Multiplatformos gamepad a PowerA szájíze szerint

A power bankként bevethető wireless periféria nem csak mobilvasakkal és PC-vel boronálható össze, hanem Microsoft lincencet is élvez.

Hirdetés

A PowerA egy új, Bluetooth kapcsolatot használó kontrollerrel gyarapította kínálatát, ami androidos mobileszközeinken kívül Xbox One, netán Xbox Series S és X gépünkkel, vagy Windows 10-et, esetleg 11-et futtató PC-nkkel egyaránt kompatibilis.


[+]

A MOGA XP7-X Plus névre keresztelt, két analóg karral, illetve négyirányú D-paddal érkező holmi gombelrendezése a Microsoft konzoljához mellékelt gamepadeket idézi, és két (hátul megülő, AGR és AGL feliratú) gombot bármiféle szoftver nélkül, játék közben programozhatunk fel, ha úgy tartja kedvünk.


[+]

A kézi üzemmódban (handheld mode) releváns, teleszkópos középső rész tekintélyes mértékben széthúzható, ugyanis legfeljebb 18,1 cm hosszúságú telefont passzinthatunk bele, viszont a ketyerén akad egy USB port, így számítógépünkhöz akár vezetékkel is csatlakoztathatjuk az újoncot. Nem elhanyagolható részlet, hogy asztali módban (tabletop mode) középről ki tudunk venni egy kis állványocskát, amire tabletünket rakhatjuk.

[+]

Az eszköz 2000 mAh-s akkumulátora szükség esetén power bankként funkcionál, és segítségével (meg egy kapcsoló átpöckölésével) kábelmentesen tölthetjük mobilunkat a rekreációs időtöltés során. A 2 évre szóló garanciával értékesítésre kerülő apparátus 100 dollárt kóstál.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés