Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SunMount3r

nagyúr

válasz lo_jo #3 üzenetére

Ezt tudom, de már csak ezért sem:
    A Vezeték nélküli Xbox kontroller vibrálás (vagy „rezgés“) funkciói jelenleg nem támogatottak a Bluetooth-kapcsolaton keresztüli csatlakozáskor. A rezgés akkor támogatott, ha a kontrollert Windowshoz készült Xbox vezeték nélküli adapter segítségével csatlakoztatja.

Amúgy meg már az XBOX360 Wireless is egy speciális technológiát használt az extra alacsony késleltetéshez és pontossághoz. Azt gondolnám, hogy ez az újabb XBOX controller-ek és a hivatalos MS PC-s dongle esetén is továbbra is így van, de Bt esetén nem tudom, hogy ahhoz képest az mennyire pontos és késleltetés nélküli.

(Most egy Speedlink Torid-om van és hát a régi XBOX 360-amhoz képest inkább csak "elmegy" kategória, főleg az analóg stick-ek miatt. De nem hiszem, hogy 20K alatt találnék ennél jobbat. A 360 vevője meg tönkrement (mialatt 1 évig nem is a használtam). A net-en árulnak mindenféle "után gyártott" vevőt hozzá, de épp a speciális MS technológia miatt gondolnám, hogy ezekkel nem lenne olyan jó, mint az eredeti vevőjével, így félek megkockáztatni a vételt).

Új hozzászólás Aktív témák