Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fujifilm X
- Házimozi belépő szinten
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
-
batai15
félisten
válasz
drzsoo1 #10351 üzenetére
Én nem voltam vele maradéktalanul meg elégedve.
Ami miatt a swype melett döntöttem :
-swypeolva a swype sokkal pontosabb, automata mentéssel még jobb.
a swift olyan szakavat nem ismer fel amiket a swype röhögve.
-gyér a szó ajánlata a swypepeal szemben tehát mikor gépelsz fejajál szavakat, de nekem alig ajánlt fel , a swype meg elég sokat és még görgetehő ezen szó lista is.
- az a bugja nem tetszett a swiftnek hogy fekvő módba elhagyta nem egyszer a dokkot.
-illetve + stb jelek abszolute nem állnak kézre.
ami viszont tetszik a swiftben: kinézet, illetve mikor flowolva írok akkor írja középen éppen a szót , amíg a swype nem így kicsit vakon flowolgatok.mint mondtam a swype pontosabb, a szó felismerő brutál ,illetve a gesztus vezérlés : pl összes kijelölés , kivágás másolás , paste etc.
hozzá teszem hagyományos gépelésre hosszu távon egyik sem alkalmas, arra ott a smart keyboard. -
ghiottone
nagyúr
válasz
drzsoo1 #5853 üzenetére
Kényszerített leállítással nem lesz gondod. Gondolom valami távoli diagnosztikai program, ez segíthet, ha elhagyod a telódat és távolról a GPS-el be akarod mérni, vagy küldi hibajelzéseket - a fene se tudja pontosan - anno decemberben emlékszem ki se bontottam, hogy belenézzek az app-ba, szóval csak találgatok.
-
kelly416
veterán
-
S-eye
senior tag
válasz
drzsoo1 #5607 üzenetére
Csinálj hard resetet, aztán merítsd le addig ameddig saját maga kikapcsol. Töltsd fel teljesen, és hagyd is rajta plusz egy órán át a töltőn és utána nézd meg, hogy milyen gyorsan merül. Ha nem használom gyakran a Chrome-ot, akkor 4 óra kijelző idő mellett legalább 2.5 napig tudom használni,és még 15% marad is.
-
drzsoo1
aktív tag
válasz
drzsoo1 #5605 üzenetére
Itt valami nagy gáz van, az atrix 1 perc alatt az akkut 0,15 százalékkal terheli, a moto g 0.65 százalékkal! Biztos hogy nem program okozza, az atrix-on ugyanazon alkalmazások futnak mint a moto g-n, az android assist is csak a SwiftKey klaviatúra esetében jelez 1 % körüli fogyasztást, a többi program jóval kevesebbet eszik. Lehet hogy kitkat hiba es nem hardveres gond, mert a moto fórumok tömve vannak battery issue hozzászólásokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lightyear - befektetési app
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- World of Tanks - MMO
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Eredeti játékok OFF topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24FE 8/128GB bontatlan! 3 év jótállás!
- Samsung A33 128GB dual sim, független, fekete, pöpec állapotban!
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest