- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
- Házi hangfal építés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Videós, mozgóképes topik
- Ismét a Gigabyte alaplapjaival van az Erő
- Kompakt vízhűtés
-
PROHARDVER!
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatorzs
tag
válasz
TaylorPro #15834 üzenetére
Sajna erre a listára nem igazán lehet alapozni, a nexus 4 és a 2012-es 7 pl tuti nem kap hivatalos frissítést. Inkább kívánságlistának tűnik.
A moto ki szokott adni közleményt, hogy mit frissít, pár hét múlva okosabbak leszünk. -
madgie
titán
válasz
TaylorPro #14459 üzenetére
Én egy One M7-en agyalok, bevallom, az iPhone-ok után hiányzik a fém érzése, no meg akármilyen romot rakok a G-re, érződik az az 1 giga ram
Amúgy az 5.1 tényleg nagyon csecse lett, végre úgy működik, ahogy kéne (egyik lollin sem ment nekem eddig normálisan például a helyesírásellenőrző, vagy a "kézhúzgálós" írás)
-
ronin79
addikt
válasz
TaylorPro #13336 üzenetére
Az értesítésekre sajnos még nincs megoldás, ez jó kis fejtörő xda-n is mindannyiunknak akik sötét témával próbálkoztunk.
Ezen felül még 2 van, amit javítani kéne, beállítások/biztonság/tulajdonosi adatok és a youtube/beállítások. Mindkettőnél ideiglenes megoldás a kisegítő lehetőségekből a nagy kontrasztú szöveg.
A szövegkijelölő az melyik alkalmazásban van, mert próbáltam a firefoxban és chromeban is kijelölést, de ezekben működik. -
Zoja™
őstag
válasz
TaylorPro #13102 üzenetére
Tippre 2 dolog lehet. Vagyaz apktools, vagy a framework. Anno az én témámmal is ez volt a problémád és jó páran jelezték is az xda-n ugyanezt. Az enyémnél még meg lehet oldani a framework nélküli használatot, de a roninénál már nem, mert nála a framework-ben is elengedhetetlen módosítások vannak.
Szerk.: Tesztre tedd fel ezt és ha ezzel jó lesz, akkor a framework lesz a ludas.
-
Zoja™
őstag
válasz
TaylorPro #12873 üzenetére
Telefonon máshogy hat. Az a baj, hogy az egész rendszer alapszíne fehér és a framework-res.apk-ban van definiálva , ahogy a betűszín is.
Így hogyha a betűszínt átírom fehérre, akkor jó pár alkalmazásban eltűnnek a szövegek. Ha pedig meghagyom feketére vagy szürkés árnyalatúra a betűszínt, akkor lőttek a sötét háttérnek, mert akkor beolvadnak a sötét betűk a sötét háttérbe.Ha gondolod átküldök egy verziót, ahol csak a beállítások és a systemui van átszabva, tégy egy próbát. Vagy ha van ötlet háttér és betűszín kombinációra, azt is szívesen veszem.
-
Zoja™
őstag
válasz
TaylorPro #12868 üzenetére
Egyelőre csak a beállítások, systemui, framework és a tárcsázó van meg, utóbbi kb 95%-os.
Még pár finomítás hátra van, plusz a névjegyek, de teljesen csak majd valamikor a jövő hét vége felé lesz kész.Aki esetleg nem bírja kivárni, annak feltöltöm valahová a jelenlegi verziót.
-
Upo
addikt
válasz
TaylorPro #12643 üzenetére
Ez a süketelés nekem is előfordul, dual simessel (xt1033) és 1 simessel (xt1032) is (asszony használta, most próbából egy másik telefon van nála), most hogy felment a nyalóka próbálgatni fogom én is. Egyelőre nagyon tetszik amúgy, mármint a működése, a rendszer. A design/színek/ilyesmik annyira nem érdekelnek, amennyiben korrektül működik a rendszer akkor sz.rok a farmra.
-
ronin79
addikt
válasz
TaylorPro #12653 üzenetére
Rendszerfájlokhoz még nem nyúltam, de ami késik lehet nem múlik
A legutóbbi képernyők panel meg érdekes. Xda-n ezt írják.
Ki kéne próbálni egy napig nem nyúlni hozzá, aztán másnap meg gyakran üríteni és milyen lesz az akkuhasználat.A galéria jó, nekem csak az a narancssárga szúrja a szemem meg sajnos nem az összes funkció működik
-
ronin79
addikt
válasz
TaylorPro #12651 üzenetére
Tessék GPe Reboot. Amúgy ez csak a Playen található Holo reboot magyarított verziója.
-
fatorzs
tag
válasz
Csütörtök óta van fenn, szerintem is nagyon jó lett.
Teljesítmény - mindenre azonnal reagál, gyors mint a fene. Igaz, ezzel KK alatt sem volt sok gond, ott egyedül talán az alkalmazásváltóra kellett várni egy-két másodpercet, most ez is azonnal történik.
Multitask - ez érezhetően jobb, bár a chrome még most is eszi a ramot, de ez van. Nem nagyon szoktam nézegetni a szabad ram mennyiséget, de úgy kb 100 mb-al van több, mint kikaten.
Akku - sokat javult, már az első töltési ciklusban is simán hozott 4 és fél óra kijelzőidőt, szerintem játék nélkül simán meglesz 5+ óra is. Kitkat alatt nálam négy óra már jónak számított.
Az új quicksettings, a záróképernyőn lévő értesítések tetszenek, végre nem kell gravitybox, nem kell acdisplay.Ami hiányzik: talán egy app settings féle modul, hogy lehessen korlátozni, melyik app mihez férjen hozzá, más nem nagyon. IOS alapból tudja ezt... No meg esetleg a google nyugodtan belerakhatott volna témázási lehetőséget.
-
ronin79
addikt
válasz
Nekem tetszik a lolli. Nem volt még telóm amin bármilyen gyári rendszer több napig húzta volna és ne váltotta volna le egy cm verzió
3 dolog hiányzott csak, egy sima galéria a google+os helyett, kikapcsoló menü és fm rádió.
Galéria - a Htc Gallery egész jó, mondjuk lehet a narancssárgát majd lecserélem valami tűrhetőbb színre, de legalább full magyar.
Reboot menü megoldva úgyhogy ötleteket még az FM rádióra várok. -
Upo
addikt
válasz
TaylorPro #12632 üzenetére
Meg a slowmo se megy, normál sebességet vesz fel hang nélkül.
A HDR nekem sem megy a sajátommal, de az xda-s arc azt írja hogy neki megy. Valószínű hiányoznak még libek, kellene mondjuk egy xt1033 soak system mentés, abból talán ki lehetne keresgetni, de eddig csak az ota-t láttam feltöltve. -
TaylorPro
addikt
válasz
TaylorPro #12514 üzenetére
A fehérségre ezt írta nekem KoKoGy a levelezőlistámon:
"Az benne az energia sporolás. Visszább lehet venni a fényeröt."
Ebben lehet igaza van, mert most a fényerőt totál lehet minimalizálni. Levehető nullára. A gyári hívás szűrő ami programozható időre viszont nagyon jó húzás. Eddig GPE romban nem volt aku energiagazdálkodás, itt már van, százalékra beállítható, ez is tetszik.
Más: Most borzalmas sokáig tölti a töltő a telefont. Remélem normalizálódik.
-
Kroni1
veterán
válasz
TaylorPro #11816 üzenetére
Én azért szeretem ezt, mert lockscreen-re is ki lehet rakni, naptárbejegyzéseket is megjeleníti ha akarom, időjárást is, stb. Ami meg a kedvencem, hogy ha az órára kattintok előjön a clock rész, ha a naptár ikonra akkor meg a naptár app, igy nem kell belépni a menübe, hogy ezeket előhozzam és ikont se kell hozzájuk kirakni az asztalra..
-
ghiottone
nagyúr
válasz
TaylorPro #11810 üzenetére
Megvan - tényleg jó lett!!:
Droid Turbo Circle Widget:
Itt összedobtam hozzá egy flashelhatő .zip-et is.
- Letöltés után custom recoveryből telepíthető az install.zip paranccsal.
- Bármelyik launcherrel megy.Csak nyitott Bootloaderes, 720p-s, 4.4.4-es, custom recovery-s telóra és Csak saját felelősségre!!!
-
kakukkmarci
senior tag
válasz
TaylorPro #11195 üzenetére
[link]Sajnos nem tudom most már.
Ez az a könyvtár, amit a leírás alapján előkészítettem és itt nyitok egy parancssort.
Aztán végigpötyögöm a sorokat, de már nem indul el, csak a Warning képernyőig jut.
Mit csinálok rosszul ?Van a telepítési leírásban egy olyan sor, hogy "Fejlesztői mód bekapcsolása". Ha az egy FR esetén esetleg törlődött, az nem lehet az akadálya a sikeres telepítésnek?
-
Skillet
addikt
válasz
TaylorPro #9612 üzenetére
szerintem lehetetlen, hogy ennek köze legyen az áramhoz. nagyjából igaz az, hogy egy 1A-es (1000mA) töltővel egy 1000mA-es aksi egy óra alatt, egy 2000mA-es aksi 2 óra alatt tölt fel.
minimális eltérés lehet, mert nem folyamatosan maximummal tölti az aksit. ha jól tudom, a vége felé visszavesz a tempóból. meg ugye az sem mindegy, hogy közben mit csinálunk a telefonnal.
valószínűleg töltő, kábel hiba lesz. vagy mérjétek le a pontos időt. az új munkahelyen lassabban telik az idő, vagy ilyesmi
nekem amúgy 3 óra, 700mA-es zte töltővel a 0-100 sprintrasky: ez elég fura. több kellene legyen.
-
heidricha
őstag
válasz
TaylorPro #9612 üzenetére
1A, vagy 2, mindegy, ekkora áramot a telefon úgysem enged be. Majdnem mindig a kábel a hunyó az én tapasztalatom szerint.
Nekem 10-20%-ról indulva van vagy 2.5 óra. Legalábbis mindig soknak tűnik. Motorola 850mA, vagy LG 1.8A töltő, tesztelt kábelek.
Egyszer tényleg lemérem... -
ghiottone
nagyúr
válasz
TaylorPro #8559 üzenetére
Az eszközkezelőben nem hiányzik esetleg valamelyik driver - én decemberben szenvedtem ilyennel.
-
heidricha
őstag
válasz
TaylorPro #8453 üzenetére
A GPE telepítés (4.4.2, mert komplett image még nincs, vagy akkor nem volt) ugyanígy ért véget. Aztán kikapcs (hosszan)/bekapcs, és minden rendben. Elindult, működik, 5 perc után jelezte, hogy frissÍtés letöltve. Azzal már nem volt semmi gond.
Azóta felment a TWRP, a root, meg az xposed. Ez így eléggé rendben van (sajnos visszalökte Dalvik-ra az xposed teleptő), bár volt ma már némi GPS bizonytalanság, a fogyasztás nem jobb, de nem is igazán rosszabb, mint valaha. Ha nem felejtek benne futva semmit (ahogy pl most), akkor csak a GPS utáni problémát tudnám említeni, de nem teszem, mert biztosan mindenki unja már.
-
Lovi24
senior tag
válasz
TaylorPro #6974 üzenetére
2 hónapja használjuk (Páromé fekete ,az enyém fehér) , nem látom rajta,hogy fényesedne vagy ilyesmi. Párom egy párszor már sikeresen eldobta a telót (munkahelyen) , amióta ebben a tokban van,de sok minden nem látszik rajta. A feketén jobban látszik a tapi,a fehéren nem igazán veszem észre. Habár néha felrakom a sima hátlapot (itthon,amikor kevesebb veszélynek van kitéve) és újra megállapítom,hogy " hejj,de szép ez a telefon"
-
contaxg
veterán
válasz
TaylorPro #6884 üzenetére
Ez így közel sem biztos. Ez egy nagyon jó kis rádió progi és a rádió is meglepően érzékeny az átlag telcsikhez képest. Viszont a sztereó adás szokott problémákat a vételben nagyobb távolság esetén vagy városi környezetben. Szerintem úgy voltak vele, hogy inkább legyen egy stabil és fix mono vétel mint egy alkalmanként zajosodó vétel. Persze jobb lett volna ha ennek a döntését ránkbízták volna egy kapcsolóval.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest