- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Canon EOS DSLR topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serricon
senior tag
válasz
Core2duo6600 #185 üzenetére
Asztaliban én sem féltem, van már itthon 5 SSD is, de azért ez sokkal lightosabb használat mint egy cache drive. Viszont más megoldás nincs ha csendben akarom tudni.. egy 4cm-es ventit még tervezek bele, meg egy kicsi, olcsó SSD-t, és akkor arra mehet a full. Ha pár hónap után elfogyna alóla akkor még mindig vissza tudom dugni a pendrive-ot és megy tovább, szóval kockázat nem nagy.
Sosem figyeltem hogy kihez, hogy kapcsolódik, de minden jön max sebességgel, szóval nem izgat, biztos rendben van. Sokszor én vagyok az első aki szedi, és eddig mindig sikerült, nem kellett másra várni.
A log-ot a RAM disk-re írja, szóval amiatt nem kell aggódni.
status-system logs-settings menüben van hogy mennyit tároljon, a régebbieket eldobja, de ha van syslog szervered, akkor itt megadhatod neki hogy hova küldje a logot, és így évekre visszamenőleg is megőrizheted ha szükséges.
Nálam 50-en van, nem szoktam a logot visszanézegetni, viszont így is látom a főoldalon ahogy pörög a cucc.Valamint a diagnostic-nanobsd menüben tudod a már említett klónozást elvégezni, valamint itt tudod beállítani, hogy milyen sűrűn írja ki a grafikont és a tárolt IP-ket a pendrive-ra.
Ha itt nincs beállítva, akkor törlődik a grafikon ha újraindítasz, valamint a menet közben csatlakozott gépek IP-je. Én ezt 1 naponta íratom ki, az RRD grafikon miatt. Valamint konfig lementésnél is mindig kiválasztom hogy RRD-vel együtt mentsen.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 15" 2015 Mid - 2.2 GHz i7, 16 GB RAM, 256 GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 2 - 8GB
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB SSD / 650W
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest