- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen TV-t vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- 3D nyomtatás
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryFlash
veterán
Ott valószínűleg olcsóbban megkapod az ultrabookokat mint itthon... De mint írtam, a tetszik plecsnit teljesen megértem, csak azt mondom, hogy szerintem a Nokiának nagyobb sikere lesz, illetve ha én wihn-es tabletet vennék akkro biztosan az asus teljesértékű tábláját venném. Mondsom, biztosan lesz vevő erre is, csak nem sokkal több mint as surface Rt-re.
Hátra van még a surface pro, az talán üthet még.Amúgy, Te speciel miért suface 2-t vettél mondjuk egy 2520-as helyett? Vagy csak nem akartál várni?
-
GeryFlash
veterán
Ja hogy igen? Akkor tessék, van itt pár 500 euró alatti ultrabook alatti ultrabbok is, ha neked a magyar ár nem számít...
-
GeryFlash
veterán
Figyeld majd az eladásokat, a vásárlókat nem fogja érdekelni az 5ghz-es wifi, ellenben ott van az RT-vel és a Surface való ódzkodások. Tök mindegy, hogy jobb kamera, jobb akkuidő, esetleg az Asusnál jobb összeszerelés, ha a rendszer nem teljes értékű.
Ha meg RT-t akar venni, akkor könnyen a Nokiát fogja választani, kevésbé cseng rosszul mint egy surface, a billentyűzete + akkuidőt biztosít a gépnek, és az a pár nokia alkalmazás is dob a latba.
Nem azt mondom, hogy senkinek nem ideális ez a gép, és megértem a tetszik plecsnit, de azt mondom, hogy szűk réteg lesz, aki a Nokia és a teljes win-es táblák helyett ezt választja, jobban sikerült mint az első genes Surface, de szerintem vagy olcsóbban kellett volna adni, vagy teljes Winnel.
Amúgy nem tudom, de azt gyanítom, hogy ha nem tegra 4 került volna bele olcsóbb lenne,
Na majd talán a surface 2 jobb ár/érték arányú lesz. -
GeryFlash
veterán
Hogy is van ez?
Asus tablet, billentyűzettel, teljesértékű win8-cal
Igaz ez nem ghd, de nem tudom, nekem a nagyobb felbontás nem ér meg 100 ezret, hát még az, hogy win8 helyett Rt-t kapjak...A Nokia meg ugyanannyi lesz, cserébe jobb extra alkalmazásokkal és olcsóbb billentyűzettel, amiben +5 óra üzemidő is került.
-
GeryFlash
veterán
Az Ms nem tanul, nem tanul, nem rossz cucc, de az ára miatt ez is full réteg cucc lesz, és itt egy-kétszáz $ cut nem fog segíteni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Revolut
- Házimozi haladó szinten
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest