- Apple MacBook
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Androidos fejegységek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Notebook hibák
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
-
PROHARDVER!
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vamzi
senior tag
Nem kapsz semmilyen kódot. Beregisztrálsz a minecraft.net oldalon. Rámész az 50%-ot hirdető bannerra, rákattintasz a a Buy gombra, az továbbít paypalra, oda bejelentkezel az emailcím és jelszó kombóval, szummázza neked, hogy ez pontosan mennyi költség is lesz, majd befejezed a tranzakciót. Ha kész, akkor a minecraft.net oldalon regisztrált jelszó+felhasználónév párossal már játszhatsz is.
Ilsyde:
Igazából eléggé random módon vagyunk. Én már napok óta vagyok szinte egyedül a szerveren, mert a többiek nem érnek rá. Most pl egy piramist építek, csak fejjel lefelé, amit a víz alatti földből vágok ki. Ha kivágtam teljesen, akkor a teljes piramist üvegkockákra szeretném lecserélni és belül is kiépítgetni. Egy youtube vidin láttam hasonlót, de az freeben volt csinálva nem alphában. Sajna tegnap este volt egy durva szerverleállás, ami kicsit összekakázta a map-ot és kegyetlen proci használatot generál, amitől rendszeres időnként erőteljesen szaggat. De már teljesen jól haladok és nem szeretném feladni, ezért megpróbálok a fórumokon okulni, hogy mit is csinálhatnék vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- A belépőszintre érkezett a Xiaomi Redmi A7 Pro
- Apple MacBook
- Tesla topik
- Óvodások homokozója
- Tok buktatta le az iPad (2026) legfőbb újítását
- Milyen okostelefont vegyek?
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- Motoros topic
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- ASUS GeForce RTX 4070 DUAL 12GB GDDR6X OC
- ASUS TUF A14 (2024) Ryzen AI 9 370HX / RTX 4060 / 32GB / 1TB / dobozos, megkímélt
- XPS 9530 15.6" FHD+ IPS i7-13700H RTX 4050 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Zenbook 14-OLED-,2.8K - Ultra 7 155H,16GB/1TB SSD-Garancia!
- Dell Latitude 5490 14", HD,i5-8350U,8GB,256GB SSD,WIN11
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- Dahua 22" FULL HD IPS LED monitor 100Hz
- GAMER PC! i7-14700 / RTX 5080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest