- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszlaci
addikt
Akkor valamit rosszul tudok !?
HD LCD: 1366 x 720
(kicsi, ritka LCD: 1024x768, 640x480)
HD Plazma : 1024 x 768 drágább: 1366x720
FHD LCD / Plazma : 1920 x 1080Videó felbontására / kapott jelre utalva :
720p / i :1366 x 720 váltott soros / teljes kép újrarajzolása
1080i : 1920 x 1080Tehát miért is lenne jobb FHD-ról visszaalakítani HD-re, mint egyből HD->HD?
"Blu-ray..":
Monitor az csalóka, mondok egy hülye példát, elnézést hogy nem jut jobb az eszembe: sztereó hangfalon nem lesz különbség ezek közt:
-sztereó jel
-sztereó + ProLogic információk hordozása
Szóval én nem találtam ennyire jó minőségű filmet még. (úgy 2 hónaposak az infóim..)
De ez nem túl lényeges vitapont.(Kipróbálni már nem sok esélyem lesz, nem dolgozok az áruháznak. Háát, azért elfogadnám én azt a Samsung lejátszót, még ha nagyritkán le is fagynak. De volt más is.)
Összeköttetések szintén tesztelve. A következőre jutottam, remélem nem fogok vele közerkölcsöt sérteni!
-Kompozit: zajos, színek nem a legszebbek.
-Scart: Nem zajos, szépek a színek eléggé.
-Komponens: Zajos, színek tűrhetőek, szellemképes is lehet. (Jobb minőségű cuccnál jobb lehet a helyzet.)
-HDMI: Nem zajos, szép színek.
-S-Video: Befejezetlen szabavány, homályos, kevés színű átvitel. Úgy sz. ahogy van.
-VGA: TV-re nem a legjobb, bajok a rendes használattal, színek kicsit fakóbbak.Eladásról sokat tudnék mesélni. Bármit el lehet adni, nem kell trükközni az összeköttetésekkel sem. (Nem vertem át senkit, nem azért írtam.)
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest