Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hdtomi
senior tag
Sziasztok!
A telenoros 950-esek függetlenek?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Pacee87 #3986 üzenetére
Szia!
Nem olyan rég csináltam egy WDRT telepítést, azóta nem próbáltam, de este kipróbálom és írok, hogy ez most javult-e, HDMI hangátvitelben, vagy dugogatnikell a jack-be valamit, bármit, hogy szóljon.
---------------------
És néhány kép ma a Balaton(on) mellől (erkélyről), akit esetleg érdekel, (vásárlás előtt van esetleg) mire képes a 950...Az első kettő raw-ból készült, a másik kettő "sima"...Csak előrántottam és katt...
-
NGC
tag
Mindenképpen DWORD kell legyen. Sajnos nekem is ezzel az egy módszerrel sikerült, még a vcREG 1.6-os registry szerkesztővel sem sikerült. A korábbi registry szerkesztők meg nem tudom, hogy támogatják a W10-es L950-et.
Az én telefonom független, és insideres vagyok, de ennek szerintem nem kellene befolyásolnia.
A PC-d látja a telefont? Fontos hogy a kijelző legyen feloldva, amikor telepíteni szeretnéd a .xap-ot. És próbáld meg kikapcsolni a bluetooth-t, wifit, mobiladatforgalmat előtte. -
törölt tag
válasz
ZavaBalazs #3981 üzenetére
Nekem pár napja volt olyan, hogy nem tudtam felvenni a hívást. Ez csak egyszer volt eddig, úgyhogy nem idegesítettem magam miatta. Amint olvasom, hasonlók másnál is vannak, akkor nem egyedi hiba lesz, majd reméljük javítják.
-
Pacee87
aktív tag
Szia mflex!
Display dokkos HDMI audió hiba fennáll még nálad? Vészesen kezd közeledni a telefon (és a dokk) is az egy éves kor felé és ha esetleg mégis a csere lenne a megoldás, akkor megpróbálnám én is cseréltetni!
Te amúgy próbáltad HR-rel, mflexszel, vagy WDRT-vel orvosolni a problémát?
Többieknél működik Display dokkon HDMI-n keresztül a hang? (YT, saját videók, zenék stb.) -
klz80
tag
válasz
Ez kb 2 hetente előjön nekem is, újraindítom és megjavul. Más bajom nincs vele, ami itt sok felhasználónak előjön (random újraindulás, lefagyás ilyesmi).
-
Tomy Yayo
senior tag
válasz
Nekem ugyanezt csinálta. Újraindítás után abbahagyta
-
Clemi
veterán
Nekem a nagyságrendekkel egyszerűbb régió váltással sikerült. A WDRT telepítés után USA régiót és nyelvet választottam telepíttetem a Radio FM Phone alkalmazást, elindítottam, beállítottam egy adót, majd váltás magyar régióra és nyelvre, a rádió pedig azóta is működik. Ezek után elkezdtem nulláról belakni a telefont. A képeket vissza másoltam, a névjegyek, sms-ek vissza töltődtek, a programokat pedig újra telepítettem.
-
hroberto
veterán
Újabb bugok: az automatika verőfényes napsütésben is hajlamos levenni a fényerőt. Képernyő ki-be, és újra jó egy darabig.
Az utóbbi napokban nem mindig oldja fel a telefon a kijelzőt, hiába nyomkodom a gombot, vagy csak késéssel. Restart megoldja, gondolom ez is szoftveres. -
ZavaBalazs
őstag
mostanság néha nem éled a telefon kijelzője, amikor kéne. megnyomom a power gombot / duplakopp, képernyő fekete marad, de az infralámpa kigyullad, felismer a telefon, hallom a feloldás hangját is, de a képernyő marad úgy, ahogy volt. másnak is csinálja? megoldásra tipp?
-
klz80
tag
Hello,
az lehet, hogy ez Telekomos 950-en nem megy? Megcsináltam mindent, de az xap telepítésénél kiirja, hogy Phone Not Connected stb. Rátettem egy másik registry editor programot a telefonra, meg is van a HKLM\SOFTWARE\Microsoft\FMRadio\OEM sor, ott a NotPresent-nél a 0-a, mégse megy a rádió.
Az gond, hogy ebben a progiban nincs lehetőségem a "Check if we value is DWORD" részre? A NotPresent tipusa String. -
NGC
tag
FM rádió aktiválása
Sziasztok
Megpróbálom leírni szájbarágósan, nekem hogy sikerült aktiválni az FM rádiót.
A Windows Device Recovery Tool legyen feltelepítve a PC-re, mert ez tartalmaz néhány USB drivert. Plusz jól jön amennyiben sikerül valamit nagyon elrontani, nekem kékhalálról is sikerült vele feléleszteni a telefont.
A telefonon, a Gépház -> Frissítés és biztonság -> Fejlesztőkek lapon bepipálod a Fejlesztői mód-ot.
Erről az oldalról letöltöd PC-re a WPV XAP Deployer Tool-t, és kicsomagolod egy tetszõleges helyre. (Az oldalon találsz több infót is a használatáról.)
Erről az oldalról letöltöd a RootTool.xap fájlt. RootTool.zip-ként fog lejönni, de a kiterjesztést átnevezed .xap-ra.
A telefont USB-n rákötöd a PC-re, majd elindítiod a VPW XAP deployer.exe progit a kicsomagolt mappájából. A megjelenő ablakban kitallózod a RoorTool.xap fájlt. Alul "Deploy", és feltelepül a telefonodra. Ha esetleg nem akar települni, kapcsold ki a bluetooth-t, nálam ez segített, ámbár nem tudom ennek mi köze az egészhez.
Utána megnyitod a telefonodon a Root Tool appot. A Registry "For all Windows Device" sorra kattintasz, majd a megjelenõ ablakban bepipálod a HKEY_LOCAL_MACHINE és a "Check if we value is DWORD"-öt.
A Registry path to operate sorba beírod: SOFTWARE\Microsoft\FMRadio\OEM. A Registry key-hez: NotPresent. Nyomsz egy Read-et, a Registry value-nál megjelenik egy 1-es. Ezt kell átírni 0-ra, majd nyomsz egy Write-t. Ha megjelenik hogy True, nyert ügyed van.Most már letölthetsz egy rádió appot, én a Radio FM Phone -t választottam. Aránylag jól működik, és tudsz kedvenceket menteni.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ez nem telefonfüggő, hanem rendszer, sajnos. Mármint ennyire gagyi "itt" ez az app (is).
-
Intel fan11
őstag
válasz
ZavaBalazs #3966 üzenetére
Akkor a T egy meglevo ugyfelnek miert 138ert kínálja?
-
SPeti1984
senior tag
Ennél a telónál a messengernél nem lehet hívást kezdeményezni, csak írkálni a másik félnek?
-
MK VII
veterán
válasz
Lalikirály73 #3970 üzenetére
Ez az app problémája. Nekem Huawei P9-cen szopta a netem mint a marha.. Azóta nem használom..
Illetve amit Cooley18 javasolt még azt megcsinálhatod.
-
Cooley18
aktív tag
válasz
Lalikirály73 #3970 üzenetére
Kapcsold ki a névjegyek és a naptár szinkronizálását, az zabál annyit!
-
MK VII
veterán
válasz
Lalikirály73 #3968 üzenetére
A tipp, hogy nem használod..
Rohadt sok forgalmat generál.. Nem tudsz mit csinálni..
Videók automatikus lejátszását kikapcsolod, azzal tudod csökkenteni a forgalmat, de különösebben nem.
Nekem mindig elég volt 500mb-os netem. Havonta még 200mb maradt is.. Elkezdtem használni az FB appot és már a fordulónapom előtt egy héttel sikított a telefon, hogy elfogy a keret pedig azóta már 1GB-ra emelték a csomagomban. -
Lalikirály73
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni, hogy a 'facebook' app miért generál olyan sok adatforgalmat...
Cirka 2 hét alatt 1,4 GB-ot "evett" és nem lógok rajta...napközben 1-2 alkalommal nézek rá...
Ha kikapcsolom a névjegyek szinkronizációját, akkor nem látom a naptárban a bejegyzéseket, így ergo nem kapok értesítéseket az ismerősökről....
A beállításokban nem találtam semmi forgalomcsökkentő opciót....
Valami tipp?!
Előre is köszi...
Üdv.
Lalikirály -
turbulencia8
őstag
válasz
ZavaBalazs #3966 üzenetére
Lol, ez raadasul dual sim-es.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Intel fan11 #3964 üzenetére
már most megkapod 100 alatt, még T-snek se kell hozzá lenned: [link]
-
MK VII
veterán
válasz
Intel fan11 #3964 üzenetére
Az én véleményem, hogy újonnan nem vágsz bele ebbe a telefonba, csak akkor, ha nagyon kedvező áron van.
Használtan 65-70 ezer forint magasságában találsz aprón... -
Intel fan11
őstag
válasz
Tomy Yayo #3963 üzenetére
Azt ajánlott az 1ik ügyintéző mivel karácsony előtt jar le a hűség idom mindenkepp varjak telefon váltással addig. Hiaba tudnek mar most telót cserélni. Karacsony előtt bizti lesz jo akciók meglevő ugyfeleknek! Oszinten lehet álmodozom de van arra esély h 100 alatt megkapják a 950et karácsony korul? Esetleg lesz addig vmi baratibb aru lumia? Amugy mi a különbség 950 es 950 xl között? Csak a mérete? Dokkolo az mi?
-
Tomy Yayo
senior tag
válasz
Intel fan11 #3960 üzenetére
Vegyél 950-et a Telekomnál dokkolóval. Nem fogod megbánni. Jó áron is vanHopsz, úgy látom, már csak dokkoló nélkül árulják. Ráadásul nem kicsit drágábban, mint eddig dokkolóval. 8000-es csomagomban közel 20k-el drágult, és még a dokkot is elvették... Így már igazán éri meg szerintem. De egyébként ha váltasz, akkor szerintem csak 950. Vagy XL, ha nem gond a méret.
-
Pacee87
aktív tag
válasz
martin66 #3961 üzenetére
Ezt a baromságot felejtsétek már el, hogy hardveresen nem tudja a 950 az FM rádiót! Jópáran vagyunk itt a fórumon is akiknek valamelyik módszerrel sikerült aktiválnia az FM rádiót, ami egyébként bizonyos régiókban gyárilag is aktiválva volt!
A topik keresőjébe beírod az FM szót az összes hozzászólást kilistázza a témával kapcsolatban.
-
martin66
senior tag
válasz
Intel fan11 #3960 üzenetére
#3959) Tyibur
950 hardveresen nem tudja az FM rádiót. Ezért online rádiót tudsz csak használni.(#3960) Intel fan11
Érdemi változás (ami nem mellesleg hatalmas lesz) csak 950 / 950XL / Acer Jade Primo / HP Elite X3 esetében fogod megkapni (mivel közép kategóriában nincs WM telefon). Más Windowsos mobil nincs a piacon amire neked megérné váltani. De szolgáltató esetében csak a 950 játszik vagy talán még az XL, mivel csak azokat lehet kapni a szolgáltatónál. -
Intel fan11
őstag
Üdv! Lumia 735-öm van! Most decemberben jár le a hűségidőm! Bejön a windows phone. Szóval ilyen rendszerű telefonban gondolkodom! Jelenleg nem nagy választékot látok lumiákban! 735-ről mire érdemes váltani? Vagy simán csak hosszabbítsak hűségidőt?
-
Tyibur
tag
Üdv Mindenkinek!
Három hete nyüstölöm a gépet, s minden működik rajta majdnem kifogástalanul.
A készülék ébresztése -kettő koppintásos- kissé nehézkes, de van idő kivárni. A W. Hello tetszik, jó türelem gyakorlat
A rádiót nem sikerült életre kelteni, pedig nagyon igyekeztem
Esetleg lépésről - lépésre leírná valaki? Az eddigi leírások alapján nem sikerült. Valószínűleg béna vagyok a probléma megoldásához, illetve gyér az angol tudásom. A feleségem, a vejeim, az unokák is jól beszélik a nyelvet.
Asus Padfone 2 volt ez ideig, de a 3-at elfelejtették elkészíteni, így -szeretem a kalandot- Windowsra váltottam:-) A Padfone is működik még, de kissé elavult.
Előre is köszönöm a segítséget! -
törölt tag
Pesten lakom és állandóra van beállítva a GPS, mégsem mozdult. Így egy időre megint kukáztam.
Már jó ideje az Amazing Weathert használom időjárás jelzőnek, és igaz, hogy nem annyira részletes, mint az Időkép, de legalább időnként frissül és elég valósághű a hőmérséklet előrejelzés is. -
törölt tag
Kb. három hete esett szó itt az Időképről, hogy van már működő élő csempéje. Érdeklődöm, hogy azóta is így van-e. Ha megbízható, akkor szeretném feltenni. Kérnék szépen infót, ha van már hosszabb idejű tapasztalat. Köszönöm előre is.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Trevize1987 #3951 üzenetére
Várható volt, a 950 XL-t meg már 89-ért is láttam valamelyik nap, ez konkrétan ugyanaz az eset, amit leműveltek a samsung omnia hetessel, 2010-ben 169 ezerért vettem meg, rá 1 évre 50ért is alig lehetett eladni!
2010-ben meg 170 rongy, az kicsit többet ért... -
Trevize1987
aktív tag
Kemény azért, hogy az L950 hardveraprón ilyen 60-65ért vannak (igaz telekomosak) dokkolóval.
Gondolkodtam a leváltásán (akár androidra átmenni), de ennyi pénzért totál felesleges eladni. 180-ért vettem dokkolóval (még nincs 1 éve és igaz, hogy független), de akkor már inkább feleség megkapja az L550 helyett és azt adom el.
Azért kegyetlen mit művelt az MS. Ez biztos, hogy a tech történelem egyik legnagyobb értékvesztése lehetett ilyen rövid időn belül.
(hozzáteszem, 60-65ért ilyen telót kapni meg ajándék kábé)
-
pikszel
addikt
Urak/hölgyek!
Készítettem ma pár fotót sötétben és arra lettem figyelmes, hogy a "vaku" használata után a két szélső led tovább "izzik". 1-2 percig egyértelműen látszik egy halvány derengés. Másnál hogy néz ki a dolog?
-
SPeti1984
senior tag
Itt néztem a telefont. Amúgy nem alapból 24 hó a gyári garancia, mert nem akarom hogy véletlen ha baj van a telóval akkor kiderüljön hogy ez a 12 hó nem gyári gari.
-
SPeti1984
senior tag
Aki egy ideje hazsnálja a telefont szeretnék érdeklődni, hogy mennyire éri meg ilyet venni? Egy Oneplus One után vennék telót, de főleg csak telefonálok netezek illetve sokat fényképezek. Erre a célra mennyire jó a telefon? Mennyire hajlamos belassulni? Kb mennyit bír az akksija?
Picivel olcsóbb a dual kivitel (84400) van ennek valami hátránya vagy ugyan azt tudja mint a sima single LTL (88200 Ft)?
Szerintetek feketében vagy fehérben jobb a telefon?
-
törölt tag
Kíváncsi leszek, hogy találsz-e ettől jobbat, mert én már száznál biztosan többet kipróbáltam, és eddig talán ez tűnik az egyik legjobb akkuállapot követőnek. Sajnos van sok olyan Battery app, amelyek saját maguk egy nagy akkuzabálók. És még a future-ökről nem is szólok, hogy mit tudnak és mit nem.
-
meszipeti
aktív tag
Na, nekem is eltűntek az outlook-os névjegyekből a profilképek, amelyik fb-al van összekapcsolva, az ok.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ezt, mint írtam valószínűleg akkor írja ki, ha a valami ott hirtelen beleharap a rendszerbe, de így semmi értelme, ha nem írja ki, hogy mi az és konkrétan nem is érdekel, ha ez csak egy pár másodperces dolog, hogy hirtelen felpörög a hat mag.
Ezért ki is kapcsoltam ezt az opciót, bár én megvettem, nem tudom mi a különbség a pro meg a sima között, talán ott vannak reklámok?
-
-
Clemi
veterán
Konkrétan itt ülök a lezárt telefon mellett, ami most lett csumára feltöltve egy órával ezelőtt, erre tolja a riasztást, hogy 20%-nál gyorsabb a merülés.... a töltöttség jelző 98%-on áll. Barom ez a program de tényleg.
(#3933) egykoriNem tudom, nekem mutatja a csempén is és igazából minden beállítás alapon maradt.
-
Clemi
veterán
válasz
pikszel #3930 üzenetére
Nos azért ha beragad egy alkalmazás, vagy egy folyamat, a rendszer nem fog riasztani, csak azt veszed észre, hogy kikapcsolt a telefon. Valamilyen szinten persze riaszt a rendszer is, de csak akkor, mikor már takarékos üzemmódra kellene váltani, mert alacsony az akku szint és persze mindezt csak diszkréten, amit esélytelen észrevenni, ha a zsebben van a telefon.
-
NGC
tag
válasz
Sztyepadzso #3928 üzenetére
Király, hogy működik
Én a WPV XAP Deployer Tool -al tettem fel. Nem telepítős, csak ki kell csomagolni, és futtatni. (W10-em van) -
turbulencia8
őstag
válasz
Sztyepadzso #3928 üzenetére
Azt hittem, hogy a windows nem rootolhato.
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
Sztyepadzso #3927 üzenetére
Megoldottam, mén a rádió!
Köszönöm!
-
Sztyepadzso
őstag
Neked egyébként w7 van vagy w8/10 a pc-n, amivel csináltad?
Mert a leírás szerint Minimum az kell, h telepítsem ezt a Lite verziót.
Itt letöltöttem a nem Lite verziót, de a programot benne meg nem találom (Windows Phone Application Deployment tool.)...Most én vagyok a hülye? Vagy csak a Lite verzióval megy?
-
garambe
tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani a Disable Screen-en kívül más programot, ami kikapcsolja a kijelzőt, ha monitorra kötöm?
-
NoNick
tag
Mostanában rendszeresen találkozom két hibával, amik nagyon idegesítenek. Találkoztatok már ezekkel, vagy csak nálam ilyen?
Az egyik, hogy ha be van dugva a füles, és hívnak, nagyon hangosan elkezd csörögni a telefon. Ilyenkor gyorsan kihúzom, és onnantól a beállított normál hangerőn folytatja. Van, hogy visszhangosan két szólamban. Kisalkalmazások halott, nem látja sem a fülest, sem a dokkolót.
A másik pedig, hogy a Facebook app-ban rendszeresen szétesnek a képek. Legutolsó hivatalos build van fent. -
NGC
tag
Igen, kipróbáltam a Lockmix-et, de nem igazán akar úgy működni, ahogy szeretném. Battery status-t próbálgatom éppen, de kipróbálom a Battery X-et is. Ámbár azt hiszem, hogy a rendszer kötöttségei miatt nem igazán fogok találni egy olyan akkumulátor appot, amelyiknek a glancen megfelelően frissül az állapota.
8.1-en hogy lehetett ezt megcsinálni? -
NGC
tag
válasz
Sztyepadzso #3913 üzenetére
Az első módszerrel nem nehéz megcsinálni. A Radio FM Phone alkalmazással egész jól működik.
-
Clemi
veterán
Kérdés: Vajon direkt van, hogy az ébresztésnél nincs rezgés? Pontosabban van, de csak néhány, amúgy csengőhangnak szánt hangnál. A riasztásoknál, illetve a hallhatóan ébresztőnek szánt hangoknál nincs rezgés.
-
NGC
tag
válasz
Sztyepadzso #3908 üzenetére
A helyzet az, hogy szeretem, ha bármikor ránézek, látom az időt, még éjszaka is. Sajnos most miután tartok a beégéstől, 5 perc időzítésre kapcsoltam a kijelzőt, így mindig el kell húznom a kezem felette, ha látni akarom az időt, vagy hogy jött értesítésem.
A rádiót ezzel a módszerrel hívtam elő. Annyi még, hogy ki kell kapcsolni a wifit, mobilnetet, bluetooth és a helymeghatározást, csak így sikerült feltelepítenem a Root Tool-t. A programon belül pedig a "For all Windows Device" registry szerkesztővel tudod átírni.
-
Sztyepadzso
őstag
Tudtommal nem tud ugrálni, pár oldallal ezelőtt volt is erről írogatás. De a kijelző ilyenkor kikapcsol, ha a közelségérzékelő bekapcsol, szóval zsebben nem indul be, magától meg kb 20 sec múlva kikapcsol. Töltés közben fordítsd kijelzővel lefelé, és akkor nem ég bele, ha ettől félnél.
Egy gyors kérdés:
A másik régiós telepítéssel oldottad meg az FM rádiót?
Köszi a választ.
-
Sztyepadzso
őstag
Erről a "viszlát"-os dologról eszembe jut egy AU előtti fast ringes update(éjszaka szokott jönni, reggel indítom újra, munkába menet meg elolvasom az aktuális frissítési infókat). Ekkor oldották meg, hogy a telefon addig a kijelzőn tartsa a viszlát feliratot, amíg a telefon ténylegesen ki nem kapcsol. Ami azért jó, mert akkor nem nyomogatja a vak kijelzős telefont az ember, h újraindítsa vagy bekapcsolja, amikor az még ki se kapcsolt. Ez nekem most épp 36 másodperc, ami után a felirat eltűniuk, a telefon pedig újraindítható. Szerintem azt kell megnézni, hogy mikortól kapcsolható be a telefon, hogy lássuk, h nem akadtak-e be a dolgok.
Kíváncsi vagyok, hogy kinek mennyi idő. Fast ringen vagyok, belakott telefonnal.
-
NGC
tag
Sziasztok
Tudtok esetleg olyan akkumulátor alkalmazást, amely a glance képernyőn a való akkumulátor szintet mutatja? Az eddig használt Semenov-féle akkumulátor app sajnos nem frissül, csak ha feloldom a kijelzőt.
Másik kérdés, hogy ugyancsak a gyorsnézet képernyőn, a volt L925-ös telefonomon az idő, dátum időnként pozíciót változtatott, mozgott a kijelző teteje felé. A L950-en meg nem mozdul. Erre valami megoldás?
Egyébként más bajom nincs a telefonnal, az FM rádió előcsalogatása után teljesen elégedett vagyok vele. Persze vannak kisebb hibái, de azokkal együtt tudok élni -
Francia91
veterán
Egyik percben még láttam a DNG fájlokat az Intézőben a telefon tárhelyén, mikor meg átmásolni akartam, sehol semmi...
-
zozo0201
csendes tag
Nem tudom, nem hiszem, hogy program összeakadás lenne, kb 4 hónapja nem raktam rá semmilyen új programot. Szerintem akkor már régebben is előjött volna. Lehet most nagy hülyeséget írok, de a Hotmail fiókom rendetlenkedésére vetek, mert a kapcsolatokat írta ki legnagyobb fogyasztónak akkor is amikor kikapcsoltam a háttérben futását. Arra vetek, hogy az akart folyamatosan szinkronizálni.
Csak ugye az nem illik a képbe, hogy minden wifi, mobilnet, gps ki volt kapcsolva éjszakára és akkor fogyasztott a legtöbbet, viszont akkor is a kapcsolatok volt az első helyen az akku fogyasztásban. általában a kezdőképernyő van az első helyen.
Most nem tapasztalok merülést 8 óra alatt merült 7% (ennyit máskor is szokott) az éjszaka a 10586.318 verzióval. Most épp a skype-t írja legnagyobb fogyasztónak, épp az imént beszéltem rajta.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
zozo0201 #3901 üzenetére
Érdekes ez a kapcsolatok csempe, mert a legtöbb embernél ez döglik ki-be állandóan, nálam is ez volt, de másfél hónapja ez is atomstabilan működik. Talán, megkellet volna úgy próbálni, hogy mi van akkor, ha ki sem teszed...Tudom ez hülyeség, mert az egy lényeges csempe, de ha főképernyőn fossa magát úgy össze, hogy emiatt kidöglik a készülék, akkor már lehet gondolkodni az MS felé hangosan!
-
zozo0201
csendes tag
Először nem figyeltem föl a merülésre mert folyamatosan raktam a programokat, meg én le szoktam tölteni az egész Európa térképet és igy töltőn volt a készülék, meg a gps, wi-fi, vagy gps mobilnet be volt kapcsolva. Ezeket estére kikapcsolom, ekkor volt, hogy nagyon merült. Aztán újra telepítés, hátha beakadt valami. Majd mikor már belaktam és lettem este ugyan ez. Ismét újra telepítés és ekkor már figyeltem és a kapcsolatok volt a legnagyobb akksi fogasztó. Jelzem a fentebb leírt (fotoval) hibakódot dobta folyamatosan.
Ja és az egész folyamatot megelőzően, ahogy kijött a.189 egyből volt az általad leírt újra telepítés.
Nem tudom miért de már az AU is bizonytalan volt nálam, ez a189 meg tök gáz.
Nekem nagyon bejön a win mobil, de kezdek kiábrándulni belőle. L 830 8.1-el kezdtem, az atom stabil volt. A 10 a nyomába sem ér stabilitásban. Remélem ez az idén még jelentősen változik pozitív irányba, ha nem akkor váltok. Nekem a stabilitás a fontos, nem a csilli-villi appok, de most pont ezt vesztette el aw10m még a saját dolgai sem mennek rendesen, ez pedig gáz. Pedig nem egy alap vason használom és egyébként a L 950 nagyon jó hardver,
Még egyszer hangsúlyozom nem az mflex féle telepítéssel van gond. Azt végig csinálva, tényleg nagyon gyors lesz a 950. Szerintem ez valami egyedi hiba lehetett nálam. Azonban láttam, hogy másnak is vannak gondjai a merüléssel, esetleg nekik segít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Futás, futópályák
- One mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- Poco X4 GT - 8/128 - szürke
- Samsung Galaxy A12 4/64 - szürke
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest