Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- iPad topik
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- Gaming notebook topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobak 27
tag
Sziasztok!
Megjött a Hasselblad modul ma reggelt, úgyhogy egyből ki is próbáltam. Jó tudnia annak, aki ilyet vesz, hogy érdemes azonnal frissíteni a mod szoftverét, meg néhányszor újraindítani a telefont, mert nekem az elején kamera hibával folyamatosan leállt. Mostmár remélem működni fog rendesen.
Amúgy a mod kinézetre nagyon rendben van.
A zoom pöpec és érezni benne a stabilizátort, mert nagy zoomnál sem remeg a kép. Az auto focus lehetne gyorsabb, de azért ne várjunk csodát, ez nem egy DSLR. Jó fényviszonyok mellett elég jól megtalálja a fókusz pontot, sötétben van hogy kicsit pontatlanabb, de előbb utóbb megtalálja.
Még csak 1-2 képet lőttem vele, úgyhogy a komolyabb teszt majd hétvégén, ha érdekel titeket, akkor majd beszámolok róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nők, nőügyek (18+)
- AliExpress tapasztalatok
- Mikrotik routerek
- Tesla topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bontatlan Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB Dual sim mobiltelefon
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 9100 PRO 4TB Villámgyors NVMe SSD 14.800 / 13.400
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest