Új hozzászólás Aktív témák
-
nbware
senior tag
-
nbware
senior tag
válasz
turbulencia8 #3076 üzenetére
Noname kínai eger, csak vezetek nélküli es nem lezeres
-
nbware
senior tag
válasz
bluemirage #3030 üzenetére
Elvileg az volt a cel msnel, hogy kozos aruhaza legyen a pcnek, telefonnal, xboxnak. Ez sikerult nekik, igy sztem nem lesz kevesebb program ra, inkabb tobb, sot allitolag kesobb az iphone es android alkalmazasok is futni fognak...
-
nbware
senior tag
válasz
turbulencia8 #2992 üzenetére
nálam tökéletesen fut, kiváltotta a laptopot munkára
-
nbware
senior tag
válasz
spidersoft #2978 üzenetére
nekem lejött és feltelepítette, el is indult
-
nbware
senior tag
Állat az antutu ms alatt
nem csak telefont tudsz tesztelni, hanem a gépedet is
-
nbware
senior tag
Áldom az eladot, hogy az xlt adta el nekem es nem a simát, xlel semmi bajom nincsen...
-
nbware
senior tag
Honnan szeded le a facebook beta programot? Nekem csak facebook van az áruházban.
-
nbware
senior tag
kapcsold ki a 4G-t. egyrészt felesleges, csak jobban eszi az akksit, másrészt, úgysem tudod kihasználni a 4G sebességet
Én pl 3G-t használok max, akkor nem eszi meg az akksit, és nem is vesz le annyit a forgalomból. Az igazi a 2G lenne, de akkor a net használhatatlan ugyebár.
Még a böngészőben állítsd be, hogy a képeket tömörítse, amikor nézel egy oldalt, ott is nyerhetsz pár megát. Jobb ötletem nincsen, wifinél nálam ilyen probléma nem volt még -
nbware
senior tag
nem exchange, csak hasonlókat tud (kerio connect). Azért jó, mert független vagyok bármelyik szolgáltatótól és bármikor elérem, bárhonnan, korlátlan tárterülettel
Van rajta még owncloud is, és az is korlátlan, így a fényképeket, doksikat is elérem bármikor bárhonnan. Ha új telefonom van, ahogy beállítom a levelezést, leszinkronizál mindent, nem kell keresgélnem semmit! -
nbware
senior tag
Sziasztok! Gondolkodom a telefonon, mert a vodánál lejár a hűségem és el tudnám hozni jó áron. Érdemes a telefont elhozni, vagy vannak hibái? Olvastam a fórumot, de inkább a rendszerre panaszkodtok, mint a telefonra. Continumot érdemes venni, van aki használta már?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Bluetooth hangszórók
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- iPhone topik
- 3DMark (2013) eredmények
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Tőzsde és gazdaság
- Hálózati / IP kamera
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged