Hirdetés
- Hobby elektronika
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vamzi
senior tag
Nem kapsz semmilyen kódot. Beregisztrálsz a minecraft.net oldalon. Rámész az 50%-ot hirdető bannerra, rákattintasz a a Buy gombra, az továbbít paypalra, oda bejelentkezel az emailcím és jelszó kombóval, szummázza neked, hogy ez pontosan mennyi költség is lesz, majd befejezed a tranzakciót. Ha kész, akkor a minecraft.net oldalon regisztrált jelszó+felhasználónév párossal már játszhatsz is.
Ilsyde:
Igazából eléggé random módon vagyunk. Én már napok óta vagyok szinte egyedül a szerveren, mert a többiek nem érnek rá. Most pl egy piramist építek, csak fejjel lefelé, amit a víz alatti földből vágok ki. Ha kivágtam teljesen, akkor a teljes piramist üvegkockákra szeretném lecserélni és belül is kiépítgetni. Egy youtube vidin láttam hasonlót, de az freeben volt csinálva nem alphában. Sajna tegnap este volt egy durva szerverleállás, ami kicsit összekakázta a map-ot és kegyetlen proci használatot generál, amitől rendszeres időnként erőteljesen szaggat. De már teljesen jól haladok és nem szeretném feladni, ezért megpróbálok a fórumokon okulni, hogy mit is csinálhatnék vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Windows 10
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- Iqos cigaretta
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hobby elektronika
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Napelem
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- iPhone 17 256GB gyári független hibátlan 2029.02.13. Apple jótállás
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest