Hirdetés
-
PROHARDVER!
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsosy
senior tag
válasz
Barthezz2 #15720 üzenetére
Nem tudom.. én magam nem próbáltam..
Szóval a fekete, csak ha egymás mellett van de a fehér az mindig feltűnő?
Nekem még egyszer sem tűnt fel a fehér hiba, de majd legközelebb meglesem, ha kezemben jár valami újabb lcd-s teló.. (bár a barátnőm n97 minije szerintem nagyon jó slcd-vel rendelkezik)De ergo a mindennapi használatban ez közel sem feltűnő, ráadásul jóval kevesebbszer fordul elő tiszta fehér a kijelzőn, mint fekete..
Használtam már jómagam is mindenféle kijelzőjű telefont, szifon 4 és 4s-t is. De egyszer sem volt olyan érzésem, hogy az én 800-asom egy picit is pixelesebb lenne.. szerintem ez csak
bemagyarázáserős túlzás.. (persze a felbontása miatt a szifonnál az apróbb betűk a böngészőben olvashatóbbak, de ki a franc akar olyan apró betűkkel küzdeni, ha nagyítani is lehet könnyedén..)
Én kedvelem ha a színek élénkebbek és nem olyan fakó.. Monitoron is ezt használom és anno 5230 slcd-jén is ezért állítottam alacsonyra a fényerőt..
De ez már tényleg szubjektív..
Ahogy ez az egész kijelző kérdés is.. kinek mi tetszik, mi fontos.. csak a felsőbb kategóriákban a legtöbb gyártó Amoledet alkalmaz
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
- Eladó Samsung Galaxy A52 6/128GB Kártyafüggetlen + Dual SIM
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- iPhone 12 / Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (147)
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest