- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyito88
aktív tag
GGMPC nem 5 cm voltam a routertöl. Hanem 2 szintel lejebb, panelba... És nem is ipari routerem van csak átlagos egy antennás tp-link. Más küszködik a wifivel ahogy láttam, nekem bajom nincs vele, csatornákat se kell állítanom... És persze mások is úgy vannak vele mint én, valószínű, hogy széria eltérés a hiba oka.
-
bigdee888
tag
De én bátor vagyok!
Vagyis inkább azt mondanám, hogy hihetetlenül irritáló hangot ad ki a hátlap.
(és így zárójelesen megjegyzem: egy unibody házas telefontól ez nem vártam...)@nagyito88 - Köszi! Te vagy az én emberem!
Volt egy olyan érzésem, hogy ragasztva van, és szerintem az engedte el, szépen fokozatosan. Ha szétszedem, akkor vajon vissza lehet tenni úgy, hogy ne maradjon nyoma (ragasztócsere, visszapattintás), vagy az már sosem lesz ugyanolyan?
-
Lacopapi
addikt
....ha mindazok a problémák,melyeket leírtál nálam több mint egy év után sem jelentkeztek,akkor rossz a készülékem? Nem kellene általánosítani,úgy gondolom.
A mindössze 4000 feletti komment sem azt jelzi,hogy egy trágyadomb a telefon
Ettől függetlenül szomorú,hogy így jártál vele....És természetesen sok sikert az egyéb típusokhoz.
-
Skynet258
veterán
"Tul nagyra sikeredett es ezt nem gondolta at a melyentisztelt Motorola,"
Most volt nálam egy Note II teszten... na az NAGY. Mellette a RAZR egy apróság.
-
LM02
tag
Nekem a Maxx-om már november vége óta szervizben van a foltos kijelző miatt ( amit csak én, meg mindenki más látott csak éppen a forgalmazó nem...). A lényeg, hogy azóta állítólag Németországban van javításon.
Tudom, hogy nem fogyasztóvédelmi fórum, de egy kérdésem lenne, hogy mi a véleményetek: a telefon kijelzője szerintetek is fődarabja a készüléknek?
Ugyanis, ha igen, akkor mint cserélt fődarabra az eredetileg biztosított jótállás jár továbbra is attól a naptól, amikor visszakapod, + a nem használt időszakkal hosszabbodik a garancia a telefonra.
Persze, ez a nem vigasz arra, hogy tényleg, miért is foltos a kijelző...
-
Én ma küldtem el gariztatni az expansyshoz. Nemsokára úton lesz a hearthrow felé.
Engem nem zavar a foltosodás, már hozzászoktam.
Egyébként ha érdekel titeket, hogy mi fontos egy okos telefonban, akkor váltsatok vissza egy kis időre, valami rosszabbra. Én symbianra, és rájöttem -
zsolti111883
tag
Megnéztem hogy mutat az Otterbox a RAZR-on és nekem ez már nem tettszik. Elveszti az eredeti formályából fakadó varázsát. Amikor néztem magamnak telefont, akkor pont azt néztem, hogy a SGS2-t már kevesebb pénzért is meg tudtam volna szerezni, és azért döntöttem a Moto mellett mert ez sokkal szebb volt.
A fóliával kapcsolatban meg annyit, hogy úgy könnyű, ha már van tapasztalatod a felrakásban
én próbáltam már felrakni és bubis lett... nem volt türelmem újat próbálni, úgyhogy én úgy vagyok vele, hogy ahol megveszem ott rakják nekem fel és inkább drágábbat veszek (ha ott nem akarják feltenni, akkor máshova megyek). A te oldalad is jó, mert egy évre lebontva kevés a fóliából fakadó költséged.
-
Nekem a wifi jó, ha csatlakozott.
Egyébként szerintem, mikor megkérdezetem a javítási időt erre a problémára, akkor azt úgy fogták föl, hogy én már javíttatni akarom, és kaptam valami dhl-es izét, amiről fogalmam sincs, hogy mi, csak azt tudom, hogy rendelés feladás, és ingyenes szállítás. Holnap írok nekik. -
Az, hogy a szervíz nem tudta javítani a jacket, mert alaplappal egybeépített, tehát alaplaphiba.
Ja és a nokia magyar face oldala szerint más is járt már így. Hogy a gyári nokia headset tönkre tette a jacket.
Ja és senki se érti, hogy hogyan megy tönkre. Ja és írok a nokiának, hogy hogy lett alaplap hibás a telóm, ha külső sérülés nem látszik. (ezt egy szervizes ismerős ajánlotta) -
kacsyx
aktív tag
Nem gondolnám, hogy az én hibám volt és ezért szégyellnem kellene magam. ~4 év használat alatt bárkivel megtörténhet, de elhiszem, hogy másnak mai napig kifogástalan állapotú telefonjai vannak. Nem vagyunk egyformák, nem egyeznek meg a használati szokásaink, mindennapjaink.
-
Optika01
tag
Helló.
Ez nagyon jó hír. Root az nem gond, az ment már, de a "rádió beállítás" hogyan működik? Nem igazán vagyok guru, alap dolgokat megcsinálok, illetve, ha kapok hozzá instruciókat, akkor az alapján sok mindenre képes vagyok, de egyedül nem megy, és ráadásul Kecskemét a városom. Ebben tudsz segíteni? Vagy valaki? Mivel nem akarok off lenni, ha gondolod jöhet privátban is válasz.
Előre is köszönöm a segítséget.
üdv: -
Laca0
addikt
Nem tudom, hogy mit izgatjátok magatokat ezzel!
Nekem 3 hónapja van meg. Ha nem beszéltek itt ezekről a foltokról, fel sem tűnik, hogy vannak! Csak nagyon sötét szobában, közepes fényerőnél, fekete háttérrel látok 2-3 nagyobb (3-4mm-es) foltot és néhány apró pöttyöt!
Hihetetlen számomra, hogy ez tényleg korlátoz valakit a készülék használatában. -
kojo02
tag
Jó lenne ha olvasnál irodalmat vagy használnád a Googlét mielőtt véleményt nyilvánítasz.
Tudom akkor jó pár oldal át kéne olvasni...http://gamepod.hu/tema/re_motorola_razr_xt910_mint_a_borotva/hsz_2686-2686.html és érdemes a 2688.-ig olvasnod.
Nem sok.
De utánajárás nélkül ne... -
Gabó75
senior tag
Álljál le légyszíves ezzel a stílussal.
Én sem értem, miért nem tesznek fm rádiót a telókba. Nem sok plusz költséget jelentene. Nekem Atrix 2-n van, de ahogy nézem azóta egy Moto-ban sincs a Maxx-ot kivéve. Szeretem a Motorolát, de ez nagyon gáz. Évi tízezreket kifizetni online rádióra nem fér bele.
-
Fisha
őstag
Szia!
USB mass storage módban csak az sd kártyát látja a telefon memóriát nem. Ha valaki tud megoldást, annak nagyon örülnék. Mivel rég volt az eredeti kérdés, ezért ha nem haragszotok beteszem ide újra:
Sziasztok!
Szeretnék letölteni file-okat a telóról. Minden driver fenn van, motocast is a gépemen. Az usb kapcsolódás "as media device". Oprendszer XP SP3. Mikor bedugom, feljön a szokásos wines ablak két opcióval:
- transfer files using windows media player
- take no action
Az elsőt választva semmi értelmeset sem tudok csinálni a media playerben. Viszont nem jelenik meg drive-ként se a teló, így nem tudom hogyan tudnám leszedni róla a képeket/videókat. A neten fellelt leírások alapján pedig a fenti beállításoknál meg kéne, hogy jelenjen drive-ként. Mit lehet ilyenkor tenni? Esetleg van valami alternatív csatlakozási mód is? (SD-m nincs jelenleg)Előre is köszi!
Fisha -
nagyito88
aktív tag
Közlöm, hogy nekem is sikerült a leválasztás, és előbb mint a kollégának, mivel én adtam neki tanácsot, hogy kezdjen neki. És müködött. Teljes mértékben igazad van, de vannak kiskapuk. Bevállalom de lehet tönkremegy, ha megérti a tulaj, és felfogja akkor ennyi, ha nem akkor meg komplettpanel csere. Most öszintén, betört Üveggel úgyse használja sokáig, vagy eladja aprópénzért, mert drága a komplett panel, vagy rááldoz egy GG-re, és hátha sikeres a szátvűlasztás. Amugy megsugom, ezek a penelek nem is olyan sérülékenyek, mint aminek látszanak...
-
hito
nagyúr
Varázslatot
Azt látni amire minden szervizes és szakember azt mondja, hogy lehetetlen és hogy ember nincs aki szétszedje. Jelentem ezennel hivatalosan is UFO-nauta lettem.
Egy törött GG-os Razr AMOLED panelt robbantottam szét. A két felület kétoldalú ragasztóval van telibe ragasztva, tehát nem csak a szélek, hanem az egész felület. A GG 0.8mm, az AMOLED 1.2mm. Gondolom mondanom se kell, hogy milyen sebességgel és körültekintéssel kell végezni a melót. Idegrendszer is kell hozzá rendesen. Egyébként nagyjából 4-5óra alatt megvan, de a sok pihenés és megálló miatt 2 délutánra nyúlt.
Az érintőfelület egyébként az AMOLED-en van, a GG nem érzékel, az csak szimplán egy üveg 4db kapacitív gombbal.
-
Az enyém is vagy megérkezik vagy ma, holnap, vagy a jövő héten. Csúszott a feldolgozás valami másik telefon miatt, mert sok előrendelés volt, és most érkezett meg, és aki előbb rendelt, azt előbb dolgozzák föl.
Ja és a csúszás alatt leesett a maxx ára, és mivel még nem adták föl a simát, azt töröltem, és rendeltem egy maxxot, emiatt is csúszik.Ezt nézzétek meg.
Ja valaki szokta nézni TheRazrGuy videóit? Elég jók.Na mi van Rusi kezeiben?
Az is egy érdekes kis dolog, csak nekem hiányzik a tv kimenet, ha az lene rajta, akkor lenne már egy, vagy egy HD. -
caverinha
aktív tag
Tökéletes mobil nincs! Bár nekem a RAZR közel áll a tökéleteshez.
Én nem tapasztaltam sem wifi problémákat,sd-vel sincs gondom,nincs kijelző folyás vagy mi az,amit páran emlegetnek,megbolondulás szintén nincs, a kijelzőcserés horror árról meg annyit,h vigyázni kell a telóra! (vagy aki nem képes eme "rettentően nehéz" feladatra,annak nem biztos,h egy 100+-os árfekvésű készüléket kell magával vinnie a mindennapokra, én pl egyetlen telefonomnak sem pókhálósítottam a kijelzőjét.
Szerintem teljesen jó telefon a RAZR(bár én Maxxot,használok,de elvileg csak akku-ban van különbség)! Egyetlen negatívumot tudok felhozni ellene,az pedig a frissítése,de még várnék azzal,hiszen hátha megkapjuk mi is majd a jelly-t. -
kacsyx
aktív tag
Ma este 7 fele eltűnt az árlistájukból a Motok nagy része, rögtön gondoltam, hogy vagy elírták vagy el is fogyott. Aztán fél órája újra megnéztem és már ott volt ugyanúgy gyártóival 82-ért. Meg is rendeltem, holnap nyitva vannak, visszahívnak visszaigazolás miatt és akkor kiderül tényleg gyártói gari van-e rá.
Remélem és akkor jól jártam. -
Gabó75
senior tag
Ezért vettem Atrix 2-t. Ugyanaz a hardver, mint a Razr, de nem amoled és nem pentile matrix. Ugyanakkora kijelzővel kisebb, jobb a fogása, van fm-rádió stb. Én is nagyon megszerettem a Motorolát, pedig a frissítéseket nem nagyon tolják ők sem. Az Atrix 2-re nem lesz hivatalos JB, pedig a vas lazán viszi. Még szerencse, hogy megtaláltam ezt a romot. [link]
Nagyon gyors, kevés ramot használ, 400 MB alá nem megy a rendelkezésre álló! -
iguana
őstag
nem beégés, folt. szabálytalan paca szerű és nekem kimegy a fekete keretig is. (alul a 4 gombnál is látszik, ott már nincs is kijelző terület) mintha belülről lenne ujjlenyomat foltos. konstansan ott van, kikapcsolt állapotban is látszik.
a fekete folt az samoled sajátosság, az sötétben fekete megjelenítéskor látszódik. ha ki van kapcsolva nem látszódik. nekem más a bajom. nekem koszos foltszerű, mintha beszivárgott volna valami. mindig látszódik kikapcsolt állapotban is függetlenül a kijelző aktivitásától.
-
caverinha
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E-roller topik
- Facebook és Messenger
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest