Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Autós kamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPad topik
- Házimozi haladó szinten
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Geri8
tag
válasz
balewi #27566 üzenetére
köszi! Érdekesen néz ki, tényleg mint valami bőr! Eddigi fóliákhoz nem is tudnám hasonlítani
Egyébként nem látom, amit látni kéne az "elrettentő példában"más: a Data Enabled kikapcsolót seholsem találom. Valaki fel udja skiccelni hol van?
Eddig nem volt gondom vele, de most egy óra alatt leszedett nekem valahonnan 20megát, úgy hogy hozzá se nyúltam
-
pengemetal
aktív tag
válasz
balewi #21468 üzenetére
Ez nálam is így van (2.51) nagyon idegesítő, állandóan megnyomok valamit a fülemmel
sztem a Skype app van szarul megírva, ja és néha nálam is panaszkodtak a hangra!
Nekem kezdetektől fogva 99% (MotoCharge is +SetVsel amióta ez az új funkció benne van), amint lehúzom a töltőről. Kalibráltam már vagy 3 féle módon, nem változott, viszont nagyon jó üzemidőket hoz, úgyhogy megbékéltem vele.
-
FearTomi
őstag
válasz
balewi #21400 üzenetére
Valszeg annyi az egész, hogy csak akkor lesz aktív a mikrofon, amikor beszélsz...amikor nem akkor kvázi "elnémítja", hogy az akivel beszélsz miközben válaszol ne hallja a körülötted lévő zajokat. Másik ötlet, a WiFi, mobilnet kapcsolat nem tökéletes. Amúgy még annyit, hogy a Skype nem tud mobiltelefonálás szintű hangot produkálni, főleg most, hogy megvette a Microsoft egyre biztosabb, hogy nemis fog tudni
-
agyarka
aktív tag
válasz
balewi #16784 üzenetére
Casemate vs. Otterbox
Casemate a sarkoknál is van mechanikai védelem a kemény tok miatt, kevésbé szösz gyűjtő, precízebb képernyővédő fólia, tapadósabb felület, Magyarországon könnyebben hozzáférhető.
Otterbox simább, de megfelelő fogást biztosító felület, kapható hozzá gk. illetve biciklis tartó is, (egyéb telefonokhoz teljesen zárt tok is kapható).
Kapható még aluminium tok is neoprém betéttel és övcsipesszel.
Nekem ez utóbbi túl buszmlinak tűnt, + nem volt hozzá szélvédő tartó. Ezért magamnak Otterboxot vettem, amennyiben nyáron még kapható lesz a Tmobilnál a teló, akkor a feleségemnek is veszek egy Defyt+ 1 Casemate tokot.-)
-
agyarka
aktív tag
válasz
balewi #16777 üzenetére
Bocs lejárt az 5 percem.-(
balewi
Az Otterbox képernyő védő fólia a Tiedhez képest (az Cm fólia?) kevésbé precíz. 3 oldalon 1-1,5 mm-ert nem fed. Kivágás csak a hangszórónál van, a közelség érzékelőt takarja, de ez nem zavarja a működését.
A fólia kemény, gyakorlott személy számára szárazon könnyen felhelyezhető (nekem 1 buborék lett). A láthatóságon nem ront, az ujj jól csúszik rajta, a lenyomatok azonban ragaszkodnak hozzá.
Az USB fedél kihajtását nem akadályozza, deformálódást a kábel bedugása nem okoz. (Kijelzővel lefelé töltöm, így nincs sehol feszülés.) -
-
szabof1
őstag
válasz
balewi #16274 üzenetére
Neked milyen dátumot ír kia az IMEI-re ez: [link (bal oldalon középen beírva)] ?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Politika
- Milyen légkondit a lakásba?
- Opel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Új Bontatlan Poco F7 Ultra 16/512GB Fekete színben. Dual sim
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Honor Magic7 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7530 - Intel Core i7-8750H 16GB 512GB SSD NVIDIA Quadro P2000 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest