Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- E-book olvasók
- Így építsd a billentyűzeted!
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati888
senior tag
Hello!
Az én telefonomnak úgy néz ki komoly baja van. Nincs már Wifi, recseg a hangszóró, néha őrült merülésbe kezd. most intézem a garanciát, de ugye német vétel.
Ma éjszaka a következő történt (másodszor már, az első ilyen után ment el a wifi): full töltés, töltő kihúzva, az éjszaka közepén arra kelek, hogy a kék motorola logó világít, a telefon tűz forró (de tényleg), nem reagál semmire, kikapcsolni is percekig nem tudtam. Már betettem a fiókba, mert féltem felrobban
Aztán nagy nehezen kikapcsolt, akkor lehűlt, de nem kapcsoltam be csak reggel. Alig volt benne töltöttség, töltőre tettem, működik, de most töltés közben megint úgy felforrósodott, hogy inkább kikapcsolva töltöm.Valakinek volt már hasonló problémája?
Köszi
Ati
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Filmvilág
- alza vélemények - tapasztalatok
- World of Warships
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- E-book olvasók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Iphone 13 Mini, Foxpost az árban, új, emelt kapacitású akku
- Iphone 11 64gb, Foxpost az árban, gyönyörű,felújított, emelt kapacitású, új akku
- iPhone 16 Pro Max 256 Gb
- Iphone 12 64Gb , Foxpost az árban, független, felújított
- iPhone 15 Pro Max emelt kapacitású 4770mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 4.2GHz turbo 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Aztán nagy nehezen kikapcsolt, akkor lehűlt, de nem kapcsoltam be csak reggel. Alig volt benne töltöttség, töltőre tettem, működik, de most töltés közben megint úgy felforrósodott, hogy inkább kikapcsolva töltöm.