- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lovi24
senior tag
válasz
kakukkmarci #5296 üzenetére
Es Task manageren belül a Power optimizerben is tudod szabályozni az összes hangerőszintet.
Erről az újrahívásos dologról meg még nem is hallottam! -
válasz
"az indított hívást ha nem fogadják, vagy elutasítják, akkor tízszer ismétli a tárcsázást."
Szerethetnek az ismerőseid ezért
Gondolod ha elsőre nem tudta felvenni, akkor nem fog visszahívni mihelyst alkalmas lesz neki?
Kiírja a számod elsőre is a telefonja -
R19
senior tag
válasz
Hangerő szintek állítására is jó megoldás a Quick Settings.
-
kakukkmarci
senior tag
Olyat nem találok (Defy-ben volt), hogy az indított hívást ha nem fogadják, vagy elutasítják, akkor tízszer ismétli a tárcsázást.
Hasznos funkció volt, szeretném ezen is használni. Benne van, csak nem találom, vagy nincs ?
Másik kicsit off: A Power Toggles tud olyat, hogy az összes hangerő szintet felhozza, és azokat külön tudjam állítani ? Ez is nagyon hiányzik. -
a000
őstag
Sziasztok!
Mától én is a moto g használók táborát erősítem egy 16gb-os német MM-os modellel.
-
bl4ze
veterán
Moto G-t keresek jó áron - 8gb, 16gb - használt is lehet, de új is
-
dusanek
csendes tag
hogy lenetne a defy+ óra alkalmazást áttenni a G-re? Az erõsödõ hangerõ, illetve a timer egyedi hang beállítása, nagyon hiányzik a G-bõl nekem… hm…most megnéztem, félig meddig magyar csak.…fel sem tünt eddig.…
-
rasky
senior tag
válasz
Viper26 #5283 üzenetére
Power Toggles és igen csak fehér szín van. Néhány közvetlen kapcsoláshoz root szükséges.
-
Viper26
nagyúr
Miért nem lehet közvetlenül wifit, és mobilnetet, vagy akár GPS-t kapcsolni?
Nem ez lenne a lényege a gyorskapcsolóknak?A led-ből más szint is elő lehet varázsolni fehéren kívül?Vagy nem RGB?
-
Anti425
tag
No " Kedves" Acura!!!!
Először is tanulj meg írni,kiváló nyelvtanárokat lehet találni a neten!
""olvassad el mit irok mielőtt fröcsögsz""
Másodszor! Úgylátom komoly értelmezési gondjaid is vannak!
De az illem se az erősséged........
Ha értelmezted volna amit irtam,pont azt irtam amit te,igaz nem 100 km-el voltam arrébb,csak 90-el.........
Ja és nem Bécsben voltam,ez is igaz!
""gyors a GPS, de vigyázz..ha nincs internetkapcsolatod akkor lehet hogy 10 percig sem talál jelet---"""
Hát jelentem olyan még nem volt hogy 30-40 mp-en túl találta volna meg a pontos poziciót.......
És tisztában vagyok vele hogy adattal ez gyorsabb,meg olyan helyen ahol már jártál,de hangsúlyozom,itt vadidegen helyekről beszélek,ahol még a G sosem járt
És semmilyen adatmentés nincs beállitva,csak simán fel lett telepitve,és kész!
De a lényege az volt hogy adat forgalom nélkül,egy tök idegen helyen 90km-el arrébb kb 30 mp alatt talált jelet,úgy hogy útközben abszolút kikapcs,csak ott be!
-
KMT
addikt
válasz
zsirfecske #5280 üzenetére
Az látom, hogy nem érted, csak nem értem, miért nem...
Ki mondta, hogy kelj fel éjjel? Ne éjszaka töltsd (csutkára is tölti, meg úgy marad órákon át). Pont ez a lényeg. Pl én ha látom, hogy kb 40% alatt van este, akkor még lefekvés előtt pár órával feltöltöm. De aki sokat tököl ébredés és indulás közt, az ébredés után is tölthet rá.
Teljesen mindegy a kapacitás, ez érvényes minden li-ion akksira. Ha 0,1 V-tal kisebbre töltöd fel, kb 2-szer annyi ciklust bír. De ott a cikk, ne csak a képet nézd.
-
zsirfecske
addikt
nem értem miről beszélsz és mi alapján tanácsolod hogy 80%-nál beavatkozzon bárki (éjjeli töltésnél keljünk fel emiatt, ugyanmár!). ráadásul ez az ábra 1100 mAh akksira van. különben meg ha a moto g kétszer annyi ideig bírja egy töltéssel mint pl egy nexus 5, akkor tőlem akár lehetne is fele annyi ciklus az élettartama mert még úgy is ugyanott lennénk időben...
-
loghn
csendes tag
Ha itthon veszem, hol tudnám garanciáztatni ? Partnero GSM mennyire jó ? Érdemes e ott venni vagy ha már úgyis megyek ki mostanában Angliába akkor vegyem meg ott ? 16Gb-osat preferálnám és abból is ha lehetséges akkor Dual sim-est.
XXL GSM-ben itthon lehet már kapni, de ott pl nem is írnak garanciát rá.
-
-Faceless-
őstag
válasz
mindthecrap #5276 üzenetére
Hát kamerában elég szomorú, hogy a 2 éves samsungok jobban teljesítenek.
Hol vetted?
-
mindthecrap
aktív tag
tegnap én is vettem egy ilyen telót, röviden a reakcióm eddig: azt a k****
nem csodálom hogy nem hozták be hivatalosan az országba, kisöpörné a fél piacot.
-
Nova96
őstag
Miért nem kapom meg a mmst?
Acces point be volt alapból állítva. -
KMT
addikt
válasz
zsirfecske #5267 üzenetére
"We suggest charging each night so you start the day fully charged and ready to go!"
Aha, nagyon jó fejek. Ha lehet hinni a telefon mérésének, akkor a Moto G 4.3 V-ra tölt, nem tudom, más is megfigyelte-e ezt. Az előző telefonom 4.2 V-ig töltött. Így könnyű jó akkuidőt kihozni, de öröm lesz nézni, hogy milyen hamar fognak tönkremenni az akkuk, és mivel nem cserélhetők...
És ehhez még ilyen tanácsot is adnak, elképesztő.
Próbáljátok meg 80%-os töltöttség körül lehúzni a töltőről, ha nem 1 évig akarjátok használni a telót... (Persze, ha előre tudni, hogy sokáig nem lesz töltő a közelben, célszerű 100%-ig).
-
S-eye
senior tag
válasz
zolion01 #5268 üzenetére
Nálam is gyakran van kamera error. Arra gyanakszom, hogy a Power toggles-el akad össze. Néha pl, ha a vakut bekapcsolom a PT-ben, csak akkor kapcsolja ki, ha elindítom a kamerát. Engem a gyors akku merülés még mindig idegesít, holnap lehet resetelem. A kernel fogyaszt túl sokat.
-
acura13
aktív tag
válasz
Maximum1 #5254 üzenetére
nem nem..konkrétan Motoról beszélek, személyes tapasztalat.
Miota kint vagyok ugyanazon az uton probáltam (Bécs oda vissza..500km)
volt hogy Bécsben töröltem a navi programot, ujat raktam fel, és teljesen 0-ról indult a müholdkeresés
Razr(xt910) tökéletes gps....
Nexus 5..voltak kihagyások....de alapjában gyorsan pozicionált..(kivéve elsőre) adat nélkül!!
Moto X..érdekes..első egy XT1058 volt ez a problémás amit irtam..utközben eldobta ajelet, néha 3-4prcekre is..egy hét melo után jönnék haza..nincs gps kapcsolat
Itthon tökéletes.---
Moto G ugyanaz ahelyzet, nem dob jelet el utközben de frissen feltett navival lassan talált müholdatMoto X 1053 jelenleg jo(kopp-kopp) Faster GPS program segit kicsi és a Primon be kell állitani valami GPS adatmentést..NMEA ...utána már tudni fogja kb merre is keresse..
Természetesen ha van data akkor nincs egyikkel sem gond
-
zsirfecske
addikt
na végre egy teljeskörű és hivatalos leírás, innentől aki megkérdi megint annak ezt kell linkelni (vagy 1. hsz).
contaxg:
nem is kell konkrétan 5V, pl a tavalyi razr telók 5.1V töltővel jöttek és érzékenyek is voltak rá, olyan értelemben hogy 5.0V adapterrel töltöttek ugyan gond nélkül de közben az érintőpanel kicsit kevésbé volt reszponzív. a fent említett 5.2xV sem okozhat gondot igazán, szóval kicsit túl van lihegve a dolog már. -
R19
senior tag
Töltő ügyben itt a Motorola oldaláról származó infó.
Én special egy 750 mA-es töltőt használok, tökéletesen jó az is hozzá.
-
contaxg
veterán
válasz
zsirfecske #5261 üzenetére
Szerintem töltő elektronika a telcsiben van, így bármely fix 5V-os cuccról lehet tölteni. Vettem egy 5600mA hordozható USB aksit, azzal egy hét aktív használattal is jó vagyok.
De nem ritkán egyszerűen a számítógép USB-jéről töltöm fel.
-
Viper26
nagyúr
válasz
zsirfecske #5261 üzenetére
Asus egyébként a tabhoz járt, de akkor jó lesz hozzá, és köszi!
-
zsirfecske
addikt
válasz
Viper26 #5255 üzenetére
most dugtam rá 60% feletti akksinál az 1.8 A lg töltőm és a current widget 1000 mA körüli töltést jelez ki. majd megnézem alacsony töltöttségnél is, de 1.2-1.5 ampernél biztos nem tölt többel, hiszen leszabályoz az elektronika mikor kell. tök mindegy milyen usb adaptert dugsz rá, ha nem vmi dzsunka kínai nem lehet gond max lassabban tölt mint lehetne. szép is lenne ha bármi háztartásban fellelhető microusb töltővel baja lehetne, főleg hogy nem adnak hozzá gyárilag és nem is adják meg mivel használd.
amúgy pont ez a lényeg itt, mindenkinek van otthon már microusb töltője nem is egy, akkor csak felesleges környezetszennyezés külön csomagolni még mellé.
-
zolion01
tag
Kezd a kamera probléma elszabadulni. Szinte minden nap jelentkezik a Camera error, csak egy reboot segít, és utána is csak egy darabig jó. Másnak van ilyen gondja? Clear data/cache nem segített a camera app-nál.
-
Viper26
nagyúr
Köszi mindenkinek.
Az van rajta, hogy 5.2V, és 1.35A, akkor gondolom rendben van. -
kelly416
veterán
válasz
balazs.b9311 #5250 üzenetére
Nem lehet, hogy rootoltad a készüléket?
Viper26:
Ha nagyon kell, dugd PC-re és kész.Amúgy nyugodtan töltheted, van itt olyan, aki rendszeresen 2A-es töltővel tolja. A ráírt érték a max., a telefon védelme meg eldönti, mennyit enged be. De most komolyan, ha félsz, dugd gépre addig, ameddig nem veszel egy 1A körüli, vagy kicsit kisebb töltőt. Ha lassan töltöd, biztosan nagyobb az akku élettartama, mert kevésbé melegszik fel, de ennél a készüléknél még nem nagyon olvastam sehogy sem melegedési problémát, főleg nem töltés közben.
-
Viper26
nagyúr
Erre valaki pls?
Addig nem merem tölteni. -
Maximum1
őstag
válasz
acura13 #5253 üzenetére
Az adatot a mobilhálózatból kapja. wiki, ahogy írtad
"A mobiltelefon a navigációs adatokat nem csak a műholdaktól, hanem a mobilszolgáltatószerveréről kapja meg. "
Amire Te gondolhatsz az az epo, amit a kínai mediatek használ./szerintem sz@r/ -
acura13
aktív tag
válasz
Anti425 #5249 üzenetére
olvassad el mit irok mielőtt fröcsögsz!!
Bécsben!elmész kb 100 km re töletek....és a GPS-t adat hiányában nem találja meg azonnal kivéve ha ugyanott probálod.....olvass után ahogy müködik!! wikipedia pl..
Kivéve ha a 3 betüsön beállitod a gps-s müholdak nyomvonalának mentését -
balazs.b9311
tag
Az mitől lehet hogy felajánlja a készülék a frissítést rá megyek és telepítésnél hibát ír?
172.44.4.falcon_umts.Retail.en.Us van a telefonon. -
Anti425
tag
válasz
acura13 #5240 üzenetére
Milyen sületlenséget beszélsz te a G Gps-éről?
Most direkt kipróbáltam,kikapcsoltam az internetkapcsolatot,Gps-t be,majd megnyitottam a (3betűs) navit,és megnyilásától számitva épp 30 mp alatt talált jelet úgy hogy előtte pár nappal épp kb 90 km-rel arrébb volt bekapcsolva,és még az ottani (Szeged-i) utcákat mutatta........
Ja és mindezt teraszról,bérházak közt,úgyhogy sztem maximálisan jó a Gps vevője mindenféle adatforgalom nélkül!
-
acura13
aktív tag
-
mekker
őstag
Sziasztok!
Van rá esély, hogy tulaja leszek egy Moto G készüléknek, de lenne egy Amazonos problémám.
Itt azt írja, hogy:
"Shipping: Currently, item can be shipped only within the U.S."
Akkor most nem lehet itthonról rendelni?
Lehet közvetlen a Motorolától is rendelni (a honlapjukon), de ott rászórnak valami jó magas szállítási díjat? -
szabi820
tag
Én most szeretném ilyenre cserélni az iNew v3-at.Az adobe oldaláról letöltött apk fájlt föllehet telepíteni,hogy legyen flash?Mert a mostani telómra sikerült a Dolphin böngészőre.
-
Upo
addikt
Nem bírtam ellenállni, rootoltam én is. Közben találtam egy jó programot:
A bootloader nyitáson kívül mindent egy helyen megcsinál, root, recovery telepítés-visszaállítás, logo fix, konvertálás GPE-re és vissza, backup, restore, screenrecord.
Nekem bevált. Személy szerint a parancssort kedvelem, amit oda beírok az úgy van de azért könnyebb hogy nem kell logót, cwm-et keresni csak katt. Amúgy a Phil'z-t raktam fel, CWM advanced-nek nevezi.
Most fogom kipróbálni a magyarítás zipet.
-
Viper26
nagyúr
Megjött a drágaszág...
Felment a 4.4.2, kapott egy wipe-ot, most már barátkozunk. -
kelly416
veterán
válasz
zsirfecske #5233 üzenetére
Nem voltam egyértelmű. Névjegy mellé írtam be a születésnapot, mint eddig is. Nem működött sehogy sem. Most, hogy írtál, észbe kaptam, képpel együtt beállítottam a születésnapot, szinkronizáltam és semmi. Mármint a naptárban, mert a képet azonnal betette.
Settings- apps- all- calendar és calendar storage adatait töröltem, újra szinkronizáltam és láss csodát, máris hozza a tegnapi eseményt, megtekinthető, ott van. Gondolom gugli az oka, nem a G. Mindegy, már rendben vagyunk.
-
válasz
zsirfecske #5215 üzenetére
Feltettem az alkalmazást, éppen töltőn volt a G, így 75%-ról indul a grafikon:
Motorola 850 mA-es töltőt használtam, a csúcs valamivel 800 mA felett volt. Szépen látszik, hogy kb. 89% felett (a logból kiderül) erősen esik vissza a töltőáram, az utolsó százalékokat 100-150 mA-rel töltötte.
Van egy 2A-es tablettöltőm, 4-5 nap múlva
amikor lemerül, majd megnézem azzal is a teljes ciklust.
-
kelly416
veterán
válasz
Baloo27 #5231 üzenetére
Nekem elsore ment. Be akartam lepni, kerdezte, hogy aktivalom-e, aktivaltam es ennyi. Fura, hogy igy bajlodik. Nem lehet, hogy hasznalt telefon es az elozo tulaj mar aktivalta?
Mas:
Tegnap beirtam telefonon keresztul az egyik ismerosom szuletesnapjat, ami pont aznapra esett. Eppen se wifi se mobilnet, ugyhogy nem lepodtem meg amikor nem fordult at a naptarba. De azota vagy 5x leszikronizaltam mindent, megsem hozza. Mindenki masnak mutatja a szulinapot. Tipp, hogy miert lehet? Kesobb kiprobalom, hogy asztalin allitom be, hatha ugy hozza majd az esemenyek kozott is. -
Nova96
őstag
Nem kaptam meg a plusz 50GB-t driveba, beleptem de 15gb maradt.
-
zotosz
tag
Sziasztok,
azt szeretném kérdezni, h G-ből GPE verziót meg lehet már vhonnan rendelni?
Amazonon, ebay-en nem láttam még semmit.
V még nem kezdték el árulni?
-
upsyka
aktív tag
sziasztok
szemezgetek egy 8Gb dual sim-es Moto G-vel és annyi lenne a kérdésem felétek, ha a második simmel használom a mobilnetet (böngészek pl.), a másik sim-en aktív-e a gsm szolgáltatás, tehát fel tudnak-e hívni, elérnek-e? -
kelly416
veterán
-
Jeannie
senior tag
Hogy kell a plusz 50 Gb ajándék gdrive tárhelyet igényelni, ami a telóhoz jár?
-
Ear001
addikt
válasz
mobilizmo #5210 üzenetére
Hát azért a Waze-t nem mondanám tökéletesnek, mert rengeteg helyen fogalma sincs a házszámokról egy öt kilométeres utca közepére simán kirak onnan meg oldd meg egyedül, az egyirányú utcákban sem éppen profi, nem tudod beállítani, hogy autópályán igen, de fizetős úton tervezzen, ha nem az előre kijelölt útvonalon haladsz és újra kell terveznie simán felvisz fizetős szakaszra még ha előtte nis is ilyen alternatívát választottál...
A Google Maps navigációs része sokkal pontosabb és az is figyeli a forgalmat, igaz kicsit más metodikával ami van amikor pontosabb, van amikor pontatlanabb, de jelenleg magasan jobb, mint a Waze.
-
btk666
csendes tag
Sziasztok!
A héten vettem egy ilyen telót, de a hozzá adott leírásban látható menü a dual sim-hez nincs benne a settings alatt, vétel óta 2 frissítést is csinált a teló
egy vodás és egy telenoros sim-em van, ha a sim1-be teszem akármelyiket akkor az megy
ötletek?
thx
-
válasz
zsirfecske #5215 üzenetére
Ez érdekes, pont töltöm a G-t, már 75%-nál jártam, telepítettem a widgetet. A töltő a 850mA-es Motorola, eddig 760mA a csúcs.
-
namyang
tag
válasz
tothmaxy182 #5207 üzenetére
Az ingyenes használat az milyen időintervallumot takar? És mennyire teljeskörű a működése ez idő alatt?
Nekem most kéne pár napra Ausztriába, van EU térkép az ingyenesben?
Megvenni nem venném meg erre a pár napra, mert itthon vígan elvagyok a maps-al.
Köszi. -
Jaffa75
őstag
válasz
architect26 #5197 üzenetére
vagy a stock rom lett brutál jó...
-
zsirfecske
addikt
írta már itt valaki korábban hogy 1.5 A a max amit felvesz a moto g.
amúgy nexus5-nél pont most nézem az ampereket, akinek van kedve moto g-nél is kipróbálhatja és akkor a tévhiteket is eloszlathatjuk rögtön.
-
GPS-vétel atom gyors és erős. Lakásban, az ablakból 1 méterre talál műholdat, autóban a kézifék alatti fiókból simán navigál (nem használok konzolt).
A második kérdésedre adott pontos válaszomat kimoderálnák, 3 betű.@(5206) KMT: annyit talán megér, de tényleg nagyon gyengén tölt nálunk már a második példány is. Túlzás nélkül 5-6 óra biztosan kell neki, hogy feltöltse az S3-at.
-
mobilizmo
addikt
Egyelőre itthon (ha van adatforgalmi csomagod, de miért ne lenne) a Waze is teljesen tökéletes. Sőt jobb mint más offline navik, mert a valós forgalmi helyzetet is mutatja. Aztán majd ha az EU-n belül már nem lehet különböző roaming díjakat felszámolni akkor ott is. Addig én próbáltam iGO Primo-t, ami prímán megy és szép és jó, illetve letöltöttem a Locus Pro-t, mert nagyon sok jót írtak róla, de ez is offline (még nem próbáltam ki).
-
bl4ze
veterán
válasz
tothmaxy182 #5207 üzenetére
Értelek,oké,köszi.
Nokia-ról ismerem a Sygic-et : egész jó.
Nekem a Garmin vált be, úgy tudom az viszont Androidon nem igen van. -
tothmaxy182
őstag
Néha használom a GPS-t... Nálam teljesen rendben van. Csak egy régebbi Nokia c6-ossal tudom összehasonlítani, annál fényévekkel gyorsabban talál jelet. Olyan még szerintem nem volt, hogy ez 20-30 másodpercnél tovább tartott volna, de az átlag az ennél rövidebb.
Én a Sygic navigációt használom. Teljesen meg vagyok vele elégedve. Egy darabig ingyenesen használható, aztán meg kell venni. Ha jól emlékszem az egész Európa térképet vettem 7000 Forintért.
Persze vannak más megoldások is, hogy úgy mondjam: ingyenesen is lehet GPS programot szerezni, de én jobbnak láttam biztosra menni.
-
KMT
addikt
válasz
zsirfecske #5162 üzenetére
Innen meg 1e.
(#5194) manokaki
Kétlem, hogy a telefon engedi 2 A-rel tölteni. Annyit vesz fel, amennyire szüksége van, a 2 A a max, nem a min. -
bl4ze
veterán
Urak! Mennyire jó,stabil a GPS a Moto G-ben?
Ki használja autós navira? Melyik program ami nyerő? -
zsirfecske
addikt
válasz
pete_21 #5200 üzenetére
ez az ebay-es kínai kategória, ennyi pénzért 2.1 A már túlzás. főleg hogy az értékelés szerint leolvad a ház olyan forró lesz. akkor vegyél nokiát, de ne telekomtól, hanem speedshop-ból, mert olcsóbb
ráadásul ez a nokia 1.2 A tuti jó minőség és energiahatékony.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest