- Vonalkód olvasó beállítása
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gamepad
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DVlad
őstag
Nincs miért szégyenkezni a hangzás terén. [link]
-
DVlad
őstag
Egy garis szifont pedig komplett cserélnek, nincs javítás. Az korrekt.
-
DVlad
őstag
Ezt más Moto is csinálja, töltés, blur és dokkoló nélkül.
Urak!
ICS-re váltás után a flash-sel kapcsolatban nincsen változás? -
DVlad
őstag
Ezzel [link] a történettel mi lett végül? Tudja valaki?
-
DVlad
őstag
Vagy kipótlod egy "kicsivel", vársz vele és megveszed a tökéletes verziót, a Maxx HD-t.
(Linkeltem feljebb.) Van kisebb méretû újdonság is, kevés dologban eltérõ specifikációval.
Én arra várok (Maxx HD), a kijelzõ miatt képtelen vagyok kompromisszumot kötni az eddigiekkel sajnos. -
DVlad
őstag
-
DVlad
őstag
És a kijelzõ milyenségét se felejtsük el. Bár az SIII is hasonlót húzott elõ, de mennyivel kéne drágábban adni, hogy egy komolyabb lehessen benne? Szerintem kifizethetõ maradna a célközönségnek.
-
DVlad
őstag
válasz
Skynet258 #1822 üzenetére
Ez bizonyitvány magyarázása kategória. Persze léphettek volna feljebb is, de inkább lejjebb léptek. Egyszerûen felháborító. Egymás mellett vannak a képeik a készülékeknek (azt hiszem youtube logo), kinagyítva és elkeserítõen homályos, gagyi az a kijelzõ. Pofátlanul ciki, mint a Razr esetében is. Szuper más asztal, de egy szifon kijelzõhöz képest siralomház az összes.
-
DVlad
őstag
válasz
premete #1632 üzenetére
Tehát, a "készlet kisöprés" nem érinti a valóban gyári új, bontatlan darabokat szerinted.
[link]Vagyis ez nem állja meg a helyét: "Úgy tűnik, ahogy jön a Razr Maxx, a Razr XT910-es készletet kisöprik."
A lapdockkal kapcsolatban pedig erre utaltam: "Vásárlás előtt ellenőrizze, hogy megfelel-e a választott billentyűzettel? (magyar bill. kiosztás nem elérhető)" Ez nem a világ vége, de ismerek olyat, aki elsiklott fölötte és utána megbánta a vásárlást.
-
DVlad
őstag
válasz
beszizoli2 #1625 üzenetére
Az nem világos, hogy a magyar karakterekkel mi lesz. Ott nem mûködik a hosszan lenyomott billentyû.
-
DVlad
őstag
A Telenor levette a kínálatából.
-
DVlad
őstag
-
DVlad
őstag
Ezt olvastátok? Azzal kezdõdik, hogy az akksin kívül semmiben sem különbözik. De aztán a "cikk" szerint mégsem így van.
-
DVlad
őstag
Csak gyõzzük kivárni, hogy megjelenjen a kínálatban a Maxx is.
-
DVlad
őstag
válasz
Shrike7973 #1117 üzenetére
Még egszerûbb igazság keresés: megnézed a hivatalos oldalon, hogy a szoftver milyen készülékekhez társítható és megtalálod a szerény listát.
Amúgy én is megvettem és azóta is megelégedéssel használom. Pontos, szép, stb. Az egy zsákutca volt sajnos, mert a guglival való szoros együttmûködés kiszorítja az ájgót a bizniszbõl. Sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vonalkód olvasó beállítása
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Garmin topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged