- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
poncso86
csendes tag
Szia, köszönöm a segítséget!
Igen, ICS-t szeretnék. És a telómon is ICS van jelenleg, az asiaretail-os.
A készülék újonnan került hozzám (fóliák elöl-hátul rajta voltak, full szűz elvileg). Hogy őszinte legyek, nem tudom pontosan mi az a cid, olvastam itt róla elég félelmetes dolgokat..
Már eléggé parázok egyedül megcsinálni, mert nem szeretnék úgy járni mint egy két szegény kolléga, aki féltéglát csinált a telefonjából. De idegesít ez a dolog, hogy telefonálásnál a másik nagyon halkan hall. Viszont ha kihangosítva beszélek, akkor rendesen hall engem, és a mikrofont kipróbáltam db mérő programmal, működik. Illetve talán a térerőm sem az igazi, van, hogy elmegy.
És mióta először akartam felrakni az eu-s romot, beléptem fastboot-ba, majd ugye az RSD elakadt 1 lépésnél, azóta ha simán akarom bekapcsolni a telót, mindig AP fastbootba lép be, és csak a 3 gombos bekapccsal tudom elindítani. Már először akkor is beszartam, hogy tönkre ment.
El vagyok keseredve, mert tényleg megvettem ezt a telót, direkt újat választottam és akkor ilyen problémáim vannak vele.. -
LM02
tag
Rég jártál erre
-
SztiviVander
addikt
én inkább maxosítottam kedd este. szerda reggel 7kor vettem le töltőről, azóta megy. 5 óra screen, 3 nap és még 15%-on van. estig biztos kibirja de lehet hogy meglesz a 4. nap is, ami egy első töltés után nem rossz. igaz a formáján picit rontott (nem olyan szép pengevékony), viszont a fogása stabilabb. amugy a régi akksim is teljesen jó, még így 1,5 év után is 2,5 óra screen + kb 40óra készenlét. de mielőtt esetleg kérdeznéd, nem szándékozom eladni a régi akksit
-
SztiviVander
addikt
nem igazán értem minek a full wipe. az activate ujraformázza a particiót, tehát az utána tök üres. amikor meg felmegy a tök üres particióra egy alap rom akkor azt minek utána wipe-olni? nincs semmi se a data-ban se a cache-ben. sose csinálok full wipe-ot mégis működött eddig az összes rom amit system2-re raktam, mindenféle itt felsorolt fc-s hibától mentesen. persze mindenki úgy wipe-ol ahogy akar, csak nem igazán láttam még sehol értelmes érvet (igazából még érvet sem) hogy miért is kell(ene).
-
acura13
aktív tag
Köszi Iguana
felment... végre minden app a helyén
érdekes dolog történt.... amint felment a JB elkezdte ujra letölteni az összes appot ami rajta volt...örültem is neki..Aztán elk...tam (kitöröltem valamit a systemből) , és ujra kellett raknom még egyszer..
másodszorra viszont nem csinálta már meg és kézzel kellett egyenként ujratenni öket.,.Ez miféle dolog volt???mégegy kérdés..a system 2-t hogy tudom ujraformázni teljesen hogy oda is ujrarakhassam a CM10.1 et??
-
acura13
aktív tag
-
glehel
senior tag
próbáltam ezt a megoldást de nekem a galéria alkalmazás leáll miután leállítom a felvételt.és utána se felvenni se lejátszani nem tudok csak ha újraindítom a telefon.nekem ez az lgcamera app jobban tetszik mint a gyári sok hasznos beállítás van rajta és ami a lénye működik
-
Haugland
aktív tag
ahha.... volt egy eltérésem:
NTP_SERVER=nort-america.pool.ntp.org <- ez volt eddig benne
XTRA_SERVER_1=http://xtra1.gpsonextra.net/xtra2.bin
XTRA_SERVER_2=http://xtra2.gpsonextra.net/xtra2.bin
XTRA_SERVER_3=http://xtra3.gpsonextra.net/xtra2.bin
SUPL_PORT=7276
SUPL_HOST=supl.google.com -
Haugland
aktív tag
Szobából?
Én a Wieliczka-i sóbányában élek 110 méterrel a felszín alattKöszönom szépen a segítséget!
Ma megpróbálom este a legfrissebb nightly verzióval (vagy a carbon-al) a leírt folyamat szerint.
Én csak az 1es slot-ot használom és azt a gapps-ot amit belinkeltél.
A GPS programok kivételével anyiban máshogy, hogy a gapps felrakása után szoktam még wipe cash + wipe davlik -ot használni.Na, akkor majd még jelentkezem!
Üdv,
Feri -
iguana
őstag
ha megnézed a /system/etc/gps.conf fájlt, ezt kell találnod:
NTP_SERVER=hu.pool.ntp.org
XTRA_SERVER_1=http://xtra1.gpsonextra.net/xtra2.bin
XTRA_SERVER_2=http://xtra2.gpsonextra.net/xtra2.bin
XTRA_SERVER_3=http://xtra3.gpsonextra.net/xtra2.bin
SUPL_PORT=7276
SUPL_HOST=supl.google.comha nem ilyen, akkor írd át, mentsd el, reboot, és kész.
-
Haugland
aktív tag
Jó hír (!)
Csináltam egy gyári visszaállítást a CM-en, majd biztos ami biztos alapon töröltem megint mindent a memóriából. Feltettem ismét a gsp status-t és úgy hagytam, hogy keresgélhessen.....és egy Terminator2 újra megnézése alatt talált valamit
Ma reggel újra teszteltem és már (!) 85 másodperc alatt talált jelet.kérdés: Nálad / nálatok kb. milyen gyorsan talál jelet a teló?
A Carbon rom-ot elkezdem letölteni, egy próbát biztosan megér ;-) (Ez is megy a hibrid kernellel?)
És mégvalami, utoljára mielőtt belekezdek a munkába -> a tippek/trükkökről el kellene kezdenem összerakni egy doksit, mert csak lesek mint a bögöly, hogy milyen paranycsokat és hibamegoldásokat ismersz/ismertek!
Nekem ez a parancssoros wifi-javítás is teljesen ismeretlen volt és amikor múltkor írtad a HD minőségű videofelvételhez szükséges fájlt....Hát örültem mint majom a farkának!!!
Itt egy teló, ami tudna full HDMi-ben rögzíteni, de már annak is örülni kell, hogy HD-ra fel lehet hekkelni....mint a motorola Defy-ket... -
Haugland
aktív tag
Sziasztok,
Na, tesztelem/teszteltem az oprendszereket és a GPS hiba összefüggést...
1, Kezdtem a mai 07.11-es rendszerrel+gapps -> GPS van, de wifi nincs.
Újrainduláskor kifagy és végtelen körbe kezd és nem indul el.2, Folytattam a 0708-as rendszerrel+gapps -> GPS van, de wifi nincs.
Újrainduláskor végtelen körbe kezdd.
Így bementem recovery-be, itt jó ideig elidőzött, hogy helyreállítsa a fájlrendszert, majd factory reset+wipe cash+wipe davlik+battery cash is (biztos ami biztos alapon)Így már elindul a rendszer többször is egymás után ha kell, de wifi akkor sincs.
3, így aztán most feltettem a 07c kernelt és láss csodát a wifi meggyógyult, cserébe a GPS felejtős megint....
Így megint (már nagyon sokadjára) felmerül a gyári rom felrakása...
Iguana,
Ha a gyári rendszert root-olom és visszakerül a BMM-is, hogy a CustomerID hibát orvosolja, stb... Akkor még megmarad az a lehetőségem, hogy egy-egy gyári alkalmazást fájlszinten lepucoljak és feltegyek?
Igazából a power widget / energiagazdálkodásos ikonsor az értesítési sávból ami nagyon tetszik, ha ez nincs a gyári rendszerben, akkor ezt sajnálnám nagyon...valamint a képernyőmentést...A gyári rendszer és a módosított kerneles CM-ek üzemideje egyébként mennyire lehet eltérő?
Sokkal jobban bírja a CM-es oprendszer?Köszönettel:
Feri -
Haugland
aktív tag
Oks, ezt fogom tenni!
Ma este letölöm a legfrissebb nightly verziót, csinálok egy tiszta telepítést (csak ROM+Gapps) és tesztelem a GPS-t.
Aztán felteszem a 07.07c kernelt amit Lehel belinkelt és úgy is tesztelem a GPS-t.
(remélem működni fog szépen)Érdekes, hogy a tegnap ajánlott programokkal (GPS status) sikerült aztán jelet találnia, de nélkülük csak keresgél a rendszer...
IGO-val még nem próbáltam, majd ha stabilan és pontosan fog működni a GPS jel, akkor megnézem, hogy azzal hogyan műxik.
Ti egyébként milyen navigációs programokat használtok belföldön és milyeneket külföldön? (Nekem nincs engedélyezve az adatforgalom külföldön)Másvalami és ez nem is telefon, hanem inkább google specifikus dolog...
-Hogyan tudom azt megcsinálni, hogy ha most lesz egy jól működő rendszerem akkor a feltelepített alkalmazásokat szinkronizálom a google accountommal, majdegy későbbi oprendszer frissítésnél csak ezeket teszi vissza a telefon és nem az összes eddigit? Ha most kiválasztom az alkalmazások szinkronizálását, akkor olyan programokat is visszakapok amiket anno a defy+-on használtam....-A google accountok és WiFi hálózatok beállításait nem tudom lementeni valamilyen fájlba, hogy egy újratelepítés során ne kelljen állandóan bepötyögni mindent? (5 email account és 4 WiFi hálózat adatai, jelszavai)
Üdv,
Feri -
-
iguana
őstag
kijött egy javított jbx kernel: [link]
a korábbinál bizonyos idő, vagy reboot után adaptivex governor használtánál beragad 300 Mhz-re.
ellenőrizhető a trickstermod app-al [link]
ugye mindenki ezt használja, aki jbx kernelt használ és nem használ mellette semmilyen más cpu, governor szabályozó app-ot, vagy init.d scripteket párhuzamosan mellette? -
dorkababa
aktív tag
wáááááááááááááááááááááááááááá
isten vagy,megy
küldj egy paypal cimet ha van,egy fröccsre a vendégem vagy (vagy milkára,vagy mi)
már csak annyi a kérdésem,hogy legegyszerübben hogyan tudok felrakni magyaritást,(akár locale),mert innét indult az egész problemám
perpill akkor megint a nonefig ICS van fenn.
akkor ezeket a butter és cyanogenmodokat skippelném,valami egyszerübb megoldás is ok lenne,szivinfarktus elkerülése végett,ekkorát még teloval nem szivtam. -
Tel Chi
tag
A netem meg minden màs szuper jol müxik. Ez az egy hiba van, valahogy èn sem hinnèm, hogy hardwer hiba. Gondolkodtam esetleg a területi beàllitàs kavar be, mert hát ugye nincs magyar területi, nyelvi beàllitàs ezèrt az angol nyelvre van àllitva. De akkor eddig hogy müködött jol? Ezt nem èrtem. A sim piszka sem segitett
Ez a problèma szàmomra x-aktàs.
Most sikerült a callmeter ng-t telepiteni, de màr a poker jàtèknàl kiirta a hibaüzit
Abszolute èrthetetlen!!!! A telepitèsi aràny kb 5-10%!!
-
Tel Chi
tag
Megcsinàltam a particionàlàst, sikeres de semmi nem vàltozott. Màsik vodàs telon is kiprobàltam ès azon tökèletesen müködik
A rootnak semmi nyoma a menüben. Viszont az adaway a belsö tàrhelyröl egyböl felment ès rebootot is kèrt ès az csak rootolt telora.megy csak fel.
Mèg egy vègsö mentsvàr, a simkari ki-be. Màs ötletem pill nincs. -
Tel Chi
tag
Igen sajna minden app-nàl kiirja
A baj csak az, hogy nyaralunk ès itt sem internet, sem pedig wifi nincs. Probàljam meg a chache particiont? Van èrtelme?
Pedig màr az internal storage- rol is töröltem a store-ra vonatkozo dolgokat.
Most ezt a hozzàszolàst is el akartam elöször küldeni ès network errort irt ki.
Szoval nem paràzok feleslegesen, majd otthon rendezem a dolgokat. Csak most a factory resettel megszivattam magamat. Mindent csinàlhatok majd ujra, a rootolàst is -
Tel Chi
tag
Igen sajna minden app-nàl kiirja
A baj csak az, hogy nyaralunk ès itt sem internet, sem pedig wifi nincs. Probàljam meg a chache particiont? Van èrtelme?
Pedig màr az internal storage- rol is töröltem a store-ra vonatkozo dolgokat.
Most ezt a hozzàszolàst is el akartam elöször küldeni ès network errort irt ki.
Szoval nem paràzok feleslegesen, majd otthon rendezem a dolgokat. Csak most a -
Tel Chi
tag
Remek! Kibaszigàltam magammal
Reseteltem ès mindent kezdhetek elöröl, telepitgethetek, beàllithatgatok ès a hiba tovàbbra is fennàll!!!
Hogy kell a store chach-et törölni?
Ha nem megy, akkor a chec particiont kell vàlasztani a bootmenüböl?Sorry, batery level 5%
Töltès, majd jövök! -
acura13
aktív tag
ok..
elsőre recovery menü nem ment..3 percig valami zöld ikon látszott és semmi
ujrainditottam, akkor belépett..sikerült felrakni a CM 10.1 et.........DE
nincs Market.....opera, google crome.....Ha gépröl (laptop) telepiteném azt irja már fent van....De a másik rendszeren
hogy érhetem el?? és a többi progit is
ezt is rootolni kell?? -
kacsyx
aktív tag
Még garis novemberig, addig nem akarom mókolni (ha jól értelmeztem rootolni kellene hozzá). És őszintén szólva amit készítettél leírást, hiába nagyon részletes, nekem így első ránézésre kínai. Egyáltalán nem azért mert rossz lenne, hanem mert sosem csináltam ilyesmit és első telefonom ami androidos. Szóval kicsit kreténnek érzem magam hozzá, hogy belevágjak
-
morfondőr
addikt
Köszi a választ! Azért kérdeztem, mert láttam, hogy 1-2 hete írtátok, hogy RC 4 + JBX 0.5, de már van újabb JBX is. Jelenleg megy a backup, utána RSD-vel kezdem, hogy ne kavarjon be semmi. Eddig MIUI volt fent, de úgy látom hiába várom a v5-öt!
Teszek egy próbát a CM-el!
-
Phoenixy
senior tag
Most jött csak válasz, azt írja, hogy nincs CID.
"Szóval ez a CID már nincsen meg. Törölve van a telóról (így vettem)
De ha jól tudom, akkor ez "csak" annyit eredményez, hogy induláskor kiírja azt a customer ID error-os hibát.
VAGY ez azt is jelenti, hogy akkor felejtsem el a gyári állapotot?
A cél egy root-olt, gyári oprendszer + webtop ahogyan azt az ember a boltban megkapná (csak a root-lenne pluszban még a telón)". -
acura13
aktív tag
hát leizzadtam rendesen..... köszi a segitséget !!
tartalék telomba nem jo a micro sim, várom a hivást az osztrák melóhelyről-------, kell a navi is...+ az office funkciok....
legközelebbi telefonkiadásom az x phone lenne csak, addig ez igen bevált kis telom marad!!!!!!!contaktokat hova tudom menteni még a google fiokon kivül???
fileba lehet?? -
acura13
aktív tag
Szia
felraktam a BMM-t , installer-install, rebooter-rebot.....tap a zöld robotra, mire kikeresném hol a wipe ahol törölni lehet az akku statot, ujraindult és láss csodát..
ujra müködik az akksi ikon, tölti is:-)))))))))))))))))))))
azért elárulhatnád melyik menüpontban törölhetem az akksi statot..nem volt időm nézni mert ujraindult..
alul láttam recovery és settings menüt---abban??
-
acura13
aktív tag
rajta volt usb töltésen kb 1orat, 3x probara bejött a boot menü, de mire bármit tettem volna elindult a boot animacio, beindult a telo !!!!!! ..eljutott a PIN kodig..ott mikor a képernyozarat oldottam volna, ujra sötét lett, majd ujra fehér led :-((( de addig is láttam hogy a jobb felső sarokban akku ikon helyén piros kérdőjel.....
Ha ugy alakulna .....nehéz kivenni az akksit? utána össze lehet rakni passzentosan hogy ne zörögjön????
-
Haugland
aktív tag
Akkor lehet, hogy csak az én OTG kábelem nem műxik jól (egy speed tab-hoz adták, azzal próbáltam).
A másodlagos rendszert meg az ubuntu-t amiatt eröltetném, hogy kiválthassak egy otthoni számítógépet amin egyébként csak levelezek, filmet nézek és néha excel fájlt szerkesztek (plusz SAP-ban dolgoznék, de azt pláne nem tudja az android).
Most nincs másodlagos rendszerem, mert a telót használtan vettem és már össze volt mókolva.
Nincs backup a másodlagos rendszerről éppúgy mint arról a fájlról, ami a 'Customer ID error' hiba visszaállításához kellene.Ezért gondolkodom folyamatosan valami nagy-nagy rendberakáson.
Kellene egy oprendszer ami stabil, bízható és lehessen szabályozni, hogy takarékos vagy nagyobb teljesítményű legyen.
A másodlagos rendszer amiatt érdekel mert láttam róla a videót, hogy lapdock-al összekötve az ember kap egy butított ubuntu-t ami látja és eléri a telefon összes funkcióját is.
Ha tudnám, hogy tutira együttműködne a telóm (hardveresen és szoftveresen is) a lapdock-al, akkor berendelnék egyet ebay-en...Közületek használ valaki lapdock-ot, vagy OTG-kábellel ért már el valaki számítógép-szintű komfortot?
Tök jó lenne, ha lenne egy mobilom ami megbízható valamint egy olyan eszközöm amire bármikor rádughatom és egy munkagépként is használhatom.
Piszokul tetszik a motorolának ez a fajta ötlete, amit aztán már meg is szüntetett sajna... -
Haugland
aktív tag
Megmondom őszintén, hogy ezek a dolgok hiányoznak nekem ebből a CM10.1-ből
(persze nem valószínű, hogy a gyári oprendszer ezeket megoldja, de már a defy+-om simán tudta a CM7.2-vel):1, status bar -ban tudtam aktiválni az elemlámpát (itt ez vmiért nem aktív ablak)
2, a billentyűzetnél be tudtam állítani, hogy mennyi ideig kell nyomnom a gombot, hogy az átváltson ékezetes karakterekre. (100ms nekem tök kényelmes volt, hogy gyorsan gépelhessek magyarul) most viszont tök sokat kell várni, hiába van beállítva a rövid várakozási idő a beállításokban
3, OTG funkció (ezt mondjuk defy-vel sosem próbáltam) de itt nem működik. Pedig a teló elvileg (youtube viideók szerint igen) tudja és kezeli.
Igazából e-felé szeretnék elmenni a jövőben (billentyűzet+egér+pendrive(vinyó) használata és HDMI-vel kijelző használata.Ezért is kérdezgettem az elején, hogy a másodlagos rendszert hogyan lehet visszatenni, meg hogy a másodlagos rendszer helyére mehetne-e egy teljes értékű ubuntu is? Stb..
Ezek nagyon érdekelnének úgy, hogy linuxos tapasztalatom az nincs, de nagyon nagy belső késztetést érzek, hogy megismerkedjek, váltsak ebbe az irányba... -
Almagg
csendes tag
Iguana,
Nekem az 1-es rendszer a gyári 4.1.2 a 2. a CM 10.1 van fent.
Ez hogy lehet, hogy a gyári JB 4.1.2-ben és KEXEK CM 10.1 alatt is csak 840MB memóriát tud használni a készülék?
A CM10.1 alapból gyorsabban meríti az aksit, feltettem a RAZR_JBX-Kernel_0.5x_Hybrid.zip is, de azzal sem sokkal jobb a helyzet, pedig alig használja a procit (látszik a Trickster-ben).
Miért nem egyformán írják ki a töltöttség állapotát?Lehet több mint 2 rendszert telepíteni a készülékre? Ha igen, hogyan?
Nem tudom kiválasztani 3. rendszert. Ha kiválasztom a Settings-et, ott a System_3-at, akkor a Partition setup-ban olyanok látszanak, hogy system.img, data.img és cache.img. -
Haugland
aktív tag
Sziasztok,
7végén feltettem a CM10.1 RC5-öt, majd utána Iguana által javasolt JBX kernelt is.
Az RC5-el kapcsolatban ha őszinte akarok lenni, én semmi változást nem vettem észre (nem tudom miben különbözik az RC4-től).Iguana,
Feltelepítettem a Trickster MOD -ot is amit írtál és reggel beállítottam azt (remélem azt) amit javasoltál.
Nem tudod véletlenül., hogy ehhez a programhoz nincs véletlenül egy hülye biztos leírás, hogy mi-mit jelent, mi-mit fog eredményezni?
Te "csak" ezt a beállítást módosítottad? -
Haugland
aktív tag
Igen, CM10.1 RC4-et használok és BMM van a telón, úgyhogy bepróbálkozom ezzel a frissítéssel.
Aztán ha majd nagy spíííler leszek, akkor utánaolvasok vagy megkérdezlek Téged/Titeket, hogy miért van az, hogy a telefonom, újrainduláskor a "Customer ID error, Contact dealer" üzenetet adja, valamint, hogy nem indul el rajta egyik oprendszer sem, csak ha manuálisan kiválasztom BMM-ben az első partícióra rakott CM10.1-et.
-
Haugland
aktív tag
Szeretem, hogy vannak ilyen fórumok!
Csak olvasok, olvasgatok és közben rájövök, hogy milyen keveset is tudok a telefonomról, meg a linuxról meg arról, hogy van olyan, hogy kernel
Persze beszélni beszélek róla, de ha el kellene mondanom, hogy mi is az a kernel....akkor beégnék mint a szélA kernel telepítése egyébként ugyanúgy megy, mint az oprendszer telepítése?
Simán telepítem a ZIP fájlból és kész is? -
LM02
tag
Full wipe (FR nélkül megoldotta)
Köszi!
Én még nem rakom fel elsődlegesnek, majd akkor, ha már stabil verzió lesz. Tetszik, hogy gyorsabb mint a gyári, keveset eszik (még a te új infódat a spéci kernelről nem próbáltam). Csak az ilyen apróságok bosszantóak még.
+ Nincs még újra indításkor PIN-kód kérés. Nekem hiányzik a gyári exchange-corporate levelező (4.8), meg a smart action ( a LLama-t még nem sikerül beidomítanom az elmúlt 3 napban). A CM levelezője nekem olyan csupasz, meg néhány funkció nincs meg a beállításokban benne.
Tényleg! Azt nem lehet valahonnan megszerezni? E-mail 4.8 -
Donzoo
csendes tag
Sziasztok!
köszi a válaszokat ezeket terveztem én is a linkek nagyot segítenek
iguana :
Igen pont 3 hónapja
,elvileg tesztelték a mic t de cserélték is biztos ami biztos.Egyenlőre ennyit tudok.GSM LINE egy csodacsapat szánalom amit művelnek.Nulla info,telon nem lehet elérni őket.
Phoenixy :
Köszi a 5leteket megnézem
Reménykedem benne hogy egy full telepitett JB segít .most perpill igyekszem visszaszerezni a telot a szerviztől tegnap azt mondták 3 nap mulva mehetek érte és hogy eddig nem tudták megoldani a hibát de nagyon lelkes a csapat lehet hogy mégis jó lesz.
Na itt mondtam hogy szerezze vissza de gyorsba és elhozom.
Ha nálam a telo és kipróbáltam ezek jelentkezem
UP a gyors segítőkészségeteknek és szép napot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Crucial 240GB SSD eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged