Új hozzászólás Aktív témák
-
DaveJr
őstag
válasz
tatararpad #138 üzenetére
Látszik hogy fogalmad sincs hogy mi az a könyvelés. Dobálózol itt olyan szavakkal amikről fogalmad sincs. Jössz angol definíciókkal amiket google translate úgy félrefordít ahogy csak tud. A veszteséget hogy vezetnéd számlán mikor az a pénz nem nálad van?
Azt az eredmény kimutatásban vezetik. Eredmény = összes bevétel – összes ráfordítás. Ha az eredmény negatív akkor beszélünk veszteségről. Leegyszerűsítve ha többet költ, mint aminnyi bevétele volt. -
DaveJr
őstag
válasz
tatararpad #125 üzenetére
Veszteség.
Ami a raktáradban van készlet azért te pénzt adtál ki. Ezekből nincs bevételed, ezért írható a veszteséghez.
-
DaveJr
őstag
Elég irreális elvárás hogy .cdr-t tudj szerkeszteni egy tableten. Alapból touchpaddel is macerás nemhogy érintőképernyővel ahol kitakarod az ujjaddal a dolgokat. Androidon próbáltam rajzolgatni....szórakozásra tök jó, meg gyors skiccelésre, de precíz munkára abszolút alkalmatlan egy érintőképernyő....mondjuk lehet h nekem túl nagyok az ujjaim.
Persze van ceruza. Az még elfogadható alternatíva lehet, bár azzal még soha nem próbáltam rajzolni.
-
DaveJr
őstag
Mint az előbb is írtam...egy szóval sem említettem hogy a validálás hatására csak minőségi program kerül fel. Ha így lenne akkor Mekk Elek kezdő programozó soha nem csinálna/csinálhatna W8as appot
Én fejlesztésben veszek részt. És volt már rá példa hogy visszadobtak appot, hogy nem megfelelő minőségű (szerencsére nem én fejlesztettem). A validálás nem egyszerű vírus szűrés. A lényege, hogy olyan alkalmazások kerüljenek fel amik nem okoznak rendszer hibákat, nem állnak le minden 2. percben és nem lassítják túlságosan a W8at. Persze ez sem 100%-os, ahogy semmiből sem létezik 100%-os megoldás.
-
DaveJr
őstag
Persze ez a kínálat sehol sincs a Google Play áruházhoz képpest, az Apple-ről meg ne is beszéljük
Persze mert a Microsoft 2-3 lépcsős validálást követel meg a fejlesztőktől addig nem jelenhet meg egyetlen egy app sem a Store-ban amíg nem validálta a Microsoft csapata. Lehet hogy sok app van az Androidhoz de annak kb 20-30%-a a tényleg minőségi program. Plusz teli van olyan app-al amit még 2.1-es androidra írtak és kb azóta nem is érkezett hozzá frissítés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged