- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- SSD kibeszélő
- Epson nyomtatók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryFlash
veterán
Figyeld majd az eladásokat, a vásárlókat nem fogja érdekelni az 5ghz-es wifi, ellenben ott van az RT-vel és a Surface való ódzkodások. Tök mindegy, hogy jobb kamera, jobb akkuidő, esetleg az Asusnál jobb összeszerelés, ha a rendszer nem teljes értékű.
Ha meg RT-t akar venni, akkor könnyen a Nokiát fogja választani, kevésbé cseng rosszul mint egy surface, a billentyűzete + akkuidőt biztosít a gépnek, és az a pár nokia alkalmazás is dob a latba.
Nem azt mondom, hogy senkinek nem ideális ez a gép, és megértem a tetszik plecsnit, de azt mondom, hogy szűk réteg lesz, aki a Nokia és a teljes win-es táblák helyett ezt választja, jobban sikerült mint az első genes Surface, de szerintem vagy olcsóbban kellett volna adni, vagy teljes Winnel.
Amúgy nem tudom, de azt gyanítom, hogy ha nem tegra 4 került volna bele olcsóbb lenne,
Na majd talán a surface 2 jobb ár/érték arányú lesz. -
no1r
őstag
+1
főleg a második mondattal értek egyet (btw saját tapasztalat, hogy egy 200ezres laptop is képtelen teljes értékű komolyabb HW igényű munkára). Emellett egy alap használatra, amire az emberek 95%-a használ egy tabletet, bőven elegendő egy RT (sőt többet is kínál bizonyos tekintetben mint egy droid / ipad)
-
rudi
nagyúr
Szerintem hamar ketté fog válni ez a tablet dolog. Lesznek a mezei embernek, tartalomfogyasztásra, fészbűkra és csetelésre való 8 hüvelykesek, ami mellé, ha van komolyabb számítógépes igénye az embernek, akkor vesz egy notebookot is. És lesznek a nagyobb, 10-11 hüvelykesek, amikkel meg lehet csinálni a tartalomfogyasztó dolgokat, de ha kell, akkor elég okosak és erősek is lesznek kicsivel komolyabb dolgok (alapszintű iroda, akár videó/képszerkesztés) elvégzésére, hogy ne kelljen melléjük notebookot venni. Érdemes megnézni, hogy ma a Surface 2 + Type Cover áráért (normális országokban) milyen 10-13 hüvelykes notebookokat vagy hibrideket ajánlanak előtelepített Windows vagy OS X operációs rendszerrel.
-
smkb
őstag
"Hiába van rajta teljes értékű 8.1, ami papíron többet tud mint egy RT, ha nincs ember a világon aki valóban kihasználná ezt."
Aha... notebookon sem használod ki az x86 Windows képességeit? Mert itt arról van szó. A T100 egyben egy netbook is ami cpu erőben a pár évvel ezelőtti 2ghzes Core 2 Duo teljesítményét hozza, azt amit a 4 éves notim. Ott pedig én kihasználom, hogy x86 Wines...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest