-
PROHARDVER!
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kacsanova
csendes tag
A kijelző szélére körben begyűlő port mivel-hogyan takarítjátok? Azt hittem, ha fent lesz a fólia már nem fogja úgy összeszedni a port, de mégis
Az egyetlen dolog, ami idegesít a telefonban, amúgy imádom
-
gerelszl
csendes tag
Sziasztok!
Erősen gondolkozom egy ilyen telefon vásárlásán. Valaki tudna esetleg segíteni, hogy hol tudnám bekapcsolt állapotban megnézni a telefont? Esetleg valaki budapesti és van ilyen készüléke és venné rá a fáradságot hogy 5 perc erejéig találkozna, hogy megleshessem. nem akarom vakon megvenni és kíváncsi vagyok például, hogy mekkora részt vesz el a kijelzőből a gombsor. Milyen élőben. Gyorsaság. Személyes tapasztalat stb.
Köszönöm a választ!
-
Fulmi
senior tag
válasz
pete_21 #6390 üzenetére
Koszi, most mar belevágok, es rendeltem az ujmobilok.hu-bol egy Dual Sim 16 GB-t (62750 Ft). Majd irok velemenyt, hogy mi a tapasztalat a bolttal.
-
caverinha
aktív tag
Sziasztok!
Leírás alapján próbálkoztam a morelocale felrakásával, amikor windows-on futtatom a Morlocale enable parancsot,akkor lefut rendesen a képnek megfelelően,de utána még benyögi,h device not found és így nem is sikerült felrakni. Erre vmi ötlet? Hogy miért lehet? (debug engedélyezése után rögtön felrakta gépre a megfelelő drivereket hozzá)
-
pete_21
addikt
válasz
cimbi186 #6299 üzenetére
Azért is írtam, hogy végső megoldásnak esetleg. De látom közben megoldódott.
(#6302) Fulmi: A Moto G jobb hardverben. Persze a maga idejében az S Plus is jó volt (bár nem tudom mikor használtad). A Kitkat-et nagyon jól sikerült optimalizálni, az 512 MB ramos telókra is nagyon figyeltek. A Moto G-n az 1 GB-tal meg főleg jól megy. Tényleg nem lesz ezzel gondod, nagyon jól optimalizálták, és ezen a telón gyári vanilla Android megy, mindenféle gyártói sallang nélkül, így kevesebb erőforrást zabál.
(#6325) mindthecrap: Köszi az infot, akkor ez nem csak éjszaka fordul elő, hanem bármikor. Egyébként ez a Nexus 5-kel is előfordul? Szóval inkább AOSP-hiba, mint Moto G-s szoftverhiba?
-
Nova96
őstag
Elkezdte dobálni a simet a teló 2 napja, tegnap már nagyon gyakran elő jött. Ma már azt jelzi nincs benne
Megnéztem benne van megmozgattam semmi. Teló vagy sim halt le? -
Celtis
veterán
válasz
cimbi186 #6375 üzenetére
Ez nem teljesen így van, mert a jelenlegi appnál (escalating ring) beálíltható a kezdő és a max hangerő is a telefon beállítástól függetlenül is.
Mindössze annyi a baja, hogy a csengetés első 1-2 másodperce a telefonon beállított hangerővel történik. Valószínűleg ennyi idő kell az appnak, hogy aktiválja magát. Tehát ordít egyet, után elkezd halkan csörögni, majd hangosodni.
Persze ha alacsonyra állítom a hangerőt, akkor jó, de nagyon gyakran akaratlanul elállítódik. Tulajdonképpen legjobb lenne letiltani a hangerő állító gombot.(Pl. ha screenshotot akarok csinálni, de 5 ből 1-szer sikerül. Tudom én vagyok a béna, nem a telefon) -
jeanvaljean
tag
Havonta kétszer járok Angliába, bárkinek szívesen hozok Moto G-t a Phones4U-ból, 160 fontba kerül. Részletekért írjatok priviben.
-
jeanvaljean
tag
Dual sim verzióról tudna valaki tapasztalatot írni?
Elsősorban az akksi érdekelne. Az elsődleges kártyám a magyar, a másodlagos külföldi, melyet azonban csak sms-re és alkalmanként hívásra használnék, tehát internetezésre nem.
A telefonon egyébként sem játszom, kevés beszélgetés, több sms, alkalmanként wifi, gmail-szinkronizálás - ez az állandó fogyasztásom.
Ilyen használat mellett mennyi ideig bírja hozzávetőlegesen a kétkártyás változat?
Köszönöm!
-
cimbi186
aktív tag
Mindegyiknek az a trükkje,hogy le kell venni a hangerőt az 1-es szintre a telefon menüjében.Ezek a progik csak a te beállításod után kezdenek el vezérelni.Ha 4-re állítod akkor onnan kezd el emelkedni
Nem android egyedi
(ha többre vagy kíváncsi ezzel kapcsolatban olvasd vissza a hozzászólásaimat egy pár nappal és a válaszokat is.Van megoldás.) -
Baloo27
aktív tag
Nem egy telefont vettem már Partneronál. Garanciális probléma egyiknél sem volt.Ugyanúgy hivatalos szervizekben szervizelteti a készülékeket. Igen, nem ad számlát, csak adásvételit, de ha kicsit is belegondoltok a gsmline, vipphone, xxlgsm ugyanezt csinálja, csak "szebb" üzletekben. Sőt, továbbmegyek: Gsmline nullás számlája (áfatartalom nélküli) mivel jobb, mint egy adásvételi? Még egyenértékűnek sem mondanám.Nemhiába csináltak saját szervizt a boltjuk mellett az István utcában.Minden gsm boltban vannak fekete úton értékesített mobilok, de ez nem azt jelenti, hogy egy expansysos mobil garanciája jobb lenne, vagy többet érne.
-
Celtis
veterán
válasz
cimbi186 #6361 üzenetére
Szerintem ezt már próbáltam, de nem ment KitKattal. Megnézem még egyszer.
Van egy másik (Escalating ring), de az meg az első másodpercekben teljes hangerővel csörög, utána kezdi az emelkedést. Szörnyű.
Nem értem miért nem tud ilyet az Android alapból. Szerintem már az 5110.es Nokia is tudta. -
madgie
titán
válasz
vagyokakimu #6363 üzenetére
Elhiszem, amit írsz, de én sem mutatkozom be minden vevőnek, nem is tudom, miért lenne ez elvárás.
-
Kront
tag
válasz
vagyokakimu #6363 üzenetére
az azért az első percben nyilvánvaló annak, aki beteszi oda a lábát, hogy egy "fantomcég", kamu adásvételikkel forgalmazott készülékekkel. viszont olcsó (vélhetően az elcsaklizott áfa miatt) és általában mindig van készleten a készülékből. aki nem aggódik a garancia miatt, annak azért megérheti. olyat még senki nem mondott róluk, hogy hibás/használt/letiltott stb. készüléket adtak volna a helyett, amit kért. szóval, a "maguk kategóriájában" azért korrektek.
-
vagyokakimu
újonc
válasz
HUNgaroczel #6293 üzenetére
najajj
-
vagyokakimu
újonc
válasz
architect26 #6357 üzenetére
Partnerot nem ajánlom senkinek! Számla nélküli mobilok, megbízhatatlan szerviz, egy kolléga sem mutatkozik be soha, bedőlt bt és kft ezen a néven, aki használ optent vagy ilyeneket, nézzen utána egy kicsit, használja a szóköz, és kötőjeles elnevezéseket. Millió bedőlt cég a tulajok körül. A jelenlegi név csak a keresők miatt él, a kft aki kiszolgál Amerikai tulajdonú.Jelenleg Mobil Exchange Kft. néven futnak.
-
Kront
tag
az atFoliX fóliával azért leírnám a tapasztalatom, bár lehet, hogy egyedi eset. egy éven át volt fenn a telefonomon, nagyon jó minőség, kisebb karcoknak jól ellenáll, könnyű volt feltenni. az egy év alatt viszont annyira megkopott, hogy valamelyik nap úgy döntöttem leszedem és kicserélem, még volt belőle öt darab tartalékban. (razr i)
és ekkor ért a meglepetés. a fólia "beleolvadt" a kijelzőbe. úgy kellett felkapargálni, majd izopropil alkohollal feláztatni a maradékot. és így sem lett tökéletes az eredmény. egyszerűen feloldotta/felpuhította a fólia egy év alatt a gorilla glasst. -
ghiottone
nagyúr
Eleve magyar nyelvel csak a GPE lenne, de azt nagyon nehezen lehet beszerezni.
max. veszel egy használtat a hardveraprón, amelyre ráflashelték a GPE romot vagy valamelyik Multilang csomagot. De viccet félretéve meg lehet csinálni a bootloader nyitást, rootolást rom flashelést pár perc alatt, az összefoglaló is sokat segíthet - teljesen kezdőnek is.
-
vgrg
újonc
válasz
TaylorPro #6355 üzenetére
Hello! A kiszemeltem egy ilyen készülék, de van 2 gondom.
1. Nem tudom, honnan rendeljem meg, többen expansyst illetve partnerot ajánlották. Melyik cég megbízható?
Van ahol esetleg gyári garanciát adnak?
2. Teljesen laikus vagyok, nem tudom mi az a rootolás, ROM, meg ilyesmik. Mennyire bonyolult megoldani, hogy magyar menüje legyen a telefonnak? Nem árulnak esetleg valahol eleve magyar menüvel? -
Upo
addikt
válasz
ghiottone #6352 üzenetére
Más az anyaga mint a miénk. Unokatesóm eladta az 1 simest, vett helyette dualost. Neki is festett M logós lett, azt mondta hogy valami gumírozott az anyaga és neki nem tetszik, a másik jobb volt. Azt mondta olyan mint ami le szokott hámlani pár hónap alatt, marad alatta a fényes folt, az meg gusztustalan. Azt hiszem végül elcserélték az előző teló új tulajával a hátlapot.
-
Celtis
veterán
Sziasztok,
Van valami egyszerű, jól működő megoldás emelkedő csengetési hangerőre?
-
TaylorPro
addikt
Üdv!
Tegnap reggel megrendeltem, és ma délután meg is jött az Expansystól a 16GB-os kicsike. Kellemes csalódás, mert jobb mint amire számítottam!
Rendeltem hozzá egy kék hátlapot is, de lehet eladom bontatlanul mert a fekete hátlap jobb mint amire számítottam!
Akit érdekel írjon privit, de még nem döntöttem el mi legyen vele. A fekete Grip Shell lesz a következő vétel, a fólia még érkezőben.
-
dsr
senior tag
válasz
mindthecrap #6349 üzenetére
Nálam sajna a hátlap elkezdett kicsit megkopni a motorola logó körül, ezért gondolkozok is egy fehér hátlap vételén.
-
mindthecrap
aktív tag
nálam jól bírja a GG3 és a hátlap is lekopogom, pedig egy elég koszos üzemben dolgozom + használtan vettem kb 1 hónaposan. de egy mikroszálas áttörlés után még simán el lehetne adni újként.
-
Viper26
nagyúr
Valaki link-elte ide régebben az új boot animációt, de nem találom, esetleg nem mentette le akkor valaki?
-
Lovi24
senior tag
válasz
zsirfecske #6343 üzenetére
Ilyen szerintem mindegyik telón van. Én forgattam az enyémet kb negyed óráig mire találtam rajta
Aztán raktam rá fóliát... Igaz nem vagyok elszállva az xtreme guard-tól,de annyira nem rossz. Vettem full body-t is,amit szerintem soha nem fogok felrakni a telóra.
-
zsirfecske
addikt
használat, sokszor leírtuk már, mindenki máshogy bánik a telefonjával, ti ezek szerint normálisan
ez amúgy a gg3 a moto g-n 3 hónap fólia mentes használat után, és nem is látszik rajta csak az ami épp fény felé van.
-
dsr
senior tag
válasz
zsirfecske #6337 üzenetére
Ez érdekes , mivel hoztad össze ?
Nekem a Defy + , Atrix 2 , Moto G is karcmentes , a defy + 2.5 éve van meg , az Atrix 2 egy évig volt , a Moto G meg lassan 5 hónapja meg van és makulátlan , pedig se fólia , se tok. -
Fulmi
senior tag
válasz
zsirfecske #6337 üzenetére
huu, ez hogy lett ilyen?
nekem valahogy par kis karcon kivul egesz jol birjak a telefonok, de ezek utan lehet, hogy en is rendelek majd ra.
megtalaltam a masik linket is a Moto G karcokrol, eleg gyorsan gyujti a karcokat...
-
Joke21
aktív tag
Sziasztok.
Tud valaki elfogadható áron normális minőségű flip shellt? Mert amit sikerült berendelnem, nagyon gagyi minőségű lett, nem is lehet rendesen rácsukni a telefonra.
-
Fulmi
senior tag
válasz
atomanti19 #6329 üzenetére
Laikuskent kerdes, ugy hogy sosem hasznaltam egyik telefonomra se foliat, ahol volt Gorilla Glass: miert kell folia ha van rajta Gorilla Glass?
-
zsirfecske
addikt
válasz
linkeltek azért noname fóliák, én atfolix-re szavaznék.
-
Baloo27
aktív tag
válasz
Én ilyet használok, teljesen jól illeszkedik:[link]
-
fatorzs
tag
válasz
Szerintem vedd meg nyugodtan.
-
TaylorPro
addikt
válasz
-
atomanti19
aktív tag
Sziasztok!
Moto G XT1032 re kellene fólia, Ebay-es előnyben. Jó minőségű legyen, ne tapadjon és a lehető legjobban illeszkedjen. Kinek mivel van tapasztalata? Előre is nagyon köszi a segítséget!
fatorzs: Akkor ez a hátlap rendben van ugye? Mert nekem is tetszik, rendelhetem? Úgy látom neked bevált
Üdv!
-
cimbi186
aktív tag
Huh!
Sikerült! És láss csodát,úgy müxik ahogy én szeretném
(ha valakinek ilyen igényei vannak,akkor Moto G-n ne is kísérletezzen mással,play-es app egysem jó)
(ez a Gravity box egy csuda jó kis cucc,megérte agyúval verébre lőni)
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
caverinha
aktív tag
válasz
mindthecrap #6325 üzenetére
Április 1. alkalmából találta ki a jetis boot animációt a Moto.
-
zs.olti
csendes tag
Bocs, ha már felmerült a kérdés korábban:
Volt már problémája valakinek Telenoros sim kártya esetén, hogy nem tudott hanghívást kezdeményezni és fogadni 3G alatt?
Olvastam, hogy ez az újabb telefonok esetében, tipikus telenoros jelenség.
-
mindthecrap
aktív tag
válasz
pete_21 #6295 üzenetére
napközben volt, jöttem fel a lifttel és valami nagyon hülye hangot adott ki a teló a zsebemben. aztán itthon elővettem és ki volt kapcsolva. ami még érdekes, hogy bekapcsolásnál nem a földgolyós animációt adta le hanem valami hosszabb jetiset
aztán PIN és 1%-ot írt töltöttségre (egyből töltőre raktam és kellett is tölteni vagy 2,5 órát).
-
fatorzs
tag
Franc tudja
Akár még eredeti is lehet.
Mindenesetre nem a motorola lenne az első cég, aki a különböző színű hátlapokat más-más anyagból csinálja.
Amúgy meg pont a keményebb anyag miatt nem látszik meg rajta az ujjlenyomat, izzadtság, mint a feketén.
Ja és így fekete-fehérben szerintem mocsok jól néz ki a telefon! "stormtrooper edition"
Az még kérdés, hogy idővel nem fog-e elszíneződni, megkopni... meglátjuk. -
fatorzs
tag
válasz
kelly416 #5933 üzenetére
Megjött a hátlap.
Konkrétan ezt rendeltem, sima fehéret.
Hááát... más anyagból van, mint a gyári fekete, kicsit kopogósabb, nem olyan "selymes". Kinézetre viszont 100%, sőt, még jobban is passzol, mint az eredeti (kevésbé "lötyögnek" a gombok).
Tökéletes szürke motorola logó van rajta.
Megtartom -
madgie
titán
válasz
cimbi186 #6310 üzenetére
Mondom, a gravitybox media tweaks részében ott van, kiszeded a pipát a "link ringtone¬ifications volume" mellől, reboot és egyből külön állíthatod őket.
Nem egy kétgombos megoldás, meg eleve root kell hozzá, de szvsz abszolút megéri a gravityboxot feltenni, millió dologra jó.
Szerk: itt egy képernyőmentés, az enyém most így néz ki (Moto X-en):
-
cimbi186
aktív tag
Köszi!
Sajnos ugyanaz a jelenség mint a többi ilyen proginál.Hiába állítom a csúszkákat a task managerben nem tudod felülírni.Gyakorlatilag teljesen mindegy melyik csúszkát mozgatom -értesítések -csengés -system a telefon menüjében ugyanazt azt eredményt éred el.Egy kalap alá veszi.
Nem lehet azt valahogy megmókolni,hogy a rendszer ne közös hangcsatornát használjon a két hangfájlhoz?Mert szerintem ez történi(mint ahogy a szoftveres topikban gondolják)
Lovi24 Te nagyon kedves hozzáértő fórumtárs vagyNincs valami ötleted?
-
ghiottone
nagyúr
válasz
atomanti19 #6305 üzenetére
aha
-
atomanti19
aktív tag
Jézus.... 3 perce jött meg a teló de már imádom!!! Isteni a motorola! Defy ről meg a 2.3.6 Androidról fura ez a KitKat. De a teló gyönyörű. A kapacitív gombok már! hiányoznak
176.44.1.en.DE erre a verzióra update-elt, ez most akor német rom?
-
FeRkE
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows 11
- Bundle topik
- Automata kávégépek
- Autós kamerák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 256GB / Midnight szín / Garancia!
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest