- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
rycy
tag
válasz
SztiviVander #5199 üzenetére
root jog kell hozzá??
-
SztiviVander
addikt
hogyne lenne képes, csak a nyomorék jutyub kliens nem találja a motorolát hd képesnek. de régen is volt már rá moddolt apk, most meg van belőle új verzió is ( youtube_v4.3.9_(v3b).apk , rákeresel gugliba legelső találat ) ami ráadásul nem csak a razr-on teszi lehetővé a hd minőséget.
-
SztiviVander
addikt
válasz
caverinha #5196 üzenetére
naja, az amcsiknak. DROID Razr -> 2013Q1 , sima razr-ra meg semmi dátum vagy válasz a "mikor" kérdésekre, csak a nagy csend szokás szerint. a buzi motorola az amcsik ostoba kérdéseire ("michigan-ben elérhető a frissítés?") buzgón válaszol, de az europaiak (olaszok, németek, stb) kérdéseit válaszra se méltatja. ha szerencsénk lesz akkor e hónapban kitolják nekik a véglegest és utána talán lesz valami gsm béta is amit majd megoszt vmi jófej mint anno a 676-os ics-t. a végleges gsm jb meg esélyes hogy az ics hagyományait követve majd valamikor nyár végén megjelenik. az igazi vicc az, hogy ugy csinál a motorola mintha mi ingyen kaptuk volna a telefont és örüljünk hogy egyáltalán ics-t méltóztatott kiadni rá. amugy itt lehet elküldeni őket a búsba
https://plus.google.com/u/0/+Motorola/posts/AZ6u9Rsfg25
-
rycy
tag
a razr tényleg nem képes HD-ban megjeleníteni a youtube-os videokat???
-
caverinha
aktív tag
[link]
Nah,lassan csak megérkezik már -
grunge
addikt
A telefonkönyvnél eléggé homály módban vannak a képek. létezik erre némi orvosság?
-
válasz
ghiottone #5191 üzenetére
Nagylelkű vagy!
Én a magam részéről jól elvagyok az angollal, elsősorban csak a hírek és időjárás widget miatt tettem fel a morelocale2-öt.
Másnak ettől még persze jól jöhet a magyarítás!Ugyebár hamarosan kijön a JB a RAZR-ra, nem veszne kárba a frissítés után a munka a magyarítással?
(én csak egy lelkes user vagyok)
-
ghiottone
nagyúr
Üdv, ha átkülditek a moto-res, blur-res, framework-res apk-okat + az alábbi felsorolásban lévő appokat, akkor lehet, hogy az Atrix 2 JB Leak-re készített magyarításomat bele tudom rakni. Vagy ha van rá jelentkező és megcsinálja akkor le tudom írni a folyamatot.
- framework-res.apk. - Bluetooth.apk, - BluetoothMot.apk, - Browser.apk, - CalendarProvider.apk, - ChinaMms.apk, - Contacts.apk, - DownloadProvider.apk, DownloadProviderUI.apk, - Homescreen.apk, - MotCamera.apk, - MotoCalendar.apk, - MotoDeskClock.apk, - Phone.apk, - Settings.apk, - Setup.apk, - SystemUI.apk + kell a supported locales.conf és az apn conf is - hogy ne kellje morelocale-ozni, illetve automatice menjenek az apn-ek.
Nekünk egy kínai leak-ünk van és abba az angolon kívül 3 kínai nyelvjárás volt. Készült egy backup és most rendszer szinten integrált a JB-be a magyar nyelv.
-
rycy
tag
morelocale app mennyire teszi magyar nyelvűvé a menü rendszert?
-
Laca0
addikt
Jó vicc!
Mire számítasz? Milyen véleményt fogsz kapni? "De szar ez a moto kijelző... pocsék... bezzeg az S2...."
Igen, az S2-é szebb, de nem annyival, ami kiütné a nyeregből a Razr-t! Én ma sem vennék másik telefont! Nekem mondjuk Maxx-om van, aminek egy nagyságrenddel jobb az üzemideje!
A másik előnye a Razr-nek a kinézete! Egyedi, férfias!
A harmadik előnye a fogása. Ez nem csúszik ki a kezedből mint egy S2! Ez nem szappan!
Sebességre kb. egyformának érzem.
Stabilitásról csak annyit, hogy 7 hónapja van meg, de talán 1* fagyott le, de lehet, hogy akkor is csak beragadt valami és egyszerűbb volt újraindítani. Pedig használok rajta mindent -
rycy
tag
Úgy néz ki hogy Razr tulajdonos leszek csak kissé félek a PenTile kijelzőtől hogy nem fog tetszeni Sgs2 után... nem láttam még élőben. Véleményeket kérnék
-
iguana
őstag
válasz
zsolti111883 #5181 üzenetére
semmi extra. végig kell menni az összes beállításon. user/pwd, ssid stb.
-
iguana
őstag
válasz
zsolti111883 #5178 üzenetére
ezt használom már régóta, eddig mindig működött:WiFi Tether for Root Users
-
zsolti111883
tag
Sziasztok!
Van valaki aki használ wifi hotspot-ot? Nekem a leak-en nem akarja a jót. Mindig egy üzenetet dob fel hogy hívjak fel egy számot...
Tud erre valaki valamit? -
iguana
őstag
majd ha az általam nagyra becsült dev egyike nyilatkozik, hogy működik e továbbra a cid bypass, a root túléli (már olvastam, aki elvesztette), kernel cserélhető e továbbra is, akkor foglalkozom vele, nekem most nem sürgős, kardinális változások nem lehetnek benne a leak verzióhoz képest
ami viszont tényleg jó, hogy mivel hivatalos lett, így végre lesz rendes, teljesen működő CM10 (CM10.1) a telefonunkra.
(szerintem ezt nagyon hamar kidobják)
-
iguana
őstag
Nem tudom, hogy lehetne a külső sd-re tenni a mentés helyét. a régi kamera app-nál volt lehetőség kiválasztani, itt nincs.
motocast-ot töltsd le a play-ről.
van, amikor nekem se ajánlja fel automatikusan, hogy letöltse a programjaimat. én mondjuk saját mentésből szoktam visszatenni, de ha a pc-n belépsz a play-be az android alkalmazásaim alatt megtalálhatod a telepített programjaidat. onnan vissza tudod tenni. -
Phoenixy
senior tag
válasz
MrPetya19 #5168 üzenetére
1. Nálam jó a Play Music, widgetet nem használok, a feloldóképernyőn play/stop jól működött.
2. Az új Chrome (25-ös) valami katasztrófa. Ajánlom a 18-as verzióra való visszatérést. link 18-as verzióhozSzerk.: Kijött a végleges Jelly Bean USÁ-ba!!!
link1 (ICS-ről)
link2 (JB leakről)Nehogy föltelepítsétek a leírás alapján, ez DROID RAZR, vagyis az amerikai RAZR és ezt mi biztos nem telepíthetjük így föl.
-
Almagg
csendes tag
Szia Iguana,
Nagy thanks a segítségért!
Most már működik a My Tracks.
Van egy aprócska gondom ezzel az Agression rommal. Nem tudom beállítani, hogy a gyári kamera az SD kártyára pakolja a fényképeket! Hogy lehet beállítani?
Izé, nem akarok nagyon pofátlan lenni, de a Motocast-ot nem lehetne valahogy megcsinálni? Az nagyon hiányzik, mert az a legjobb leggyorsabb cucc hogy fájlokat indítsak, telepítsek, másoljak a telefonra.
Amikor feltettem először az Agression ROM-ot, akkor induláskor, miután bejelentkeztem a google fiókomba, felajánlotta, hogy visszatelepíti a programjaimat és beállításaimat az accountomról. Ezzel a legutóbbi telepítéssel viszont nem. Vissza lehet azt még állítani valahogy? -
Most újfent nekiállok rootnak, immár telepített MotoCasttal és MotoHelperrel. Csak nem baltázom el
-
Van itt olyan, aki google musicot használ?
Nekem a tegnapi frissítés óta nem nagyon működik a widget és a feloldó képernyős dolog.
Aki jb leaket használ, annak gyors a chrome? Nem akadozik, gyorsan indul el?
Nekem az is lassú. Ha jb-en jó, akkor ezek szerint a google tojik a régebbi rendszerekre? -
grunge
addikt
Srácok! hogy tudok gyári appokat uninstalálni a gépről? Angol retail "gyári" ICS van rootlva a gépen.
-
caverinha
aktív tag
-
Laca0
addikt
Észrevettem 2 problémát ma a JB rendszerrel:
A galériából küldtem néhány képet email-en. Első probléma, hogy nem tudtam nevet, email címet választani. Ha már beírtam az email cím elejét, a @ után már megjelent a kontakt, ki tudtam választani azt az 1 személyt az 1-ből.
A második probléma a küldéssel volt. Látszólag elküldte, de nem jelzett semmit sem vissza. Később megnéztem, nem volt az elküldöttekben. Elküldtem mégegyszer, akkor sem volt benne és nem is kapta meg a címzett.
Harmadjára fapados módszert választottam. Megnyitottam a levelezőt, új levél, és egyesével hozzáadtam a képeket. Kiírta, hogy elküldve.
Na, megyek megnézem. Nincs ott az elküldöttek között. Ott van viszont az első levelem! És eközben megjelent a második is, majd a harmadik. A címzett egyszerre megkapta mind a hármat.
Ez biztos, hogy nem normális így, mert a levelezési fiók push-ra van állítva, tehát egyből küldi, nem kell "küldés-fogadás"-ra menni, meg ilyesmi, mint régen. -
A maxxomat ma leterheltem az Ingress nevű játékkal.
-
iguana
őstag
mivel megtetszett a mytracks, ezért próbálkoztam vele, és sikerült működésre bírnom
A menet:
1. BMM elsődleges rendszeren wipe all, és én még formáztam a /system és a /cache partíciót
2. Agression ROM telepítés
3. Rögtön utána ezt a gapps-ot tettem fel:[link]
4. Agression GSM patch
5. Reboot
6. Wifi, mail, apn beállítás, Busybox Installer
6. Reboot, és működik.FasterGPS utility: [link] Ezzel sokkal gyorsabban talál műhódot. Elindítod, Continent: Europe, Region: Hungary. Kész, többet nem is kell foglalkozni vele.
-
SztiviVander
addikt
köszi! sio-t használom én is pegasus-al, de ilyen időket akkor tudok elérni ha szinte hozzá se nyúlok a telefonhoz. viszont a hotplug meg a hotplugx is nagyon lagossá tette a telót, úgy meg nincs sok értelme a fél-egy nappal hosszabb üzemidőnek. bár lehet h JB-n jobban működnek ezek a governorok, majd kipróbálom ha végre kijön valami végleges JB verzió (szerintem 1 hónapon belül lesz ilyen, addig meg ki lehet bírni).
-
iguana
őstag
válasz
SztiviVander #5143 üzenetére
hotplug (lekapcsolja az egyik magot, ha nincs rá szükség), sio. a hotplugx bugos a jb leak-en, nem ajánlott használni.
-
Land
veterán
Srácok leaked JB-nél tényleg ennyire gyenge a térerő, amit mutat vagy rosszul mutatja? Lehet kipróbálom az Armageddon-t. Hátha ott jobb...
-
SztiviVander
addikt
akinek ilyen hiperszuper akksiidőket produkál az agression JB az megnézné nekem hogy milyen governor és i/o scheduler van beállítva? csak ez miatt nem akarnám felpakolni. köszi
-
iguana
őstag
használ itt még valaki cpu freq, cpu voltage módosításokat? (downclock, overclock)
esetleg használnátok, van igény hogy egy mini tutorialt írjak róla? -
djszido
tag
Sziasztok!
Elég rég jártam erre, de most lenne egy kérdésem.
A jack aljzat kontaktos a telómon. Szerintem hardveres probléma, mert ahogy mozgatom,
néha szól, néha nem (legtöbbször nem). Van úgy, hogy kihúzom a fülest, és nem kapcsolja
vissza a hangszórót. A google keresés egy külföldi helyre irányított, ahol leírták, hogy ez a probléma
nem egyedi, és egy frissítés okozta. Én még mindig inkább hardver problémára gyanakszom, de
gondoltam inkább megkérdezem itt.
Mit tudtok a jelenségről? Van mód a megszüntetésre szerviz/ROM csere nélkül? -
iguana
őstag
pedig megy a drag&drop TC alól, én is így használom. Ha mappás dolgot akarok másolni, akkor meg betallózom az említett módszerrel a webes felületével.
én is rájöttem már, hogy a jack aljzat szöszmösz mágnes. olyan mint a köldök: időről időre takarítani kell, különben érdekes dolgok gyűlhetnek fel
-
-
metthew
csendes tag
Sziasztok
Olyan problémám lenne hogy XT910 em van és nem múködik rajta jack kimenet
bedugom a fülest és semmi...
akkor is a telefon hangszórója szól.
Valami ötlet? -
Land
veterán
Van arra tippetek, hogy az mitől lehet, hogy haverom Milestone 2-esén maxos a térerő, az én Razr-ön pedig 2 csík látható és többször eldobja a térerőt?
Leaked JB van fent. -
-
AtHoS
nagyúr
Airdroid felületén lehet létrehozni mappákat?
Egyik barátomnál pakolgattunk volna a tabletjére, de mappástól nem tudtunk átrakni cuccot. A Tableten le kellett "gyártani" a mappát, majd abba már sikerült fájlokat belepakolni.
Valamit nem jól bűvöltünk vagy ennyire nem felhasználóbarát a kezelése?
-
iguana
őstag
üdv,
köszönöm
1.Nem használom, de kipróbáltam. Sajna nekem sem megy, se elsődleges rendszeren se másodlagosan, más gapps-al sem.
2. próbáld meg ezt feltenni, vagy a play-ről
3. ki lett véve. a playről tedd fel. (én nem használom, helyette airdroidot használok. -
grunge
addikt
Moto Phone Portal-t lehet varázsolni a gépre? esetleg connect music playert (a régi jól működőt)? Nagyon tetszett a defy-n hogy egy ip megadással lehetett kapcsolodni gépről és adatot átcibálni. Ez hiányzik
-
Almagg
csendes tag
Szia Iguana
Először is nagy grat a Razr munkáidért!
Feltettem az Agression costumot és lenne pár kérdésem ezzel kapcsolatban.
1.) A My Tracks program folyton hibával áll le: "Unfortunatel, My Tracks has stopped."
2.) SmartActions tök üres, nem tudok se Triggert se Action-t hozzáadni, azt írja "There are no available triggers".
3.) Nem találom a Motocast programot, amivel Wifi-n keresztül el tudnám érni a PC-t.Nem az angol szövegeket nem értem, csak az okokat nem tudom, van valami megoldásod, ötleted a fentebbi dolgokra?
A választ előre is köszi.
-
iguana
őstag
#Sanyi.il Teljesen korrekt ez az idő, hibátlan.
#mate12 hm. priviben küldenél linket a real racing 3-hoz, amit használsz?
#asztriknagy egyre jobban az a gyanúm, hogy az akksid már "elfáradt" A "wake" statokat is betennéd?
#Laca0 sajnos nem tudom kipróbálni, nincs bt-s fülesem.
-
Laca0
addikt
Sziasztok!
Olyan gondom lett, hogy nem megy a bt füles (Nokia BH100) az új rom-al (4.1.2 +GSM patch).
Csatlakozik, de híváskor iszonyú csirippeléssel van, mintha valami ősrégi modem lenne. Hallom, hogy beszélnek a háttérben, de érthetetlen a beszéd.
Másik telóval jól működik a füles.
Az autóban a Nokia kihangosító megy rendesen vele.
Ti tapasztaltatok már ilyet? -
Sanyi.il
aktív tag
a sok akku idős posztból megjött nekem is a kedvem tesztelgetni az akksit a sima razr-emen.
most itt tartok, megvárom az utolsó 5%-ot, kiváncsi vagyok meddig bírja.
Leaked CDMA JB, SetCPU-n belül az iguana féle profilok vannak, annyi hogy nekem max 1000mhz-t pörög a proci. ezen kívül autostarts tiltások és kéretlen appok fagyasztása. -
asztriknagy
csendes tag
10óra 20perc alatt 58%-ot merült, ebből 1óra zene fülesen, a maradék 9:20ban a zsebemben pihent, szintén mobilnet és minden egyéb nélkül. feltöltöm 100ra aztán megnézem majd,
-
csasznyi
csendes tag
Hali! Most rendeltem külföldről egy egy XT912 Razr-t és az érdekelne, hogy hogyan lehet megnézni sim kártya nélkül, hogy a telefon független e vagy sem? (van e valami bepötyögős kód esetleg)
Előre is köszi, ha segítetek nekem
-
grunge
addikt
Hátteret nem mutatok, inkább megkímélem a közösséget.
Egy földgömb egy TIM logo és csillagok voltak, amolyan elnagyolt kivitelben. Felkerült a brit retail ICS rom, most jól érzi magát a telefon. A Kijelző kicsit fura a Defy után, nem tűnik olyan konzisztensnek.
-
iguana
őstag
válasz
asztriknagy #5106 üzenetére
ott valami nem jó. kilistáztad gsam-ban, hogy mi mennyit fogyasztott? rakhatnál be ide képet, ha 100%-os az akksid, hagyod ugyanúgy kb. 1 óráig és utána megnézed a gsam értékeket.
ha eddig is ennyire merült, lehet, hogy már az akksid ilyen gyenge
(45 perc alatt, nem piszkálva, wifi, mobilnet nélkül 1%-ot sem kellene esnie. mennyit bír az akksid átlagos használat mellet?.)
próbálta valaki a real racing 3-at? play-en nem kompatibilisként jelenik meg, letöltöttem máshonnan (remélem nem warez, mivel ingyenes), de textúra hibás nálam.
-
asztriknagy
csendes tag
Feltoltam ezt az Agression romot, tetszik az egész, nem találtam semmi hibát benne idáig, na de majd pár nap múlva kiderül, viszont feltöltöttem 100ra aztán bmm wipe battery, 45perc alatt 5%-ot merült se mobilnet, se wifi, csak leraktam és ránéztem mennyire merül. Gsam-ba semmi érdekeset nem látok, mondjuk az eddigi rendszerrel is ennyire merült, reméltem a JB javít ezen. Szóval jöhet a help, szeretnék azért Iguana szintű akksi időt elérni ezzel a rommal, de ötletem sincs mi lehet.
-
iguana
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged