Új hozzászólás Aktív témák

• szaszlaci

addikt

válasz dezz #67 üzenetére

Akkor valamit rosszul tudok !?
    HD LCD: 1366 x 720
    (kicsi, ritka LCD: 1024x768, 640x480)
    HD Plazma : 1024 x 768 drágább: 1366x720
    FHD LCD / Plazma : 1920 x 1080

Videó felbontására / kapott jelre utalva :
    720p / i :1366 x 720 váltott soros / teljes kép újrarajzolása
    1080i : 1920 x 1080

Tehát miért is lenne jobb FHD-ról visszaalakítani HD-re, mint egyből HD->HD?

"Blu-ray..":
    Monitor az csalóka, mondok egy hülye példát, elnézést hogy nem jut jobb az eszembe: sztereó hangfalon nem lesz különbség ezek közt:
    -sztereó jel
    -sztereó + ProLogic információk hordozása
    Szóval én nem találtam ennyire jó minőségű filmet még. (úgy 2 hónaposak az infóim..)
    De ez nem túl lényeges vitapont.

(Kipróbálni már nem sok esélyem lesz, nem dolgozok az áruháznak. Háát, azért elfogadnám én azt a Samsung lejátszót, még ha nagyritkán le is fagynak. De volt más is.)

Összeköttetések szintén tesztelve. A következőre jutottam, remélem nem fogok vele közerkölcsöt sérteni!
    -Kompozit: zajos, színek nem a legszebbek.
    -Scart: Nem zajos, szépek a színek eléggé.
    -Komponens: Zajos, színek tűrhetőek, szellemképes is lehet. (Jobb minőségű cuccnál jobb lehet a helyzet.)
    -HDMI: Nem zajos, szép színek.
    -S-Video: Befejezetlen szabavány, homályos, kevés színű átvitel. Úgy sz. ahogy van.
    -VGA: TV-re nem a legjobb, bajok a rendes használattal, színek kicsit fakóbbak.

Eladásról sokat tudnék mesélni. Bármit el lehet adni, nem kell trükközni az összeköttetésekkel sem. (Nem vertem át senkit, nem azért írtam.)

Új hozzászólás Aktív témák