Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen SSD-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Teasüti #12918 üzenetére
kíváncsi leszek - ha meglesznek a tartók, akkor teszel fel próba videót?
Ma kipróbáltam - én ugye nem videózáshoz vettem -, úthibákon és minősíthetetlen utakon nyilván ráz, normális utakon nekem nem tűnik annyira szarnak
Viszont 14 perc HD videó 1GB - a 8 gigás MotoG hamar megtelne -
válasz
Teasüti #12904 üzenetére
nekem egy ilyen van, eredetileg nem a Moto-hoz vettem, és nem is sokat használtam vele, de kompatibilis
annyi baja van csak, hogy elég nehéz elhelyezni a szélvédőre, sokat forgatom-igazítom, mire jól látszik, és nem takar semmit (ennek oka, hogy kvázi nincs "szára"). Műszerfalra egyszerűbben rögzíthető, autótól függ..
nem magyarázom tovább, itt egy videó: youtube
-
Gabesz_23
tag
-
kelly416
veterán
válasz
Teasüti #3628 üzenetére
Az lehet, de a legutóbbi Erdélyi utunkon 3 óra kemény eső vert minket, beázott a bukóm is (rövidnadrág-póló, mert csak körbemotoroztuk a Bözödi tavat, úgyhogy a többi már mellékes). Előtte évben pedig pont egész úton (legalább 6 óra) szuttyogott az a ganyé esőnek nem mondható, de mindent eláztató borzalmasság, ott a bőrkabátom belső zsebében átázott a bőr irattárcám. Első kirándulásunk a Balatonra vezetett 3-4 éve, akkor Csongrádtól Dunaföldváron túlig vert minket az ég. Ilyen szempontból nem vagyunk szerencsések.
Ennek nem akarom kitenni a telefonomat, a dobozban meg vagy iszonyat szűk a hely, vagy semmi nincs. Általában.
-
Rick4
félisten
válasz
Teasüti #2668 üzenetére
Mindig erőltetitek ezt a HDR-t, de sose teszitek hozzá, hogy HDR auto, vagy HDR on beállításról beszélünk, a pongyola megfogalmazás miatt meg nem tudni, mit szeretnétek..... Előbbinél korántsem biztos, hogy az adott képnél, fényviszonynál működik-e a HDR, tehát ezzel szoros összefüggésben működik-e a vaku vagy sem.. HDR auto-nál meg gondolom ugyanúgy fényviszonytól függő (csak eltérő értéknél bekapcsoló) a vaku működése.
-
kelly416
veterán
válasz
Teasüti #2612 üzenetére
Kár biza, akkor már a végére járhattunk volna a HDR módszernek is.
_ghiottone:
Az fura. De nem a gyárira írtad, hogy nullázta magát? Vagy csak én nem találom most a beállításait?A gombok "lötyögését" nálam nem oldotta meg a csere-hátlap, de eddig sem igazán zavart. Meg nem tudom, de nálam nem is áll ki annyira, amennyire itt sokan írogatják. Vagy csak magasabb az ingerküszöböm.
R19:
Én maradtam a járt úton. Visszább megtalálod, ART-on egyetlen program kompatibilitási probléma van, azt pont használom. -
kelly416
veterán
válasz
Teasüti #2609 üzenetére
Nem tudom, én régebb az ION-nal próbálgattam a HDR-t megtréfálni, pici mozgásra is szellemképes lett az eredmény. Tehát szinte biztos, hogy legalább két képből dolgozott, és nem ügyeskedett az illesztésnél, hanem széltől-szélig...
És ezt a poént most ki is próbáltam a G-n. Értette a viccet, csak nem szerette. Hiába állítottam HDR-re, nem csinál HDR-t, ha mozgatom akár kicsit is.
és két "próbálkozás". Mint a kicsi kutya.
Bejöttem, néztem az eredményt, és nincs ott a HDR felirat. Kimentem, kattintottam még egyet, tuti be volt kapcsolva a HDR, adott a téma is az automata HDR-hez, mégsem teszi. Vagy a szenzorok kapcsolják ki, vagy több képet lőne, de mivel nem "hajszáll-passzos" az első a többivel, le sem menti.
-
Miért annyira fontos az? Sztem ha visszazárod akkor gariban nem nézik azt annyira. Vagy igen?
Mert én e között és egy Xperia L között vacillálok, nyilván hardverben sőt még szoftvertámogatásban(akár hivatalos akár xda) jobb lenne a Moto G. Expansys-ról rendelném majd egy olyan flip cover-rel együtt ha emellett döntök.
-
Destr4ct
aktív tag
Az egy dolog, hogy mi itt mit gondolunk felhasználóként, a hivatalos álláspont viszont az az, hogy abban a pillanatban, hogy megkaptad a bootloader nyitó kódot a Motorolától (akár felhasználod, akár nem) ugrik a gari.
Roothoz pedig bl nyitás kell egyelőre.kelly416: aksi készenléti idő és operátorlogó között mi a kapcsolat?
-
kelly416
veterán
Én azért nem kockáztatnám meg, hogy egy hibás alaplapot ne cseréljenek ki egy BL nyitás miatt, anélkül meg a tudomány jelen állása szerint, nincs root. Mármint Moto G-n.
Szerk.
Lovi24:
Köszönöm, akkor még marad az op-logó. Annyira nem piszkálja a csőrőmet, mert jelenleg is 5nap üzemidő fölött vagyok. Ez van na, megy a GTA V.Majd eljön a tavasz, többet használom majd a telefont is, akkor biztos megy lejjebb az üzemkészsége.
Képernyőképet meg majd jövőre, mert idén nem szándékozom tölteni és van még nafta az akkuban. Amikor közel lesz a 10%-hoz, mentek pár fontos képet és tolom fel ide az eddigi tapasztalataimmal együtt. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest