Hirdetés
- Augusztusi hardverszuflé
- Milyen videókártyát?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nalszi
csendes tag
válasz
ghiottone #10364 üzenetére
Én ennek a 2nd gen. -nek egyenlőre a már meglévő tesztek alapján semmi értelmét nem látom. Ugyanaz a proci, grafikus csip, akksi, gorilla glass. A nagyobb kijelző legalább annyi embernek lesz hátrány (ha nem többnek, főleg itt Európában...) mint ahánynak bejön majd. LTE, NFC megint nincs. A kamerák ugyan kicsit nagyobb felbontásúak, de azt írják, hogy minőségben ugyanazt produkálják mint a 2013 -as alapmodell, szóval valódi előrelépés itt sem történt. OK, ez már alapból bővíthető max. 32GB -os microSD -vel, de azért ettől még kevesen fognak majd padlót... És a sztereó hangszórók miatt se nagyon fog leesni senki álla szerintem, bár ráfoghatjuk, hogy ezzel is fejlődött a készülék. Nekem ez így egy Moto G 5" -nak tűnik igazából. Konkrétan a Moto G 4G akkor már jobb vételnek tűnik mert az LTE legalább tényleg hasznos dolog (lehet...) és abban is van microSD slot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Augusztusi hardverszuflé
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen videókártyát?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Gaming notebook topik
- PlayStation 1 / 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest