Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Asztrofotózás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Serricon #184 üzenetére
Szerintem nem kell annyire félteni az ssd ét.
Ha abbol indulunk ki, hogy a normál gépünkben is az van, és ott is írkák a tempbe meg menti a weblapokat, na az sem több írás mint, ha a proxyban lenne.Torrent esetében passziv emberekhez is engedi neked a kapcsolatot, én azt vettem észre, hogy a seedservereseket és az egyetemi hálón lévőket nem engedi, lehet ki kéne vennem a pipát a private ip blokkolása elol ?
A másik, hol lehet beállítani, hogy mennyi ideig tárolja a tüzfal logot ?
Gondolom, hogy még ezek helyzabálóakEgy jó tipp, a seagate momentus 2,5 es hdd, [link]
Ami hozza egy ssd sebességét a beépített gyorsítótár miatt, lehet ez az ideális választás.
Bár kétségtelen, hogy van valamekora hangja.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest