-
PROHARDVER!
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kacsanova
csendes tag
válasz
Kacsanova #15571 üzenetére
Nos rájöttem, hogy elég béna vagyok én ehhez a dologhoz, meg időm sincs rá, mert 2 nap múlva költözöm, ezért megkérdezném, hogy Debrecenben, keddi nap folyamán vállalja-e valaki a GPe Rom felrakását. A telefont itthon hagynám családtagnak, de kellene bele a magyar nyelv, én meg félek, hogy téglát csinálok belőle.
-
Skillet
addikt
válasz
Kacsanova #9117 üzenetére
nem tűnik rossznak.
nekem ez tetszett meg.
amúgy biztos ezekből is sok a kamu. láttam htc kinézetű töltőt. ugyanúgy nézett ki, mint a gyári. épp csak a HTC felirat hiányzott róla. szóval passz.
elméletileg ilyen töltőfejet adnak némelyik csomagban a moto g mellé, mint amit linkeltél? -
Thoty
senior tag
válasz
Kacsanova #6405 üzenetére
Ok, de nekem eddig egy androidos mobillal sem volt ilyen, pedig volt egy pár. Legutolsó kínai mobilomból átraktam a kártyát és azóta van ez a probléma. Ráadásul nincsenek olyan időszakok, amikor nem jelentkezik a probléma, mindig az van, hogy mikor a telefon jelez, hogy új email jött, a postafiókomban már 5-10 perce ott csücsül az üzenet...
-
Kacsanova
csendes tag
válasz
Kacsanova #3785 üzenetére
Végre megjönnek az mms-ek. Nem tudom mi történt, átállítottam az alapértelmezett csevegő programot a Messengerről a Hangouts-ra és bekapcsolt mobilnet mellett megjöttek az mms-ek. Ezután visszaállítottam a Messengerre, most már ott is megjönnek. De csak aktív mobilnet mellett, azt még nem sikerült elérni, hogy ne kelljen hozzá net, pedig a régi telefonomon működött anélkül is.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hálózati / IP kamera
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Spórolós topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro 256GB gyári független 2025.03.20.Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 100% hibátlan 2025.09.30. Apple jótállás
- Gyűjtői állapotú Samsung Galaxy S10e 6/128GB kék
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest