Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
Milyen modulokat érdemes felrakni?
L navbart raktam fel eddig.soha nem használtam még mert cm rom párti vagyok, ott meg kb minden adott volt. -
batai15
félisten
Használ valaki xposedet? Lassabb lesz vele a telefon ? Akkut jobban öli? Mert nekem az android l navar meg pár dolog kellene ,de mikor felraktam lehet csak placebo volt , de lassu volt vele a telefon
-
bigmafa
tag
Vártam a G2-re, lecserélni a G-t a GPS bug miatt - de ez valami iszonyat rusnya lett. Meg nagy is
Egy lehetőségem maradt - nem tudjátok, a 4G-s Moto G-ben is megvan az idétlen GPS bug (merülés GPS után)?
Köszi
-
zileut
tag
Azt lehet tudni, hogy az Android L frissítést megkapja a 2013-as verzió?
-
Skillet
addikt
mit lehet tudni jelenleg az L-ről? (azon kívül, hogy ő az egyik hőse a death note-nak
)
október környékén már lehet reménykedni, hogy felugrik az update ablak? -
batai15
félisten
Ronda ez a g2.
-
powerwade
senior tag
válasz
heidricha #10385 üzenetére
Autóban speciel elengedhetetlen szerintem a telefon hangvezérlése illetve a home-automatization / okosház működtetéséhez igenis kell a hangvezérlés a telefonon keresztül. És még számtalan lehetőség ami neked/nekünk még eszünkbe se jut, mert csak telefonálunk/játszunk a készülékkel. Hidd el nem szánalmas dolgok ezek
-
heidricha
őstag
válasz
Benoe77 #10386 üzenetére
Én használok ilyet, nem fogyaszt a MotoG-n sem. A sok szenzorral biztosan többet tud, kérdés, hogy mennyivel.
A "beszélgetés" világos, hogy erre való, csak én nem vagyok célközönség.
Ahogy a nagy méretű telefonokra sem vagyok az. Erősebb CPU, több RAM, jobb kamera, még jobb GPS (ami nem fogyaszt, csak ha használom), NFC, Qi töltő, giroszkóp, barométer, hűmérő, SD - ilyesmik érdekelnének, de nagyobb tepsi, meg lengetve/hanggal vezérelni a telefont, ez engem nem csigáz fel.
Ez pl. nekem tetszik, mint ötlet, kb. ugyanaz az izmos modell több ésszerű méretben.
-
heidricha
őstag
-
válasz
heidricha #10385 üzenetére
- lusták beszerezni ugyanazt a szoftvert, mint pl. a proximity-s ébresztés, vagy a peek notofication
Itt inkább az lenne a feature, hogy ezt egy alacsony fogyasztású társprocesszor kezeli, mint a kameraindító csuklómozdulatot, vagy a hangfelismerést, úgy, hogy az akkuidőből nem vesz el sokat. Ha a 3rd party appoknak a funkció miatt pl. ébren kell tartania a fő magokat, az azért tudja meríteni az akksit. Nem próbáltam még ilyen 3rd party appot.
- a telefonnal akarnak beszélgetni
Itt nem a beszélgetés a lényeg, hanem a kéz nélküli telefonvezérlés. Mint például vezetés közben felhívhatod az ismerősödet, beírhatsz a naptárba egy találkozót, kikeresheted hol tudsz legközelebb tankolni, megadhatsz egy navigációs célpontot, válaszolhatsz sms-re, anélkül, hogy akár az egyik kezedet is el kellene venned a kormányról, vagy a szemedet az útról. Vagy akár fürdés közben rákérdezel, hogy milyen idő lesz, és aszerint választod ki az aznapi ruhádat, programodat. Van olyan is, hogy bemondásra indítod a fényképezőt, nem kell távirányítani, vagy időzíteni, ha te is rajta akarsz lenni az egész alakos képen.
Persze igazán jól csak a támogatott nyelveken használható ez a funkció. -
heidricha
őstag
Komolyan élvezi valaki, hogy beszélhet a telefonhoz? Nekem ez nagyon fura! Valójában a "szánalmas" jutott először eszembe...
Nézem éppen az új X videóit, az az érzésem, hogy ez azoknak van, akik:
- lusták beszerezni ugyanazt a szoftvert, mint pl. a proximity-s ébresztés, vagy a peek notofication
- a telefonnal akarnak beszélgetniBevallom, nem nyűgözött le. A hardver nem rossz - a jelenlegi X-nél mondjuk nem kellene nagyobb telefon semmiképp - de ezekért a marhaságokért egy vasat sem adnék.
-
S-eye
senior tag
válasz
kakukkmarci #10381 üzenetére
engem már minden ami fehér a Samsungra emlékeztet
-
Nalszi
csendes tag
Kerestem egy képet ahol látszik a régi és az új telefon közötti különbség:
Azért ez elég rendesen nagyobb!
-
batai15
félisten
A moto x tokok jók a g re?
-
PpenoO
őstag
válasz
Nalszi #10372 üzenetére
A ráncfelvarrást én inkább esztétikailag értettem, mint pl az autóknál. Egyetértek, aki már vett korábban MotoGt az beletörődött a microSD hiányába, aki meg nem, az meg vett 4Gt. Nem hiszem, hogy a Motorola a már G tulajdonosoknak adta volna ki az új verziót, ez nem iPhone. Szóval, aki idáig hezitált a Gvel kapcsolatban, annak most jobban megéri az újat venni. Az 5" méretű telefonok meg jobban fogynak, pláne ha 8Mp kamerával van ellátva.
Persze akik ebbe a fórumba írnak, azoknak számíthat a kevesebb ppi, lehet, hogy tudják a 8 Mpixel ugyanolyan szar fotókat lő mint az 5ös és így tovább de valljuk be, az itt fórumozók hány százalékát képviselik a célközönségnek? Szerintem kevesebb mint az 5%át.
Mindezeket figyelembe véve szerintem siker telefon lesz a G második generációja, harmadik ráncfelvarrása
-
Nalszi
csendes tag
válasz
Sutee89 #10373 üzenetére
Nem csak ezért valószínű, hogy jön majd az "L" (or whatever...), a "vanilla" androidnak ÓÓÓÓÓriási
előnye, hogy az "agyonpimpelt" gyártói verziókkal ellentétben ezeken a készülékeken szinte módosítás nélkül lehet az új verziókat futtatni. Még a nem GPE változatoknál is csak pár Motorola alkalmazást kell "idomítani" és mehet is az új rendszer a készülékre. Csak ha esetleg nem úgy menne a 2nd. gen. ahogy elvárták nehogy bedobja ezt a trükköt a Motorola! Elvégre az új Androidért már lehet, hogy sok "kocka" lecserélné a régi készülékét...
Akit érdekel egy teszt a 2nd. gen. készülékről: (azt írják, hogy mától már kapható is az USA -ban)
-
Sutee89
aktív tag
válasz
Nalszi #10372 üzenetére
Ugyanaz a chipset a két generációban, szerintem mindkettőre jön majd az L.
Én úgy vettem észre, hogy nagy készletkidobálás már nem lesz, legalábbis nekem azt mondták partneronál, hogy 8Gb változat idén már nem lesz, 16 gb is csak novemberben, inkább már csak a 4G megy, amíg van belőle. Persze ez lehet nem tükrözi a valódi készleteket.Amúgy a német MediaMarkt oldalon TFT kijelzőt írtak, azt hittem megáll a szívem...
-
Nalszi
csendes tag
válasz
PpenoO #10369 üzenetére
Szerintem a "ráncfelvarrás" a 4G változat volt. Külföldön azért az LTE -nek már van valamekkora létjogosultsága és sokan szeretnek lehetetlen mennyiségű adatot tartani a telefonjukon
hát kaptak microSD slot -ot. Ehhez képest a 2nd gen. szinte semmi igazi újdonságot nem hoz be, szóval akkor ez a ráncfelvarrás ráncfelvarrása?!
De még annak sem jó mert az LTE hiánya miatt a ráncfelvarrás #1 -hoz képest meg visszalépés...
RÁADÁSUL, sokan az 5" miatt (mint én...) eleve nem ezt vennék hanem inkább a 4G, vagy az alap változatot.
Egy szónak is száz a vége aki már rendelkezik Moto G, vagy Moto G 4G telefonnal annak abszolúte semmi oka nincs váltani, aki meg eddig sem akart ilyen készüléket annak ez sem hozott akkora újítást, hogy na most majd jól megvegye. Elvégre azok a versenyzők valamiért eddig sem ezt a készüléket preferálták.Nekem van egy olyan kis félelmem, hogy esetleg a Motorola majd tuti "selling point" -ként meglépi azt, hogy csak a 4G és a 2nd. gen. verzió kapja meg az új Android Lalipop
-ot. De ne legyen igazam!!!
-
PpenoO
őstag
-
Nalszi
csendes tag
válasz
ghiottone #10364 üzenetére
Én ennek a 2nd gen. -nek egyenlőre a már meglévő tesztek alapján semmi értelmét nem látom. Ugyanaz a proci, grafikus csip, akksi, gorilla glass. A nagyobb kijelző legalább annyi embernek lesz hátrány (ha nem többnek, főleg itt Európában...) mint ahánynak bejön majd. LTE, NFC megint nincs. A kamerák ugyan kicsit nagyobb felbontásúak, de azt írják, hogy minőségben ugyanazt produkálják mint a 2013 -as alapmodell, szóval valódi előrelépés itt sem történt. OK, ez már alapból bővíthető max. 32GB -os microSD -vel, de azért ettől még kevesen fognak majd padlót... És a sztereó hangszórók miatt se nagyon fog leesni senki álla szerintem, bár ráfoghatjuk, hogy ezzel is fejlődött a készülék. Nekem ez így egy Moto G 5" -nak tűnik igazából. Konkrétan a Moto G 4G akkor már jobb vételnek tűnik mert az LTE legalább tényleg hasznos dolog (lehet...) és abban is van microSD slot.
-
-
juhiimi
aktív tag
Nem tudjatok miert tunt el a screen time az aku infobol?
-
Kacsanova
csendes tag
Motorola gyári usb-s autós töltő cikkszámot tud valaki? Köszi
-
S-eye
senior tag
Német Media Marktban tuti lesz új Moto G és X.
Az L frissítés gondolom így számunkra is borítékolható.
-
laleeee
őstag
válasz
felhasználóx #10353 üzenetére
sziasztok,hogy is van ? a GPE rom feltétele garivesztéssel jár ?
-
batai15
félisten
válasz
drzsoo1 #10351 üzenetére
Én nem voltam vele maradéktalanul meg elégedve.
Ami miatt a swype melett döntöttem :
-swypeolva a swype sokkal pontosabb, automata mentéssel még jobb.
a swift olyan szakavat nem ismer fel amiket a swype röhögve.
-gyér a szó ajánlata a swypepeal szemben tehát mikor gépelsz fejajál szavakat, de nekem alig ajánlt fel , a swype meg elég sokat és még görgetehő ezen szó lista is.
- az a bugja nem tetszett a swiftnek hogy fekvő módba elhagyta nem egyszer a dokkot.
-illetve + stb jelek abszolute nem állnak kézre.
ami viszont tetszik a swiftben: kinézet, illetve mikor flowolva írok akkor írja középen éppen a szót , amíg a swype nem így kicsit vakon flowolgatok.mint mondtam a swype pontosabb, a szó felismerő brutál ,illetve a gesztus vezérlés : pl összes kijelölés , kivágás másolás , paste etc.
hozzá teszem hagyományos gépelésre hosszu távon egyik sem alkalmas, arra ott a smart keyboard. -
drzsoo1
aktív tag
válasz
juhiimi #10345 üzenetére
Pedig érdemes próbálgatni, mert messze a legjobb a swiftkey. Gyorsabban írok, mint pc-n, mivel nem csak a szavakat, hanem a szókapcsolatokat is megjegyzi. Ehhez persze idő kell. Ez anysotkeyboard-nál nincs( ami ettől függetlenül szintén remek).
Nekem is lenne kérdésem. Pocket detection funkcó kellene. Ha hívás jön, és bluetooth-szal veszem fel, felold a kijelző és bármelyik híváskezelő gomb spontán aktiválódhat. Ke kell venni a készüléket, lezárnom a kijelzőt, hogy ez nem történjen. Régebben volt ilyen beállítás, pl atrix-on.
A másik ami hiányzik, a készülék lefordítására némító funkció. Korábban ez is része volt a stock rom-nak. -
htctopaz
tag
Jó hír: Quarx augusztus 20_án elkezdett fejleszteni Moto G-re CM11-et. Még nem az igazi, de valami majd csak kiforr belőle.
-
juhiimi
aktív tag
Valami billentyuzetet tudnatok ajanlani?
Az alapnal, az iphone 3gs-en is jobban tudtam irni,a kisebb kijelzo ellenere.Probaltam meg a swift key-t,de az nem jott be. -
nbukta77
addikt
A kijelzoje valakinek karcolodott mar ossze?
-
PPePe
csendes tag
Nálam ilyen védi a Drágaságot: [link]
Általában fülhallgató és rágó társaságában utazik a teló a zsebemben (kb 2 hónapja) és egy darab karc sincs rajta. A zsíros kézzel való használat persze foltot hagy rajta, de egyébként ujjlenyomatot, vagy egyéb nyomot nem gyűjt. Nem mellesleg pedig szépen védi az eszközt -
heidricha
őstag
válasz
Csapoati #10336 üzenetére
jaja
Nekem volt egy Nexus 4 kalandom, csak hibásat fogtam ki. Nem buktam rajta sokat, de ahhoz elég volt, hogy másik használt N4 helyett inkább egy új MG legyen az utód - mert a Nexus-fíling az nem feledhető egykönnyen.
Nem mondom, hogy semmi nem hiányzik belőle, de nem vészes, fogyasztás pedig ennek a fele, mint annak. Még akkor is gyakran jobb a helyzet, ha épp a GPS miatt túlfogyasztásban van.
-
batai15
félisten
válasz
juhiimi #10338 üzenetére
Hányszor töltötted? Hogy használtad? Mert azt nem nagyon hiszem el hogy a 4.4.4 ennyivel jobban merül.Nekem wikivel kb 4.5 óra van meg,netezésel, kis telefonálás, stb.. mobilnet 3g meg 3kb.ennyire nagy eltérés akkor lehet ha szvsz minden ki van kapcsolva. Nem irigykedem egyébként
-
juhiimi
aktív tag
8 ora screen time letudva
-
heidricha
őstag
válasz
Kodiak88 #10331 üzenetére
Nekem sem karcolódott a keret a grip pereme alatt. Nem ugyanaz, mint egy átlag szilikon tok, bár ennek is alá tud menni a por egy része. Engem inkább a gumi perem vastagsága zavar a gorilla szélén, de valamit valamiért.
Ami szilikont én láttam, nagyon puha anyagú volt, ütéstől védhet , de alá megy ami alá akar menni. Kemény tok dettó, az meg nem zá rolyan jól. Semmi nem karcolta úgy össze a keretet eddig, mint a Nillkin a GXI-n.
Viszont ha rajta hagyod, soha nem lesz gond, ha karcolódna is, mert nem látszik a keret!
-
Sutee89
aktív tag
A "Flip to mute" funkciót működésre lehet bírni valahogyan a gyári 4.4.4 rendszeren? Nem találom, hol lehetne bekapcsolni. Külső progival (Flip-Silent) sikerült...
Én a Nyugati mellett a Mobil Design-ban vettem szilikontokot 800 Ft-ért, szépen passzol a telóra, védi az éleket és a kávát, bár nem olyan szép, mint a grip-shell. Egyébként hogyan lehet Grip-shellt itthon beszerezni? Csak rendelésre?
-
Ear001
addikt
válasz
athlasz #10324 üzenetére
Hát én ezt nem tapasztalom. Sokat van zsebben, de külsérelmi nyom nem látszódik rajta. A Grip Shell korrekten védi. Igaz, hogy a széle mellett a kijelzőn van egy porcsík, de azt egy normál képernyő takarítással simán le lehet törölni. Ja, és én fóliát sem tettem a kijelzőre, egyszerűen nem szeretem, de nem is érzem szükségét.
Kodiak 88 a grip Shell és a szilikon tok nem biztos, hogy ugyan azt jelenti ám....
-
heidricha
őstag
-
w333
félisten
válasz
randras_83 #10326 üzenetére
Nem poénból írtam ... komolyan, sebességben + smoothságban a Moto G oda vissza felpofozza, kegyetlen mennyire laggos egy telefon az
Majd nézd meg személyesen és meglepődsz, én a Nexus 4 -nek kerestem az utódját, az egyetlen csúcs telefon ami jelenleg hozza ugyan ezt a smooth sebességet az a HTC M8 !
Nagyon sokat számít ám a stock droid + az optimalizálás !
-
Teasüti
nagyúr
Hangszórót cserélnek az itthoni szervizek külföldi vétel esetén? Már olyan halk, alig hallom a beszédet.
Vagy esetleg lehetséges a DIY hangszóró csere? Emlékszem a topikból vki berendelt régen egy tucat hangszórót, mikor kiderült a szériahiba, de azt nem tudom ő maga cserélte-e, vagy bevitte szervizbe. -
athlasz
csendes tag
-
TaylorPro
addikt
Samsung Galaxy Express 2 vs Moto G GPE szabad ram, győztes Moto G! 1,5GB vs 1GB!
A Samsungon lehet JB volt, de akkor is...
-
xTech
tag
Köszönöm a hasznos válaszokat. Végül a 8 GB-os verzió mellett döntöttem, pont ahogy terveztem. Ha pedig elfogyna a hely, akkor még mindig ott az ingyenes 50 GB-os gDrive cloud. Amazon helyett az Expansys-t választottam, főként a gari és a szerviz miatt. Olvasva athlasz kommentjét, nem is bántam meg. Ha lehet hinni a boltnak, akkor péntekre ideér a teló, lehetőleg mindenféle gyári hiba nélkül. Drukkoljatok.
-
athlasz
csendes tag
Üdv!
Szeretném megosztani a negatív tapasztalatom a telóról, és főleg az Emag-ról.
Augusztus elején rendeltem tőlük, kb. egy hetet volt nálam a Moto G (dual sim, 16 gb), de már az elején észrevettem hogy ha fényképet készítek vele a fehér színű részekben sárga foltok vannak. Utána facebook-képeken, stb. is feltűnt ez a jelenség. Viszont ha átküldtem gépre vagy másik telóra a fényképeket ott a fehér az fehér volt. Kérdeztem is itt a fórumban hogy mi lehet, valaki válaszolt is hogy nála is ez volt, ki is cserélték, vmi típushiba, kijelző azt hiszem, külföldi fórumokon is volt téma. Gondoltam akkor visszaküldöm én is. Közben pont azelőtt este mielőtt visszacsomagoltam volna kicsúszott a kezemből, nem nagyot, kb. 20 centit esett. Még a gyári fólia volt rajt, de a kijelző alatt kb. 1-2 mm-es részen a műanyagon meglátszik. (Elég fos műanyag lehet ha egy ekkora esés nyomot hagy rajt...) Na mindegy visszaküldtem Romániába, jött érte a futár ingyenesen addig oké. De ez már három hete volt, hétfőn írtam nekik e-mailt, semmi válasz. Tegnap és ma telefonon érdeklődtem, erre azt a választ kaptam, hogy ugrott a garancia mivel szemmel láthatóan leesett, és pont amiatt van ez a hiba. Ma jött is az e-mail hogy "VISSZAUTASíTOTT GARANCIA". Hiába mondtam a telóba hogy már sokkal korábban felfedeztem a hibát minthogy leesett, meg már hallottam hogy mással is előfordult stb. Most úton van hozzám. Tudok ezzel szerintetek valamit kezdeni? Hol élhetnék panasszal? Mennyibe kerül kb. egy bevizsgáltatás, ezt nem akarom annyiban hagyni.
Illetve ezek után sztem senki ne rendeljen tőlük semmit...
Köszönöm! -
heidricha
őstag
Cseteltem pár Motorola supportossal. Egyik sem tudja, mit lehet, illetve lehet-e bármit kezdeni az IMEI elvesztésével.
A londoni szervizbe küldtek (mivel a teló eredete szerint UK, amúgy Partnero-s), oda is írtam, várom a választ. -
válasz
pete_21 #10313 üzenetére
Az elég egyértelmű volt az expansys leveléből (ami egy angol formalevél magyar fordítása), hogy csak akkor szállíttatják saját költségre vissza Londonba, ha a kérdéses országban nincs hivatalos szervizpartner. Ha van, de nekem nem tetszik, akkor is dönthetek London mellett (Motorola), de akkor a szállítás az az én költségem.
-
pete_21
addikt
válasz
mobilizmo #10310 üzenetére
Nekem is az utolsó mondat a legérdekesebb.
Én írtam a Cordonnak levelet még jópár hónapja, vásárlás előtt, hogy szervizelik-e a hivatalos, gyári garanciás Moto G-t. Azt írták, hogy ezzel a készülékkel ők nem foglalkoznak.
(Itt fórumon azt olvastam, hogy az Expansys-os Moto G-t lehet Cordonba vinni, ezért furcsálltam is, hogy a Cordon mást írt. De úgy látszik mégsem lehet Cordonba vinni.) -
batai15
félisten
Én Xiaomi töltővel töltöm
-
heidricha
őstag
válasz
mobilizmo #10310 üzenetére
Számomra az ui. a legérdekesebb. Valaki korábban tudni vélte, hogy van hazai szervíz, akikkel az Expansys kapcsolatban van, mégpedig a Cordon.
Írtam is nekik, viszont eddig nem válaszoltak semmit.
Más: többek szerint a pds partíció lehet az IMEI lakhelye. Mások szerint meg nem, mert nem lehet vele helyreállítani.
Valaki, akár privátban küldene nekem egy "ls -lRa /pds" parancs kimenetet erről?
-
Ígértem egy kis tájékoztatást expansys-es gariztatás folyamatáról.
Most vitte el a DHL. Miután kértem a folyamat elindítását, kaptam egyedi azonosítót, majd egy levelet a dhl-től (angol), amiben leírják a teendőket. Be kell regisztrálni hozzájuk és az előre már felvett fuvar paramétereit beállítani (hol, mikor adod át a csomagot, milyenek a méretei). A DHL szállítást az expansys rendelte meg, nekem nem kerül semmibe amennyiben valóban garanciális problémáról van szó. Természetesen minden eredeti hozzátartozót (Motorola használati utasítást, SAR dokumentum, meg ilyen egyéb szarokat is) be kell rakni az expansys-es azonosítós levél aláírt példányával egyetemben az eredeti dobozba, ezt becsomagolni és erre is ráírni az expansys azonosítót. Elvileg holnap meg is érkezik a londoni központba, a csomag kibontása, ellenőrzése után tovább küldik a Motorola szervizbe.Ha van fejlemény folytatom.
ui.: Egyébként még annyi érdekeset megtudtam az Expansys kapcsolattartótól, hogy jelen pillanatban nincs hivatalos honi szerviz (ezért viszik ki a saját költségükön), de nem sokára bejelenés várható ez ügyben.
-
Sutee89
aktív tag
válasz
ghiottone #10305 üzenetére
Köszönöm a válaszokat _ghiottone, heidricha és randras_83. Való igaz, az általam vásárolt töltők beépített kábelesek, a gyári kábellel és a régi Defym gyári töltőjével jól megy a töltés. Szerintem ma veszek valamilyen nem kábeles szivargyújtós töltőt, és kipróbálom a gyári kábellel.
-
heidricha
őstag
válasz
Sutee89 #10302 üzenetére
Töltő:
Sok esetben meghülyül a digitizer. Nekem van LG és Motorola töltőm is, azoktól is, csak nem annyira, mint a noname esetében.
Amúgy a vesszőparipám: nagyon sokat jelent a kábel. Gyárival használod? Ha azzal nem jó, akkor esélyes, hogy a töltő a ludas.
1000mA 250Ft-os autós töltő évek óta remekül működik. Navi nem mindegy (némelyik többet fogyaszt), de a BeOnRoad mellett még simán feltölti.
-
Sutee89
aktív tag
válasz
randras_83 #10303 üzenetére
A mostaniak is 1000 mAh-sak.
Pontosan márkákat szeretnék hallani, amik jók, mert eddig csak gyári töltőket használtam.
-
Sutee89
aktív tag
Úgy van, ahogy daniele mondja. 16 Gb változatot szerettem volna, de ahogy kivettem az eladó szavaiból eléggé kifutóban van, már inkább csak a 4G változatot rendelik, azért meg nem adok 12 ezerrel többet, mert nem használom ki. Szóval maradt a 8Gb. Egyébként 1 év bolti gari van rá, amitől egy kicsit én is tartok.
Apropó, partneroGSM-nél vettem a telóhoz kevés pénzért egy noname fali és autós töltőt, de egyik sem jó. A fali töltő legalább tölt valamit, de töltés közben meghülyül a digitizer és használhatatlan a teló, az autós töltő meg egy negyven perces navigáció alatt merült!!! 20%-ot bedugva. Tudnátok ajánlani megbízható fali és autós töltőket, amikkel jól működik a töltés?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest