Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
iguana
őstag
nem, nem kell semmit módosítani manuálisan.
így kell [link]A konvertálásnál Install Boot menu hijack, Patch updater-script pipa be, a Patch 2nd-init rootfs (Safestrap) pedig ne legyen bepipálva. Így konvertáld. Ha kész, próbáld úgy, hogy újraindítod a telefont, belépsz a bn custom recovery-be, második rendszerre váltasz, majd formázod a webtop-ot, és a wipe menüben mindent wipe-olsz. majd innen isnstall zip package, betallózod a "BM_" kezdetű rom-ot. Ha végzett reboot, kiválasztod (2x tap) a másodlagost, és mennie kell. kb 2-3 perc, míg beboot-ol elsőre.
-
wukodlak
aktív tag
Néztem Phoenixy oldalát,szvsz. lenne értelme,mert legalább minden egy helyen van.ugy hogy nálam +1
Más kérdés:fel akarom rakni a hivatalos ICS-t,mert most még a 676 kezdésű Leak van.mi az amire érdemes odafigyelni előtte olyanra gondolok,hogy amik most fent vannak progik:Sigyc,Mass effect stb amik ugyebár a teló belsőmemojára töltik le a dolgokat azokat ilyenkor bukom? vagy azt a részt az új ICS telepitése nem érinti?
-
Phoenixy
senior tag
Kicsit unatkoztam ma délután és csináltam egy ilyen oldalt.
Nem tudom van-e valami értelme, talán annyi, hogy nem kell keresgélni a hsz-eket, amíg nincs "1. hsz". -
HaZse
őstag
Kellene egy kis segítség.
Szóval letöltöttem a legfrisebb MIUI-t, elvileg a ROM Convert -al megcsináltam a konvertálást (csak a safetrap-ot nem pipáltam be), fel is települ a második particióra (webtop) a miui, de mikor boot-olok és kiválasztom a második particiót, akkor is az elsődleges particio indul el.
Mit rontottal el?
-
R2D20208
addikt
Már letöltve a cucc a Rootoláshoz, az Usb driverek , a MIUI, és a nyelvi csomag is
Amúgy meg mindig is imádtam a MIUI - t, csakis a nagyobb akksifogysztása miatt zavart a használata. Hát ez nem lesz Razr Maxx on gond sztem ( remélem )
Mire figyeljek oda ? Mindent elolvastam, Backup természetes. Van itt EFS mentés vagy pl Imei miatt ?
-
iguana
őstag
válasz
R2D20208 #3584 üzenetére
Akkor a MIUI a legjobb alternatíva neked+ a nyelvi csomagja, illetve a Razr HD ROM, amit tegnap pár hsz-el feljebb írtam. (angol)
(sajnos a cm9/cm10-ben szinte biztos hogy megmarad a screen rotation animation glitch a jövőben is a moto gyári kernelje miatt.)Jah, és grat, hogy végül is összejött az eredeti terved, hogy razr-t veszel.
#hito hehe
-
R2D20208
addikt
-
cicmanyek
aktív tag
-
iguana
őstag
Droid HD 1.1 ROM
Custom ROM, (tehát nem egy kiegészítő) amit a Razr HD mintájára készítettek.
Alapból benne van a sokak által kedvelt 3DCircle widget, és a Quick Settings panel, tehát nem kell trükközni.
Ez egy XT912-re kiadott ROM, tehát CDMA rendszerű, de egy gsm patch-el "honosítani" tudjuk.
BM-el lehet feltenni, SS-el nem tudtam életet lehelni belé, mindegy bizonnyal a gsm patch miatt.
BM-el elsődleges és másodlagos rendszerre is használhatjuk (mindekettőt kipróbáltam).
(Elsődleges esetén ne felejtsük a Sytem keeper menüban az Install bootmenu hijack, Install su to sytem)Telepítés
Letölt Droid_HD_HK_xt912_1.1.zip
Letölt GSM patch(még sohasem láttam ennyiszer a boot képernyőt mire összejött, tehát pontosan tartsd be)
1. BM app elindít, ROM converter->Install Boot menu hijack, Patch updater-script, Patch 2nd-init rootfs (Safestrap) pipák be
2. Convert a zip installer->tallózuk be a letöltött Droid_HD_HK_xt912_1.1.zip-et
3. Ha végzett a konvertálással, kapcsoljuk ki a telefont, lépjük be a BM Custom recovery menüjébe.
4. Válasszuk ki, hogy elsődleges, vagy másodlagos rendszerre akarjuk telepíteni (javaslom először másodlagosként, és ha már ment úgy csak akkor elsődlegesként)
5. Wipe & Clean->Wipe data & cache->Wipe cache->Wipe dalvik
6. Install zip package->Betallóz a konvertált BM_Droid_HD_HK_xt912_1.1.zip-et, flash
7. Ha végzett, Install zip package->Betallóz a letöltött Stock_based_GSM_patch.zip-et, flash
8. Ezt megismételni mégegyszer! Tehát Install zip package->Betallóz a letöltött Stock_based_GSM_patch.zip-et, flash
Nem tudom az okát, de nekem is csak így működött. Enélkül vagy fekete képernyő fogadott, vagy a sim-et dobálta el rendszeresen.
9. Boot-oljuk be a telefont. (Droid animáció)
10. Várjuk meg, mire bebootol teljesen (kb.7 perc) és feljön a pin kód bevitel, vagy a telefon beállítása.
11. Ekkor semmi mást ne csináljunk, csak power&vol-,vol+ gombbal kapcsoljuk ki a telefont.
12. Újra boot, és már az új ROM fogadAmi hibásan működik:
-A beépített OTA updater (nyilván észleli, hogy a device azonosító nem XT912)
-Ha a mobile networks menu-ben a network-öt automatikusra, vagy 3G-re állítjuk, akkor a térerő ikon mindig csak 3 "pálcikát" mutat, 2G esetén normális a visszajelzés. Természetesen a működést nem befolyásolja, tehát megy 2G-n, és 3G-n is.Minden más szerintem hibátlanul működik. (csak gyorsan megnyomkodtam)
Enjoy
-
nagyito88
aktív tag
Még ugyan beteg a Razr-om, de ezt a circle widget témát magamévá kell tennem, így kicsit googleztam, én is a One More Clock progit találtam, első alternatívaként, felraktam sensationom-ra, és eléggé használhatónak tűnik, Méretezhető is, szerintem rendben van. Esetleg jobb megoldás valakinek? Persze majd levadászom a nem free verziót is.
-
hito
nagyúr
válasz
zsolti111883 #3556 üzenetére
Igen, gyári launcherrel nem üzemképes.
-
zsolti111883
tag
A circle widget-et valami lancherrel lehet csak futtatni? Leszedtem de sehol nem láttam a widget-et...
-
HaZse
őstag
Vajon miért nem találja a telefonom a csengőhangoknál az általam feltöltött zenéket?
Pedig a belső memória gyökerébe egy ringtones mappát csináltam és oda másoltam be. De csináltam egy media\sound\ringtones mappát is és azt se látja.
-
HaZse
őstag
Ez nem jó neneked? Rings Digital Weather Clock
-
GGMPC
őstag
válasz
nagyito88 #3524 üzenetére
Nem akarja elengedni - csak megmutatja magat!
Az baratom a ragaszto korvonala - amit foltnak lat mindenki!
Es ez igy ebben a felallasban nagyon gaz!!!
Totalis altalanos iskola technika ora feelingem van!
(Illetve lesz ha elerem azt a kort!) ;-)Ui: Annak nincs Verizon logoja!
-
GGMPC
őstag
válasz
MrPetya19 #3525 üzenetére
Majd csak figyeljel!
En mar 3hete szivok az Expansyssal es uszik a penzem es szarnak mindenkire!
Meg hetfoig varok, aztan blokad ala veszem oket!
En mar Maxx-ot nem is kerek, mert nem tudom kivarni a karacsonyt vagy esetleg a husvetot!
Ami ott most megy az nagyon durva!
Ugyhogy nem biztos, hogy toluk kene Maxxkodnod!!!
:-(
-
iguana
őstag
válasz
thompherkins #3537 üzenetére
-
thompherkins
tag
persze, csak a leírásod után megyek
mobilnet boot után nincs, beállításoknál üresnamost egy some cm10-et is felraktam és ugyanaz a helyzet, apn-nél a kifotózott alapján mindent beír
save APN, és nincs ott/nem mentődik csak előlról kezdhetem.Ez már inkább user hiba lesz ha két külön rommal sem megy, de nem tudok rájönni mi a hiba.
-
iguana
őstag
válasz
thompherkins #3533 üzenetére
d-wiz-t safestrap-el raktad fel, ahogy a leírásban írtam?
ha, igen, amikor beboot-ol nem állítja be magától az apn-t? nekem semmit nem kkellett vele tennem. ott van/volt és működött. az előző verzióval is, és az új 1.0-val is.miui-t mivel akartad feltenni? bm? ss? és hogyan? némi leírás kéne, mit csináltál
-
Sanyi.il
aktív tag
ezt a közkedvelt circle widgetet fellehet tolni a razr-re, a gyári launcher megőrzésével? vagy csak azzal a pack-al mehet fel amiről régebben szó volt?
-
thompherkins
tag
hm, érdekes,
Próbálom az újat, apn backupra ha jól értem nincs prog, mert
ICS alatt már nem engedi menteninem a beállítás lehet a gond, többet kipróbáltam
save apn után nem történik semmi, nem hozza létre, csak újra a new apn tudom választani
új ROM verzióval sem megykár mert kipróbáltam volna
más:
miuiandroid_umts_spyder_ics-2.11.5
ez felrakás után be sem bootol
én bénázok? vagy mi a csuda van? -
hito
nagyúr
Ez azért is végtelenül szomorú számomra, mert gondolom amíg nincs hivatalos JB, addig nincs motoblur-ös JB XDA-n, csak gyári google launcher, vagy max egyéb playről túrt buta laucheres. Nagy kár, hogy leállnak az ICS-sel, nekem tökéletesen megfelelt.
Egyéb korrekt, gyáritól smooth-abb, motoblur-ös, körös widgetes ICS romot esetleg tudnál javasolni? Mindösszesen ennyi a vágyam: gyors(abb mint a gyári), ICS, motoblur, circle weater widget
Magyar nem kell.
-
MrPetya19
addikt
Rosszul kezdődik a dolog a razrrel, mert wxpansyson addig nincs lefoglalva a termék első vásárláskor, amíg meg nem erősítesz néhány adatot. Amíg megerősítettem, addigra elfogyott a készlet, szóval most várok.
Más: a hdmi kábel, a mem jarival együtt holnap, esetleg hétfőn megjön. -
iguana
őstag
válasz
Dreamie #3517 üzenetére
oh, most olvastam még utána. ez cdma verzió, nincs gsm verzió belőle, és nem működik a gsm patch, mint más rom-oknál.
Akinek így péntek délután esetleg meghoztam a kedvét a WIZZED BEAM ROM-hoz azoktól elnézést, ez csak cdma-n működik jelenleg. Írok majd, ha van működő gsm patch hozzá.
-
iguana
őstag
érdekes cna-ra épülő jb kezdeményezést találtam:
WIZZED BEAN
Wizzed Bean CN Gapps.ziprazr-ba bújtatott SGSIII, Galaxy Note 2 hibridje, vagy mi. ész megáll
húzott rom, 1300-ra.
ki érti az 50 GB dropbox-ot?-CNA base (CodeName Android) (Combines the best features of CM10 and AOKP)
-Galaxy Note 2 Official JB TouchWiz UX Launcher
-Galaxy SIII Media/Wallpaper/Live Wallpapers
-Galaxy SIII Icons
-Galaxy SIII Images Throughout the ROM
-Galaxy SIII Video Player with Pop up play
-Galaxy SIII Accuweather Widget
-Galaxy SII Weather Widget
-Galaxy SIII S-Suggest
-Galaxy SIII Stocks and News Widget
-Galaxy SIII Digital Clock widget and search widget
-Galaxy SIII S Note (Modded)
-Galaxy Note 2 S Voice (Almost fully working)
-Galaxy Note 2 Paper Artist App
-Fully Themed Galaxy s3 UI
-50gb Free Dropbox Space(I'm so nice )
-Galaxy SIII Samsung Apps, Chaton, Task Manager, Flipboard, S Memo, Chrome
-Awesome Beats Audio
-Unreleased Android 4.2 Gmail
-Unreleased 4.2 Keyboard and 24v Keyboard
-Unreleased 4.2 Camera
-Unreleased 4.2 Gallery app
-Newest Google Play Store version
-Overclocked to 1.3 ghz
-Full init.d support
-Full init.d script set that runs at boot
-Build prop tweaks for everything
-SD card Speed Tweaks
-Supercharged Framework and services
-Bravia Engine
-Extra Governors and schedulers
-Full CNA custimizations and Rom control
-Great Battery life
-Smooth as a baby's bottom
-Fast as hell!Install ss-el.
Wipe Data, Cache & Dalvik, Format System, Install ROM, Install gapps, Reboot -
iguana
őstag
válasz
thompherkins #3512 üzenetére
nekem semmit nem kellett állítanom, magától felismerte az apn beállításokat is. (t-mobile)
működött 2g-n, és 3g-n is az elvárt sebességgel.próbáld meg az új verziót D-WiZ 1.0.0 sok minden lett javítva.
-új cpu freq és feszültség összerendelés (~100 mV csökkentés, az alkalmazott cpu frekvenciák 100(!), 300, 600, 800, 1000)
-hotplug governor módosítva, még jobb energiagazdálkodás
-sd kártya írás/olvasás sebességének javítása
-tartalmazza a nova launcher-t
-több finomhangolásokfelrakás:
ss recovery-ben kiválasztod a slot-od, majd Wipe Data, Cache & Dalvik, Format System, utána install#LM02
ami most fent van neked az ics leak, tehát nem hivatalos. ha viszed a szervizbe szerintem rsd-vel tedd fel a telefonodnak megfelelő gyári ics rom-ot. (mentsd le a dolgaid, pucold le teljesen a telefonod, csinálj factory resetet előtte) [link] -
LM02
tag
Sziasztok!
Már korábban is volt róla szó, hogy többeknek a sötét, nem kikapcsolt kijelzőnél még sötétebb foltok láthatóak. Ezek nálam is megvoltak, de nem zavartak, mert nem nagyon nézegetek sötét kijelzőt...
Ezek a sötét foltok (két hete egy nagyobb, és egy kissebb, pár napja egy másik nagy,) már láthatóak nem teljesen sötét kijelzőnél is, főleg a szürke háttérben (számológép, legördülő menü), azaz romlik a helyzet.
kb olyan, mintha egy vízcsepp lenne az adott részen, de csak szürke háttérnél. Ezt még elviselem, mert általában nem szürke a kijelző, de azért mégiscsak bennem van a félsz, hogy mi van akkor, ha a tovább romlik a helyzet, és már más színnél is megjelenik a folt.
(Ezek után még 2-3 ilyen folt biztos, hogy előjön, mert azok is látszanak a sötét kijelzőnél.)Másnál nem fordult még elő ilyen?
Ha visszaviszem a boltba, akkor ezzel a 2263. hsz ban található telepített rendszerrel, akkor nem lesz gond, (mármint, hogy ez nem OTA, hanem "kézzel telepített" rendszer,) vagy ugyanez az OTA is?
-
iguana
őstag
válasz
cicmanyek #3509 üzenetére
vagy:
az sd kártyán vagy a telefon belső memóriájában létrehozod a media/audio mappát, majd az audio mappában létrehozod az alarms, notifications, ringtones mappákat, és bemásolod oda, ahová akarod az mp3-mat.ha már hangok, és zavar a kamera hangja és nem szeretnéd, hogy kattogjon:
/system/media/audio/ui alatt átnevezed a camera_click.ogg, multishot_click.ogg, videorecord.ogg. kiterjesztéseket. pl. camera_click.ogg.bak stb. vagy törlöd. ehhez root jog kell. -
hito
nagyúr
válasz
thompherkins #3505 üzenetére
Többi google alkalmazást nem próbáltam, de gondolom igen, mert a gmail is működik, csak a küldés nem. Más klienst nem akarok, gmail-re gmail-t szeretnék használni. PC-n gond nélkül üzemel.
-
cicmanyek
aktív tag
Azt árulja már el valaki nekem , hogy csengőhangot ami nem gyári hogyan kell beállítani ice cream sandwich-nél , mert már az őrületbe kergetnek ezek a gyári szarok.
-
hito
nagyúr
-
iguana
őstag
válasz
R2D20208 #3500 üzenetére
kinek, mi gyenge? mobiltelefon fényképminőségét tekintve viszonylag igénytelen vagyok, szóval nekem megfelelt amire nekem kell.
ki kell próbálni az ilyen dolgokat, hogy saját magunknak megfelel e. százszor többet ér pár perc saját tényleges tapasztalat, mint akár több órányi olvasott mások véleménye/tesztje.
max keresel másikat.most párhuzamosan sok mindent használok. várnék végre egy olyan "végleges" cm10-re, amit daily driver-ként használhatnék. (1 hete semmi hír róluk, nincs új release. valami sértődés történt, széthúzás van a fejlesztők között, ment a cicaharc)
szóval elsődlegesen a gyári stock ics-t használom, az új ígéretesnek tűnő üdvöském a d-wiz féle rom ami fent van a stock rom-om mellett tesztelésképp. (tegnap írtam róla, nagy lendülettel csinálják, november végére android 4.2-őt ígérnek) -
hito
nagyúr
válasz
R2D20208 #3500 üzenetére
Attól függetlenül, hogy a MIUI kamerában általában genygébb mint a stock, ez az egyetlen rom (és a Razr is az egyetlen telefon) amint meg lehet csinálni a 720p 60fps kamera moddot. És az nem kis dolog ám! 60képkockával rögzít másodpercenként 720p felbontásban. A bitrate sajnos csak 20-25mbit, de még így is egyedülálló.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A penge visszatért és élesebb, mint valaha. Az új RAZR egy vékony, okos és gyönyörű telefon.
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest