nevekben nem ismeri fel az ékezeteket.
-
zambozoli
aktív tag
válasz
borrudi #4101 üzenetére
Én ez alapján raktam fel a minidlna-t és ment elsőre: [link]
A többi módszer nem működött. Az utolsónál igaz úgy kezdtem, hogy uninstall az előző rosszul feltett minidlna-nak (benn a leírásban az is).
Ja és annyit konyítok a linuxhoz, hogy a parancssort összekevertem az elérési úttal!
-
Doosa
aktív tag
Arra nem tudtok, valamit, hogy hogyan lehetséges az, hogy a gyári torrent kliens simán tölt 40Mbit/s-el a Transmission pedig csak olyan 28-30-al (ilyenkor nincs 100%-os CPU használat, és sehol sincs korlátozva a sebesség).
-
borrudi
csendes tag
válasz
#79335424 #4100 üzenetére
Az automata újraindítással még rosszabb a helyzet, már a második napon nem elérhető a nas.
Nincs magas proci terhelés, memória zabálás, legalábbis amikor jó akkor nincs utána meg nem látom.
Viszont folyamatosan sirdogál, hogy az új software előírja, hogy a csomagokat újra telepítsem, már megtörtént minden mégis panaszkodik. Kivétel az ffp nem lett újra rakva, attól egy kicsit félek, mert vért izzadtam mire a minidlna-t végre látta a TV, mert ugye ez a TV a twonkival meg egyszerűen nem is kommunikál. Még most se tudom mitől let jó a minidlna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest