Hirdetés
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- RAM topik
- Akciókamerák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
SunMount3r #13 üzenetére
Origi 360, ennyi az annyi, főleg, hogy már a dollár is 400 fölött van, de árban kb. ugyanott vagy, mint ha megvennéd itthon a Series X|S szériát adapterrel. Normális 3rd party cucc sem lesz olcsóbb, sőt.
-
TIT
veterán
válasz
SunMount3r #16 üzenetére
Pedig azt írják Microsoft a gyártó,de az kamu.
Tele a net mekkora fos,igazából az összes hiába márkás pl: PowerA,pdp. -
Solar Eclips
tag
válasz
SunMount3r #9 üzenetére
De nincs riziko ha nem mukodik vissza kapod a penzt. Ha meg jo akkor orulsz neki, hogy van.
-
libit
tag
válasz
SunMount3r #13 üzenetére
a leiras szerint ez majdnem belefer (konrollerrel egyutt:
https://www.konzolstudio.hu/xbox-360-wireless-controller-black-186593?utm_source=arukereso&utm_medium=cpp&utm_campaign=direct_link
amugy jo hogy ingyen nem akarod... (mashol 10K-ert csak a 360as kontrollert adjak)
felenk 50-55€ert van uj sereies akar mennyi, felujitott one/one S meg 25-35€
"alig lehet valahol kapni az új Controller-eket, pláne reális áron" - azert az alzas 30,5K lenyegesen kevesebb a szinten alzas 89€-tol!! -
libit
tag
válasz
SunMount3r #4 üzenetére
kesleltetesrol es analog pockok pontossagarol beszelsz - ezt mind az X360-as kontrollereknel... ?!?
(hiaba csereled ki a kalapot, a mechanika marad. ha azt csereled, akkor meg mar vehetsz ujabb gen. kontrollert is)x360-ast 2013 ota nem gyartjak, uh gondolm a kontrollereket se nagyon (mivel one-val nem kompatibilisek) - ebbol kifolyolag mennyire kopott ki az analog kar "mechanikaja", hogy eleve pontossagrol beszelj??
erzesre az 1. generacios one kontroller is sokkal jobb, pontosabb az x360-asoknal, az one S-e (BT-s) meg meg jobb, a series kontrollerek meg nagyjabol egy szinten vannak az elite-vel (1. gen)
...velemenyem szerint!
-
Cs1csó
titán
válasz
SunMount3r #2 üzenetére
Nekem ennek a vezetékes változat van, teljesen rendben van.
-
Solar Eclips
tag
válasz
SunMount3r #4 üzenetére
Megrendeled amazonrol az utan gyartot vevot, ha nem mukodik visszakuldod es visszakpod a penzt.
-
válasz
SunMount3r #6 üzenetére
Nem tudom, már évekkel ezelőtt szereztem be, de abból kiindulva, hogy mindegyiknek tök ugyanaz az USB ID-ja, szerintem a csomagolást leszámítva az mind ugyanaz.
Akutális Win10-zel ment, 11-em nincs, de tekintve, hogy maga a driver ott van w11-ben is, meglehetősen biztos, hogy mennie kell. -
válasz
SunMount3r #4 üzenetére
A 360 vevője meg tönkrement (mialatt 1 évig nem is a használtam). A net-en árulnak mindenféle "után gyártott" vevőt hozzá
Amik teljesen jól működnek (tudom, mert én is hasonló cipőben jártam).
Linux alatt gond nélkül mennek, Windows alatt kell egy kicsit varázsolni a driver installnál, de az se vészes, csak bosszantó. -
lo_jo
senior tag
válasz
SunMount3r #2 üzenetére
A One S kontrollere óta (model 1708, 2016-os megjelenés) semmilyen 10k-s vevő nem kell, bármilyen olcsó, de normális BT adapter megteszi. Nekem egy MediaMarktban vett 3k-s Asus dongle van, tökéletesen ment vele a One S kontroller (MS saját segítsége, hogy hogyan különböztethető meg a BT és a nem-BT verzió [link]) és a Series X is hibátlanul megy a csere óta.
A különbség az olcsó és a gyári között az, hogy nem lesz konfigurálási szívás, bekapcsolod és működik, nem Button1-Button2, stb lesz a kiosztásnál, hanem ami a kontrolleren is van. Előtte volt több féle olcsó, még a vezetékes időkben is, teljes mazochizmus (volt nálam kipróbálásra egy vezetékes Speedlink még valamikor 2010 környékén, ott a jobb analóg tengelyeket kézzel kellett minden játék konfigjában átírni, mert "el volt forgatva" 90 fokkal balra). Ja és sokkal tovább bírta a 2 Xbox gyári, mint egy fele annyiba kerülő Speedlink és társai. Androidról csak ismerősöktől tudom, de ott is teljesen támogatott, iOS esetén pedig saját tapasztalat, hogy mind a MS, mind a Sony gyári kontrollerek szépen, hibátlanul teszik a dolgukat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Szemüveges topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- RAM topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Akciókamerák
- PlayStation 4
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- További aktív témák...
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest