Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
[MGC]Hege
tag
RAZR 910 esem frissítettem android 4.0.4 re. Nem tetszik de nagyon nem tetszik...
korábbi verzióra van lehetőségem? A telo garis .... sokat olvasgattam de a tuti megoldást keresem. Köszönöm előre is a segítséget.
-
mani17
tag
Hát annyiért inkább megtartom!Mos durván 90-100 ezer forint ez a teló, ha levonom ezt a 50 ezer forintot a képernyõ és a használat miatt akkor legalább 40-45 ezer forintot kapni akarok érte, mert azért mégse egy galaxy mini....Ja meg annyit hozzá hogy nem a gorilla glass érintõ rész tõrt be, hanem maga a super amoled panel!Az csak nem kerül ennyibe...Kicseréni kitudom én is..
-
hito
nagyúr
Így ahogy van max. 20-25eFt-ért, mivel horribilis összegekért cserélik a kijelzőt. Most vettem én is egy töröttet és keresek rá megoldást. Kihívásnak jó lesz
Aztán egyre inkább úgy fest a helyzet, hogy nem lesz ebből semmi. Cordonban asszem 60eFt-ért cserélik, de lehet, hogy 80, már nem emlékszem. Tök mind1, vicc mind a két összeg érte. Lehet cserélni csak a gorilla glass-t is (ha az AMOLED panelnek nincs semmi baja), de ember nincs aki bevállalja. Én is feltettem egy hirdetést az apróba, hogy ehhez keresek embert. E-bayen pár10$-ért lehet hozzá csak üveget venni, viszont a cseréje tényleg nem egyszerű. Szóval kellő elszántság nélkül jobb lesz ha inkább így adod el.
-
mani17
tag
Sziasztok!Sajnos betört a kilyelzöm, menyibe kerül?Menyire sámitsak?Valaki tudna adni egy linket ebay-en menyibe kerül?Köszönöm!
-
kacsyx
aktív tag
Ma este 7 fele eltűnt az árlistájukból a Motok nagy része, rögtön gondoltam, hogy vagy elírták vagy el is fogyott. Aztán fél órája újra megnéztem és már ott volt ugyanúgy gyártóival 82-ért. Meg is rendeltem, holnap nyitva vannak, visszahívnak visszaigazolás miatt és akkor kiderül tényleg gyártói gari van-e rá.
Remélem és akkor jól jártam. -
DVlad
őstag
Ezt más Moto is csinálja, töltés, blur és dokkoló nélkül.
Urak!
ICS-re váltás után a flash-sel kapcsolatban nincsen változás? -
GGMPC
őstag
válasz
Sanyi.il #3176 üzenetére
Lattam mar en is ilyet Motorolanal, de azt dock station-nel produkalta es egy ki-bekapcs utan el is mult.
Viszont mas launcher hasznalatanal is elofordulhat ez a jelenseg, mivel a Blur felulet ott fut alatta es ebbol neha utkozes van...Mindig csinalja vagy csak idonkent?
-
Sanyi.il
aktív tag
lassan 2 hónapja vagyok büszke tulajdonosa a razr-nek, olyat tapasztalok amikor töltőn van a készülék, hogy az érintő felület "megőrül", lényegtelen hogy hova bökök a menübe, teljesen más alkalmazás indul el, kilépek, megint elindul egy másik, és ezt csak akkor produkálja amikor töltőn van, egyébként pöpec teló, imádom! vélemények?
-
kacsyx
aktív tag
Sziasztok!
Ma találtam egy üzletben 1 év gyártói garanciás Razr-t 82 ezerért. Jobb ajánlatot tudtok valahol, esetleg valami információtok van róla, hogy visszakerül-e valamelyik szolgáltató palettájára? Előfizetésre is váltani szeretnék feltöltőkártyás csomagról, szóval nekem legjobb lenne szolgáltatónál megvenni.
Az ezüst szín egyébként a feketét takarja jelen esetben, ugye?
-
hajcsaka
csendes tag
szerintetek milyen micros sd -t vegyek a Razr -ba ... itt valahol hátrább olvastam hogy nem mindet fogadja el és úgy tudtam csak 32 gb ig kezel. Ugyanakkor ma reggel meg ahogy rákerestem látom az egyik magyar cikkben hogy a 64 gb-ot is viszi.
Igazából egyenlőre a 32 is megteszi bőven sztem de kinek milyen kari lett jó bele típus ?
Ha leírogatjátok kinek milyen van, én a végén összesítem és kiteszem ide egybe ... legyen meg így is.Ha ez már régebben volt és megvan akkor sorry a bejegyzést vegyétek tárgytalannak.
-
danaudio
aktív tag
Hi! Régóta szemezek egy RAZR-al, de nagy problémám, hogy nem annyira szeretek ennyit kiadni egy telefonért. Ár/érték arányban mi a véleményetek, mi a jobb vétel: RAZR 82.000-ért, vagy ATRIX 4G 54.000-ért (mindkettő kártyafüggetlen és új). Most az utóbbi felé hajlok, régebben Milestone-om volt és imádtam, szívesen visszamennék a Motorolához
Ami szvsz RAZR mellett szól az a AMOLED, a karoszéria : ) meg a gyári ICS, bár utóbbi szerintem nem hoz túl sok extrát, atrix viszont tovább bírja akksival elvileg. Mindkettő bőven erős ahhoz hogy bármit elfuttasson ma és kellően gyorsan.
-
GGMPC
őstag
válasz
kokler146 #3164 üzenetére
Meg mielott szervizbe szaladnal, csinalj egy factory resetet es a kulso/belso sd kartyakat is gyaluld le! (Ami kell roluk, azt mentsd le a gepedre!)
Viszont ne rakd vissza a kartyan levo dolgokat!
Ilyen hiba akkor szokott lenni, amikor szoftverfrissites vagy factory reset utan az sd kartya tartalmakat visszarakod es az elso kep keszitesenel krealando DCIM mappa osszeutkozik a mar ottlevo DCIM mappaval.
Ettol bolondul meg a kamera es remelem nalad is ez lesz...
;-) -
kokler146
tag
szia ez van fenn SPDREM_U_01.6.7.2-180_SPU-19-TA-11.6_SIGNEuropeAustraliaEMEA_USASPDRICSRTGB_HWp2b_Service1FF_fastboot.xml.zip mielött baj lett volna kifagyott a telcsi újraindult de az mototola logo világított folyamatosan 10 percig én nyomkodtam össze vissza az oldalsó gombokat és nagy nehezen elindult utána 2 nap múlva kikapcsoltam és nagyon nehezen indult el megint én arra gyanakodnék hogy amikor próbáltam elindítani elnyomkodtam valamit ja azóta RSD -vel újra felraktam a leírt romot de sajna probléma nem oldódott meg
-
kokler146
tag
Sziasztok segítséget szeretnék kérni olyan gondom lenne egyik napról a másikra nem indul el a telcsim kamerája mindig visszalép az indító ikonra 1x volt hogy elindult de ki is fagyott a telcsi, egyszer olvastam valakinek volt ilyen gondja de már nem találom a hozzászólást válaszotokat előre is köszi üdv laci
-
-
iguana
őstag
nocsak.
melyik verziót töltötted le? van linked?
mi a verziója a bm-nek?
webtop partíciót formáztad?
a telepítés végig megy? kiír valamit?próbáld úgy, hogy konvertálod a romot,->külső sd-re másolod->újra indítod a telefont->bm custom recovery->átkapcsolsz a másodlagos rendszerre->cache-k törlése->install zip package->betallózod a konvertált "BM_" kezdetű rom-ot a külső sd-ről->nézd végig a telepítést, hogy rendben végig megy e->reboot, ha nem sípol a "byebye bootmenu"->bökj a másodlagos rendszerre. miui-nak kellene bootolnia.
más trükk nincs.
-
GGMPC
őstag
Hogy hivatalosan csak Kinai es Amerikai piacra keszult.
Amugy az ICS az lecsurgott ra OTA-n vagy te raktad ra?Ha azt mondod, hogy jo a gep, akkor lehet berantok egyet tesztre!?.
Van hozza dokkolod? Mert azt ha megtetszik nekem a gep - rendelhetnenenk?Uhhh mar nem merek felkialltojelet irni sehova...
;-b
-
GGMPC
őstag
-
Gabó75
senior tag
Ezért vettem Atrix 2-t. Ugyanaz a hardver, mint a Razr, de nem amoled és nem pentile matrix. Ugyanakkora kijelzővel kisebb, jobb a fogása, van fm-rádió stb. Én is nagyon megszerettem a Motorolát, pedig a frissítéseket nem nagyon tolják ők sem. Az Atrix 2-re nem lesz hivatalos JB, pedig a vas lazán viszi. Még szerencse, hogy megtaláltam ezt a romot. [link]
Nagyon gyors, kevés ramot használ, 400 MB alá nem megy a rendelkezésre álló! -
Laca0
addikt
Nem tudom, hogy nálam mi lehet a gond, mit csinálok rosszul...
BM - ROM converter - install BM hijack, patch updater-script pipa be
Betöltöm a miui zip-et, szépen le is fut a konvertálás.
Utána BM - 2nd system manager - Install ZIP package - mindkét clear pipa be
Reboot. BM 2nd kiválasztás.... és indul az éles rendszer... -
GGMPC
őstag
Egy biztos!
En ha egy markaval igy jarok - tobbet toluk nem veszek semmit!
Egyebkent meg vicces, hogy a mindenki altal kopkodott iPhone 4-el meg semmi bajom nem volt - leszamitva a legutobbi IOS6 szoftverfrissites bugjait, amik a kovetkezo update-nel javitva lesznek!
Kijelzoje makulatlan!
Nekem konkretan a Moto volt mindig a favoritom es mostanaban Android elvonasi tuneteim voltak ezert lett egy Razr-om ami nagyon jonak tunik elsore, de ha nekem is jonnek a pacak stb. akkor elengedem a kezet egy pillanat alatt es soha tobbet nem veszek Motorola termeket (se)!Szoval azert mert egy termek jo az nem azt jelenti, hogy mondjuk a csalad vagy kozvetlen kornyezetemet nem terelem felejuk vagy mas termekeikbol ne valasztanek.
Ugyhogy ha ezt komolyan gondoljak, akkor segghulyek!
Amugy ennek akkor lenne ertelme ha egy anyaceg allna az osszes "gyarto" mogott!De nezzuk a felhozatalt!
Samsung - nekem az egy vicc es nem reszletezem miert, de egy igazi feluletes tarsasag!
Sony csak panaszt hallottam rajuk!
HTC - klonozza onmagat mar joideje!
LG - szervizesek szerint mindennek az alja - noha legalabb egyedi a style!
Apple - a usereik miatt nem kommentalom - amugy jo lenne, de nem ennyiert!
Nokia - ez a frissites cirkusz egy vicc - egyebkent eleg jopofa keszulekeik vannak!
Motorolanal meg fennall a veszelye egy a Google altali ledaralasos kukaba dobasnak!
(Sajnalnam nagyon)
Tobbieket nem is jegyzem!
Viszont a Razr a megjelenesekor 180 000-forint volt es ahhoz az arhoz ez a mutatvany gyenguszka! -
iguana
őstag
nem beégés, folt. szabálytalan paca szerű és nekem kimegy a fekete keretig is. (alul a 4 gombnál is látszik, ott már nincs is kijelző terület) mintha belülről lenne ujjlenyomat foltos. konstansan ott van, kikapcsolt állapotban is látszik.
a fekete folt az samoled sajátosság, az sötétben fekete megjelenítéskor látszódik. ha ki van kapcsolva nem látszódik. nekem más a bajom. nekem koszos foltszerű, mintha beszivárgott volna valami. mindig látszódik kikapcsolt állapotban is függetlenül a kijelző aktivitásától.
-
caverinha
aktív tag
-
GGMPC
őstag
Hat jo... akkor az mas.
Viszont hazi feladat!
Mindenki tanulmanyozza a kijelzojet paca illetve beeges ugyileg!
Aztan irja le, hogy mit lat!?. (Es hogy a dobozra milyen retail van irva a matrican!?.)
Igy talan leszukithetjuk a kort egy bizonyos eresztesre!De ez attol fuggetlenul egy vicc!
Nincsen normalis keszulek a vilagon?!.
Vagy a kijelzo vagy a frissites vagy maga az oprendszer vagy alaplap vagy mittudomen!Eskuszom meg a Milestone2 keszulekem volt a legjobb!
Noha lekpogom ezzel meg nincsen negativ tapasztalatom, de azert tartok tole, hogy lesz!:-(
-
hito
nagyúr
-
GGMPC
őstag
Nezzetek meg a pacat rendesen, hogy melyik kep feelingre emlekeztet titeket az elmult idoszakbol!
Az nem csak egy paca, hanem egy nemreg ott volt kep korvonalai!
Mivel (ha jol tudom) mindketten hasonlo romcseret hajtottatok vegre, ezert valoszinu, hogy valamelyik rom bootkepernyoje lesz az!
Hangsulyozom - SZERINTEM!
Viszont ma utanaolvastam ennek a technologianak es a userek tapasztalatainak es azt vettem ki, hogy a fenyero allitasaval lehet ezeket a dolgokat kikuszobolni illetve a panel elettartamat novelni.
De ez engem is izgat, hogy mi tortent nalatok, mert iszonyat allergias vagyok az effele "bugokra"!Ha ez a jelenseg viszont letezik, akkor nem tudom mi keszteti a gyartokat ennek a hasznalatara!?.
Mert a leirasokban ugy cseng az amoled mint egy lecsengett idejemult technologia amit nem tul szerencses alkalmazni!?.
:-/ -
iguana
őstag
üdv,
írd majd meg a tapasztalatod a kijelzővel kapcsolatban, ha gariztatod lszí.
pont ilyet vettem észre én is kb. 3 hete. mintha az üveg alá befolyt volna valami, vagy párás/koszos lenne. alapból nekem se látszódik, csak ha sötétben, vagy nagyon világosban olyan szögben nézem. teljesen kikapcsolt kijelzőnél is látszódik, ha úgy tartom fény felé. olyan mintha belülről lenne maszatos.
viszont már idegesít és zavar
macerás időben és térben most garanciát intéznem, de ha te "kitapasztalod" a menetét és megosztanád megköszönném és rávenném magam.előtte a bm-el csinálj fast backup-ot mindkét rendszerről, majd ha visszakaptad root, bm feltelepít és visszaállítod a mentésed kb. 10 perc alatt.
-
GGMPC
őstag
En tuti kicsereltetnem es ha keretet nem cserelnek, akkor azt kernem privatba es kifizetnem, mert 2 verzio szokott lenni:
Vagy azt mondjak (amikor csak keret kell) , hogy csak a kijelzovel mehet - az ugy neked jo is!
Vagy az kulon tortenet - az meg nem lehet fajdalmas osszeg!
Try it! -
hito
nagyúr
A kijelzőn bizonyos szín (fekte-szürke) és megfelelő fényerő mellett olyan mintha be lenne folyva. Engem nem zavar, de ma történt egy kis baleset aminek a következtében a jobb alsó sarkon benyomódott egy picit a fekete keret. Gondoltam, hogy most akkor összekötném a kellemeset a hasznossal és a foltosodásra fogva kicseréltetném a kijelzőt ha a keretet is cserélik vele együtt. De ha a keret marad akkor szarok az egészre, eddig se zavart, nagyon ritkán látszódik a hiba a kijelzőn.
-
hito
nagyúr
Srácok! Szerintetek ha a kijelzőt foltosodás címszó alatt megpróbálom cseréltetni, akkor a készülék egész elejét cserélik a fényes fekete kerettel együtt?
-
GGMPC
őstag
Remelem egyszer majd lesz az Androidon is egesz (nem lebutitott minosegu) kepernyos hivo-kontakt-picture!?.
Mert ez nagyon bena! :-( -
GGMPC
őstag
Jovanna csak viccelodtem! :-/
Csak mokas, hogy evek ota figyelem a rim rom teszteloket es mindig ez az elso harom ami nem muxik rendesen!!!
En sosem nyulkalnek bele - viszont minden elismeresem azoke aki nemcsak, hogy csinalgatjak, de meg elvezik is!
Amugy az ut vegen altalaban visszaternek a gyari romra!
;-)
-
iguana
őstag
miui-t lehet elsődlegesnek, másodlagosnak is.
jó ideig elsődlegesként használtam. teljesen jól működött.
ami fontos, hogy bm manager használata mellett a rom konvertálásnál ne legyen bepipálva 2nd-init rootfs opció.cm10-ből most próbálom ki a mai verziót.
ami biztos a visszajelzések alapján, hogy a screen rotation animáció bugos, bt audio nem működik, és ha jól tudom a videó felvétel alacsony felbontású. minden egyéb működik. -
MrPetya19
addikt
Ez ilyen egyszerű, és az okos emberek a szervízben nem sejtenek semmit? Tetszik, valszeg kipróbálom, ha végre megjön. (Nem számoltam a négy napos ünneppel, és 7k-s gyors szállítást se igényeltem)
Egyébként ha megjön(és elkezdődik az őszi szünet) írnék kis téma indító írást, csinálni kéne egy dropboxot, a fájloknak(root, leírások docban, appok, stb) megfűszerezve néhány még sokáig ki nem próbálható (nincs otg-m, és kína messze van) de elméletben tökéletesen működő hasznos dolgok. (nyomtatás, projektor, nyomkövetés, ethernet) és hasznos appok hosszú listája.
-
MrPetya19
addikt
Tudtok olyan egyszerű rooot megoldást,(ics) ami csak root(nincs custom recovery), és szervíz esetén visszaállítható?
-
Laci.M
senior tag
A két telefon nem egy árkategória.
Egy 2 éves Defy nem ér ma már annyit, hogy üveget (mondtam, hogy betört) és komplett házat cseréljek rajta. A RAZR-nél meg csak egy hátlapcserét mondtam. (remélem nem törik be)Ui: azért veszem a dolgaimat, hogy használjam, nem azért, hogy a fiókban porosodjon. A notebookot is munkám miatt kell állandóan magammal vinnem, plusz néha a suliban sem árt, ha nálam van. Természetes dolog, hogy elhasználódik, és mivel az Asus 1225N nem egy Thinkpad anyagminőségileg(és az ára sem) így természetes, hogy látszódik rajta a szintén 2 éves napi használat.
szerk: most látom, hogy házcserét írtam mégis. sorry
-
Laca0
addikt
Én is úgy vagyok vele, hogy megpróbálok vigyázni rá, de nem fogom bundába öltöztetni, mert úgy használhatatlan, értelmét veszti az egész.
Úgy szoktam telefont venni, hogy hosszútávú barátságot kötünk. Nem cserélem évente. Az Omnia-m is több, mint 3 évig ment nálam. Volt ez idő alatt rajta érintőpanel csere, de a mostani is nehézkesen működik már. Akkut is cserélni kellene. Nem csinálom meg, mert amúgy sincs már ára. Előtte az összes Nokia-mat jó áron el tudtam adni, mert a kisebb karcok, ütődések nem vontak le annyit az árából.
Mindegyikre vettem valamilyen tokot, az Omnia-ra többet is, de egy sem vált be. Inkább megpróbálok vigyázni rá és bízom benne, hogy ha műszakilag jó lesz még 2-3 év múlva, akkor az új tulajt nem fogja érdekelni 1-2 apró karc
Ezek a készülékek ha kijelzőre esnek, úgyis kampec. Ez minden "nagyképűnél" így van. Ezt tudomásul kell venni. Hiába adnék rá kabátot, ha orra esik...
A hátulját védem az munkaasztaltól azzal, hogy egy habszivacs darabra teszem. Van 1 ilyen az éjjeli szekrényemen is. Ahol lehet, terítőre teszem. Ennyi. -
Laci.M
senior tag
Szintén nem használok semmilyen védelmi módot a telefonon, inkább az eladás előtt veszek majd rá egy új házat, és már úgy is fog kinézni, mintha most jött volna le a futószalagról!
Én igyekszem vigyázni rá, de sajnos nem nagyon tudok semmire, amit használok rendszeresen. Netbookomat hurcolászom állandóan, nagyon csúnya, Defy kijelzője fél évig bírta, majd szép lassan már az egész bepókhálósodott, összes sarkán mély sebek. Már meg se merem hirdetni, házat cserélni sem érné meg már sajnos rajta, de ettől függetlenül tökéletesen működik. A másik baj, hogy hétvégente azért történnek dolgok, amiket egy telefon nem szeret (egyetemista vagyok).A telefonom még csak 3 hetes, egy év múlva visszatérünk erre!
-
iguana
őstag
lassan 1 éves lesz a razr-om.
beégés nincs.
tokot, fóliát soha nem látott. (nem szeretem becsomagolni a telefonom, használni szeretem úgy, ahogy van. nem csúfítom el)
karc, kopás sincs. zsebben hordom, amire figyelek, hogy kulcs, aprópénz stb. nincs abban a zsebemben. -
hito
nagyúr
Érdekes dologra lettem figyelmes. Két OS van a telefonon, a webtop particióra feltettem a MIUI-t. Előtte ugyebár formáztam a webtop particiót, erre amikor rádugom a HDMI-t (gyári ICS alatt), felkinálja a webtop lehetőséget, és rendesen el is indul. Hogy a manóba, amikor formáztam a webtop particiót?
Más: nincs valami hack arra, hogy a készülék kijelzőjét jelenitse meg a webtop módot? Magyarul tablet ICS felületet szeretnék magán a kijelzőn. Amikor kihúzom a HDMI-t, még egy pillanatra a tablet UI jelenik meg a készülék kijelzőjén és marha jól néz ki.
-
GGMPC
őstag
Masnak is volt ilyen beegos problemaja? :-(
-
GGMPC
őstag
Masnak is volt ilyen beegos problemaja? :-(
-
GGMPC
őstag
.
-
GGMPC
őstag
.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A penge visszatért és élesebb, mint valaha. Az új RAZR egy vékony, okos és gyönyörű telefon.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Ingatlanos topic!
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest