Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz
s7evcsenko #2631 üzenetére
Nekem elkérték a számlát,de hallottam erről,hogy a Nokia a weboldalon ellenőrzi a gari jogosultságát (hátrány a dolognak a tulaj felé,hogy nem tudja meddig érvényes,mert csak az adott időre írja,hogy érvényes).
Jó lehet,hogy nem érdemes hasonlítgatni egymáshoz,de elgondolkodtató,hogy a Magyar Vodafone csak 1év garit adott rá,holott 2év garancia jár mellé,és ez a regisztrációnál kijött egyből,hogy mi a szitu. Nem kell mondanom egyből eladtam. Azóta nem is veszek mobilt a Vodánál csak előfizumat hosszabbítom meg.Duliee
Neked kell eldöntened.
A dolog lényege,hogy feleannyiért megkapod,ha csak 1évig használod és utána eladód akkor tök mindegy mennyi a gari legfeljebb csak eladáskor számítana a dolog.
Viszont ha Telekomos vagy esetleg Telenoros akkor inkább az aprón venném meg adás-vételi szerződéssel tanukkal egy tuti garis telót,bár az nem független. Ha független kell az is található ott bár kérdéses,hogy arra milyen gari van? A bolti biztosan újat ad és 1 évig gondmentes.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OpenMediaVault
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Parfüm topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged