- Az elmúlt 8 évének legnagyobb felvásárlását jelentette be a Samsung
- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Autós kamerák
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali fotós kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
khron78
őstag
Tempered glass-t használtok?
Ha igen, mik a tapasztalatok, mert nálam a 2. üvegfólia se tökéletes!
Jelenség:
- a jobb alsó sarokban a képernyő nem mindig reagál
Szöveg írásánál a backspace és körülötte lévő gombok az őrületbe kergetnek,
A jelenség leginkább akkor tapasztalható, ha a telefon NEM a kezemben van, hanem csak lerakva, mondjuk az ágyra és úgy próbálok gépelni.Mr Shield tempered glass-nél elvileg ez nem tapasztalható, viszont EU-ban nem lehet hozzájutni.
Incipio féle üveg, meg drága. -
Macsek1988
tag
Nekem van fél éve kb asztali gép mellé... Ne vegyél! Kihagy a billentyűzet néha, főleg akkor mikor elkezd az ember írni valamit. Gyorsan merül 3-4 hét alatt, ha napi használatban van (napi 3-4 óra). Egér nagyon pontatlan és szintén kihagy. Semminél jobb, de inkább 2x ennyiért valami logitech terméket nézz, ha nem akarod kidobni azt a 3500-at.
-
-
NoNick
tag
Saját topikját jól leölték egy jó kis flémmel, ezért itt is kérdezném, hogy használható-e a dokkoló bármilyen random vezeték nélküli billentyűzet/egér kombóval, vagy vannak megkötések? Konkrétan ilyesmire gondolok, alaklomszerű használatra:Emag
-
mtm800
senior tag
válasz
Trevize1987 #2691 üzenetére
Próbáltam már ....de semmi. Mindegy szabi van időm akad ...lehet újra belakom
-
mtm800
senior tag
Nálam előjött a "néma "üzemmód navinál
.....eddig pedig működött...Ötlet esetleg?
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
Sztyepadzso #2687 üzenetére
Ja, itt a forrás:
http://techfaqs.net/smartphone/how-to-activate-radio-on-lumia-950/ -
Sztyepadzso
őstag
Valamiért le van tiltva az FM antenna, ami egyébként bele van építve a készülékbe. Vagy kihekkeled belőle(nem próbáltam) egy halom program segítségével, vagy egy w10-es, működő antennás telefon(pl L920) biztonsági mentését telepíted vissza, csempék közé kitűzött állomással(próbáltam).
És bár próbáltam, nem működött....
Nem az app hibás a telefonnál. Volt itt másik is, ott azt írták, hogy át kell állítani angolra meg USA régióra, és akkor majd lesz antenna, de nekem akkor se lett.
-
jeni
félisten
Szia!
Ez működik Offline módban a Microsoft 950 teló esetén? -
hroberto
veterán
válasz
wandor0930 #2677 üzenetére
Nincs általánosan jellemző hiba. A lehetséges hibák inkább szoftveresek.
-
LAStar
tag
Sziasztok!
Csatlakozom a Lumia 950-es tulajok táborához, és mindjárt a segítségeteket is kérném: nem tudok névjegy adatot küldeni a telefonnal.
Az MMS beállítások rendben vannak: leteszteltem, és például képet minden további nélkül tudok MMS-ben küldeni, de ha névjegyet csatolok, a kimenőben úgy látszik, hogy rendben van, a címzett viszont csak egy üres szövegbuborékot kap tőlem...
A kontakt adataim google és outlook szervereken vannak.
Van tippetek, hogy mit csináljak? Az androidos telefonomon minden gond nélkül ment a .vcf adat csatolása.
Köszönöm szépen!
-
Cooley18
aktív tag
Egyáltalán Insiderben megkapjuk-e? Régebben csak úgy lehetett az FW frissítéseket OTA letölteni, hogy visszaraktuk Production ringre. Most ilyen opció azonban nincs. Ráadásként ki sem lehet lépni az Insiderből, mert ha töröljük a címünket, a telefon képtelen lesz bootolni... Valkinek amúgy erre bármi ötlet, hogy WDRT nélkül hogyan lehet kilépni az Insiderből?
-
spider23
senior tag
A duplakoppos firmware ota-n fog jönni a közeljövőben? Nincs kedvem nekiállni újra mindent felrakni fast ring backup stb. több óra kínlódás.
-
wandor0930
aktív tag
Sziasztok!
950es vásárlását fontolgatom, bár az ára miatt inkább csak használtat nézegetk garival.
Van valami típushiba amire esetleg érdemes odafigyelni?
-
törölt tag
válasz
zsoltzsolt #2671 üzenetére
köszi a gyors választ...
-
törölt tag
válasz
zsoltzsolt #2666 üzenetére
scenner,viber,chrome... kb ennyi.. nem sok appot használok.. world,kamera,irodi funkciók a fontosak nekem...
-
Cooley18
aktív tag
válasz
Sztyepadzso #2664 üzenetére
Lehet, de nem tudom, mennyire érdemes, korábban rengeteg problémát okozott. A képek meg a névjegyzék úgyis visszakerül. Ha mindenféleképpen vissza akarod állítani, azt érdemes ugyan azon a verzión csinálni - vagy ahhoz legközelebbin - amin a mentés készült.
-
T0rnad0
addikt
válasz
Sztyepadzso #2664 üzenetére
1: még nem csináltam úgy visszaállítást, nem tudom
2: én is így teszektetobau: ha csak pár programot használsz és nem kell semmi extra, illetve fontos a fényképeknél a jó képminőség, a gyors működés, akkor vedd meg szerintem.
-
törölt tag
Sziasztok!
Fél órán belül telefont kell vennem..találtam egy ilyen készüléket,dual simet,kellemes árban.. sosem volt windows telefonom...sztetek belevágjak? stabil,szerethető már ez a 950 telefon? -
T0rnad0
addikt
válasz
Sztyepadzso #2660 üzenetére
-
gabor907
tag
Sziasztok!
remélem, ha kijön az Redstone frissítés a mobilaréna leteszteli nekünk.
Jó lenne egy olyan teszt amivel a régi verziókkal szemben állítják... akár egy lumia 950-en mivel ott kijön a continuum illetve azon a teszten amit itt olvashattunk elég régi win 10 van. Aóta sokat fejlődött. Nem telefon teszt kellene, hanem az új rendszeré. Én örülnék nagyon itt a sok androidos teló között.. remélem összejön, illetve valahogy eljut ez a szerkesztőség felé ha többen is szeretnénk ilyet!üdv
-
T0rnad0
addikt
-
Gusztáv
addikt
Magyarországon még mindig 12 hónap a törvény által szavatolt garancia. A második év a gyártó által adott kiterjesztett gyártói garancia, aminek a szabályait már a gyártó határozza meg. A Samsungnál az a feltátel, hogy csak a Samsung Magyrország által forgalomba hozott készülékekre érvényes, meg regisztrálni kell a Samsung weboldalán, az MS-nél csak az kell, hogy EU-régióba szánt készülék legyen.
Az IMEI szám alapján a vásárlás pontos időpontja nem határozható meg. Kisebb javításoknál nem nagyon szoktak ezen pörögni, megnézik IME alapján, hogy még garis e, aztán ennyi. Ha központi szervizbe kell küldeni, akkor szokott kelleni a rendesen kitöltött garancia papír, vagy a számla is jó, ha fel van rajta tüntetve a készülék IMEI száma. -
luminer88
csendes tag
Egy napja elérhető sima 950-re is a 01078.00053.16236.35006-os új firmware, ami visszahozza a jóöreg duplakoppos felébresztést. Egyéb javításokról tud valaki? Esetleges üzemidő javulás vagy töltés közben melegedés megoldása? Tapasztalatok?
-
gretzky77
veterán
Sziasztok nem teljesen ide vág a kérdés,de biztos tudtok segíteni!
Adott egy 930 ami egy kedves ismerősömé,semmi insider sima win10 van rajta. Ha viberen küldök neki képet azt le tudja menteni de a videót nem! Pontosabban lementi mert amikor megnézi akkor ugye le is tölti na de hova? Galériában nincs fájlkezelőben nem találom,tud esetleg valaki ebben segíteni? Köszi előre is -
kisbodza
tag
válasz
zsoltzsolt #2648 üzenetére
Imádtam a 930-at, de a 950 pótolta a hiányosságait. A 930 szerintem gyönyörű, de a glance és a bővíthetőség hiánya zavart legjobban. (előtte 820-am volt..) Előbb-utóbb beruházok egy Mozo hátlapra, azzal sokkal szebb lesz a 950. Nem bántam meg a váltást.
-
kisbodza
tag
válasz
zsoltzsolt #2645 üzenetére
Igen
-
jeni
félisten
-
-
hroberto
veterán
válasz
s7evcsenko #2631 üzenetére
Elvileg úgy működik a garancia, hogy számla vagy garijegy szükséges. Kisebb javításoknál általában nem kekeckednek, de ha központi szervizbe küldik a telefont, akkor már igazolni kell a telefon eredetét.
Szóval még ha EU régiós is a telefon, akkor is kérhetnek számlát, ami olyan nyelvű kell, hogy legyen amilyen a telefon régiója.
Nem EU-s telefonra nem érvényes a hivatalos MS garancia itthon. -
válasz
s7evcsenko #2640 üzenetére
Megvétel előtt hogyan ballagjak be vele egy szervizbe?
Odaadják, hogy bocsi, átmegyek már egy Nokia szervizbe?
Nem hiszem
-
jeni
félisten
válasz
Cooley18 #2636 üzenetére
mivel nem a sajátom a hirdetés,így nem is fűződik anyagi érdekem,hogy azt is vegyék meg.
igen korábban is jelezve lett,azért írtam szinte tuti újat kapna a srác kevesebb kockázattal.
a 950 nem nyújtana annyival többletet.
na jó ,modernebb,két maggal több és +1GB rammal több+dokkolóval praktikus a használata.
viszont meg lep,hogy mennyien is adják el. -
-
jeni
félisten
-
jeni
félisten
válasz
Nekem elkérték a számlát,de hallottam erről,hogy a Nokia a weboldalon ellenőrzi a gari jogosultságát (hátrány a dolognak a tulaj felé,hogy nem tudja meddig érvényes,mert csak az adott időre írja,hogy érvényes).
Jó lehet,hogy nem érdemes hasonlítgatni egymáshoz,de elgondolkodtató,hogy a Magyar Vodafone csak 1év garit adott rá,holott 2év garancia jár mellé,és ez a regisztrációnál kijött egyből,hogy mi a szitu. Nem kell mondanom egyből eladtam. Azóta nem is veszek mobilt a Vodánál csak előfizumat hosszabbítom meg.Duliee
Neked kell eldöntened.
A dolog lényege,hogy feleannyiért megkapod,ha csak 1évig használod és utána eladód akkor tök mindegy mennyi a gari legfeljebb csak eladáskor számítana a dolog.
Viszont ha Telekomos vagy esetleg Telenoros akkor inkább az aprón venném meg adás-vételi szerződéssel tanukkal egy tuti garis telót,bár az nem független. Ha független kell az is található ott bár kérdéses,hogy arra milyen gari van? A bolti biztosan újat ad és 1 évig gondmentes. -
válasz
Na akkor marad a kérdés
Vegyem oder ne vegyem ennyiért ?
-
-
jeni
félisten
válasz
Graphics #2625 üzenetére
Nem az a kérdés hol készült! Mindegy ,hogy Kína,vagy Vietnam. Nem azt kell nézni hol gyártották hanem melyik piacra készült!
A kettőt ne keverd össze azzal,hogy hol helyezték forgalomba és hol készült!
A szürke import az ha más régióból származik a telefon!
Szlovákia Európa része és ezért érvényes itthon a garancia is amit ott helyeztek forgalomba. -
-
jeni
félisten
válasz
s7evcsenko #2619 üzenetére
Magyaros megoldás,hogy ha nincs számla,nincs gari jegy akkor nyuku gari,sőt ha szürke importos vagyis Európán kívüli akkor meg azért nem adják meg.
Anno a Samsung Galaxy Alpha SM-G850F telóra AMI VODAFONE HUNGARY volt vagyis itthon lett véve,itthoni gari jeggyel,és erre a Samsung egyszerűen csak 1év garit adott az alábbiakra hivatkozva. A vásárlónak nem kéne tudnia,hogy a Magyar Vodafone honnan veszi meg vagy szerzi be mégis csak a regisztráció miatt csak 1 évet adtak meg,hivatkoztam arra,hogy itthon vettem. Azt mondta a Samsung menjek reklamálni a Vodafone-hez. A Vodafone azt mondta menjek a Samsunghoz. Ennek hiánya miatt 2 év helyett csak 1év garis volt sőt tovább lépve a +1évet sem vehettem meg hozzá vagyis extra gariról is lemaradtam általa. -
pprod94
aktív tag
Nagy kínlódások árán 2 óra alatt letöltöttem WDRT-vel a rendszert! .318-at teszi fel, van dupla kopp! Gondoltam megosztom veletek, senki nem jelzett még róla, csak XL-ről volt hír.
-
válasz
s7evcsenko #2619 üzenetére
Ezt én is így gondolnám amúgy, hogy annak járnia kellene, akárhol is veszem.
-
jeni
félisten
válasz
Graphics #2617 üzenetére
Igen van az aprón 100000Ft alatt is. Hátránya,hogy azok előfizusként vették meg.
Azok mind 2év garisok amelyik a Telekomnál vettek,esetleg a Telenornál. Vodafonként még senki sem ad el ilyet.
Kártyafüggetlenként 170000Ft alatt sehol sem kapsz amelyikre eredeti Nokia 2év garancia van,az tuti. -
-
-
jeni
félisten
válasz
Graphics #2612 üzenetére
hmmmm...
azok nem 2év garisak!!!!
1év hardver +1év szoftver garancia van MAGYARÁN csak 1év garanciát kapsz azokra.az alján:
Gyártói garancia Nincs
ott szerepel ,hogy van FM mód de ez nincs is benne
egyedül a 950XL-nél van gyártói gari de ott is csak 1év garanciát írnak,igaz nincs mellette,hogy +1 év.
-
Megrendeltem a v.p-Phone-tól.
Elég jó áron van náluk, meg 2 év gari is volt, majd kiderül, hogy milyen.
Igaz én inkább vettem volna 930-at használtan, de hát nem nekem lesz
-
pprod94
aktív tag
No, az XL már megkapta a duplakoppot. Most már mi jövünk!
Mondjuk ezen ennyit ülni..
-
pikszel
addikt
Én sem gondolom, hogy 15 mp-re állítva jelentősen beégne, arra nincs szükségem, hogy folyamatosan menjen, ha nem zsebből veszem elő, akkor pedig megbűvölöm a szenzort és látom, amit látni szeretnék.
Egyébként van egy 735-ös is a házban és annak a navigációs sávja egy idő után beszürkül/kisebb kontrasztú lesz, amiről azt olvastam, hogy a beégést hivatott kivédeni. A 950-esen folyamatosan fekete-fehér a sáv és ez egyből fel is tűnt. Valami hozzávetés? -
Pikkolo^^
addikt
válasz
Trevize1987 #2602 üzenetére
A glance beégés azért valós gond lehet...
-
klz80
tag
Hello, van valakinek Pebble Classic okosórája amit már próbált volna a telefonhoz csatlakoztatni? Esetleg Mi Band-je? Nekem mindkettő van, de mindkettőnél az a bajom, hogy a BT beállításokban megvannak, párosítom, csatlakoztatom. Kiírja, hogy csatlakoztatva és szinte azonnal megszünik a kapcsolat és ott marad a listában párosítva felirattal. Hangszóróval nem csinál ilyet, csak ezekkel. Így viszont nem megy a Pebble okosóra, pedig már a program is megvan hozzá, jelezne minden hívást, smst, vibert!
-
csucsu54
tag
Most jött egy frissítés,letöltődött,de nem tudom mit hozott,független telefon, T-mobil kártya!
-
sum-blink
aktív tag
Nekem a legújabb baromsága, hogy usb kapcsolatnál megszakad.
-
Trevize1987
aktív tag
Igen, elég sokféle van, de ha olyan alkalmazást használsz rendszeresen aminek egy helyen vannak ikonjai és sokat van nagy fényerőn akkor szinte 100%, hogy beég.
Minimális beégés meg szinte minden panelon van, nem csak amoleden. Sajnos nekem marha jó szemem van az ilyesmihez, szóval engem idegesít, de van akit semennyire, mert szinte nem is látszik.
-
Ste
addikt
válasz
hroberto #2572 üzenetére
Nah, recovery megvolt, aztán mellőztem a visszaállítást.
.420-as frissítés is megvolt, sőt az alkalmazásokat is visszakerültek.
A Wifi szerencsére megjavult, a BT-t majd este kipróbálom.Egyelőre úgy néz ki valami rejtélyes SW bug volt.
SMS mentésre a Contact+Message backup alkalmazást ajánlom aki érdekel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Új oprendszer, új funkciók, új lehetőségek, új csúcsmodell. De az új ablak mellett még bemásznak a bogarak, bőven kell dolgozni a szigetelésen. Az viszont már látszik, hogy ha összeáll, akkor nem lesz rossz.
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest