- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Akciókamerák
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Tervezzen neked chipet a Samsung!
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Ezt tudom, de már csak ezért sem:
A Vezeték nélküli Xbox kontroller vibrálás (vagy „rezgés“) funkciói jelenleg nem támogatottak a Bluetooth-kapcsolaton keresztüli csatlakozáskor. A rezgés akkor támogatott, ha a kontrollert Windowshoz készült Xbox vezeték nélküli adapter segítségével csatlakoztatja.Amúgy meg már az XBOX360 Wireless is egy speciális technológiát használt az extra alacsony késleltetéshez és pontossághoz. Azt gondolnám, hogy ez az újabb XBOX controller-ek és a hivatalos MS PC-s dongle esetén is továbbra is így van, de Bt esetén nem tudom, hogy ahhoz képest az mennyire pontos és késleltetés nélküli.
(Most egy Speedlink Torid-om van és hát a régi XBOX 360-amhoz képest inkább csak "elmegy" kategória, főleg az analóg stick-ek miatt. De nem hiszem, hogy 20K alatt találnék ennél jobbat. A 360 vevője meg tönkrement (mialatt 1 évig nem is a használtam). A net-en árulnak mindenféle "után gyártott" vevőt hozzá, de épp a speciális MS technológia miatt gondolnám, hogy ezekkel nem lenne olyan jó, mint az eredeti vevőjével, így félek megkockáztatni a vételt).
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASUS ROG Ally
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- Éjszakai műszak
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mobil flották
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi